Llm în dreptul antitrust și economie globală: online

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală

Legile antitrust au un impact direct asupra globalizării afacerilor și asupra complexității economiei internaționale. Avocații antitrust trebuie să se angajeze în schimbarea rapidă a reglementărilor și a problemelor globale. LLM în Legea antitrust Global & Economics oferă studenților cu o înțelegere avansată a legilor care reglementează procesul de concurență de afaceri și analiza economică relevante pentru înțelegerea adjudecarea moderna antitrust.

Având în vedere cererea crescândă în SUA și în străinătate pentru avocații antitrust care pot facilita și gestiona fuziunile și achizițiile la nivel național și internațional, determina respectarea legilor economice ale guvernelor străine și sprijină eforturile firmelor de avocatură și corporațiilor, LLM Scalia Law este proiectată pentru a satisface această cerere.

Programul LLM în domeniul antitrust și economie globală acceptă studenții pentru începerea toamna și primăvara și este livrat în patru termeni. Conduită de specialiști în materie și lideri antitrust, LLM este oferit complet online pentru a oferi o experiență de învățare de înaltă calitate într-un format flexibil pentru profesioniștii de astăzi ocupați.

LLM online urmărește 30 de bune practici în materie de educație la distanță și aspecte de calitate, asigurând participarea activă a studenților și colaborarea cu colegii și profesorii lor pentru a obține cele mai bune rezultate de învățare posibile.

Formatul online

Legea Scalia oferă clasele sale în mod asincron, permițând studenților să completeze cursurile și să participe în momente care se potrivesc cel mai bine orarului lor, indiferent de obligațiile profesionale sau de fusul orar.

Interactivitatea se realizează prin evaluări săptămânale, sarcini de grup și individuale, discuții și ore de lucru virtuale cu profesori.

Adăugarea de valori la nivelul LLM

Programul LLM online va oferi profesionistului ocupat de astăzi experiențe practice și experiențe practice deosebite de la avocații condamnați care lucrează atât în ​​Statele Unite, cât și pe tot globul, pe unele dintre cele mai proeminente și importante cazuri din domeniul antitrust. Facultatea de program va oferi, de asemenea, "sfaturi", care sunt colectate de la ani de cercetare academică și experiență practică.

Cerințe de ieri

Pentru a câștiga un LLM în Legea Global Antitrust, elevii trebuie să completeze fie 24 (absolvent al Facultății de Drept din SUA) sau 26 (absolvenți de la Facultatea de Drept din afara SUA) ore de curs de curs. Aceste ore vor fi alcătuite din cursuri necesare, electives restricționate și o teză, un seminar sau un curs de scriere pentru a îndeplini cerințele de scriere LLM.

Studenții care au absolvit studiile JD la o școală de drept din Statele Unite vor primi o derogare de la Legea introducerii în Statele Unite, 2 credit. Prin urmare, studenții care au primit un JD de la o școală de drept din Statele Unite trebuie să completeze 24 de ore de credit pentru a primi diploma LLM. Elevii care nu au primit JD la o școală de drept din Statele Unite trebuie să completeze 2 credite necesare Introducere în cursul de Drept al Statelor Unite și, prin urmare, să completeze 26 de ore de credit pentru a primi diploma LLM.

Elevii pot participa la programul LLM cu fracțiune de normă.

Toți studenții trebuie să-și îndeplinească cerințele de grad în termen de trei ani de la înscriere și să fie înscriși în cel puțin două cursuri în fiecare semestru, cu excepția cazului în care li se acordă o derogare sau absență. Pentru a rămâne în programul LLM, studenții trebuie să prezinte o medie a punctajului cumulativ de cel puțin 2,33 pe o scară de 4.33 la sfârșitul fiecărui semestru de primăvară.

Creditele care alcătuiesc LLM în Dreptul și Economia Global Antitrust nu sunt concepute pentru a pregăti sau califica studenții care nu sunt absolvenți ai unei școli de drept din Statele Unite să se angajeze în practica legii în Statele Unite sau să-i califice pentru a lua un examen bar in Statele Unite.

Ultima actualizare Sept 2017

Despre facultate

The Antonin Scalia Law School is located just a few miles from downtown Washington, D.C., the nexus for the creation of the world's most important legislation and jurisprudence.

The Antonin Scalia Law School is located just a few miles from downtown Washington, D.C., the nexus for the creation of the world's most important legislation and jurisprudence. Citește mai puţin