Studiu de MBA în Drept în Dreptul Afacerilor Online

Găsește Programe de MBA în Dreptul Afacerilor Online 2018/2019

Dreptul Afacerilor

Programele de MBA în Drept devin tot mai populare la nivel global deoarece afacerile devin tot mai complexe, iar consumatorii devin tot mai litigioși. Chiar și cei care deja practică dreptul pot considera benefică obținerea unei diplome de MBA, astfel putând să își mărească potențialul de câștig financiar și oportunitățile de muncă.

Dacă studenții doresc să intre în domeniul afacerilor după terminarea unei școli de drept, aceștia ar putea fi înclinați să obțină o înțelegere mai aprofundată a unui anumit domeniu prin urmarea unui LLM în dreptul afacerilor.  

Solicită Informații Programe de MBA în Drept în Dreptul Afacerilor Online 2018/2019

Citește Mai Mult

MBA în afaceri drept

Birmingham Graduate School (MBA @ BGS from £2500!)
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 an August 2019 Regatul Unit Birmingham + 1 mai mult

MBA noastra in Dreptul Afacerilor oferă studenţilor cu o cunoaştere de bază şi înţelegerea de afaceri şi cu abilitatea de a se specializa în subiecte de drept în timpul al doilea termen. [+]

MBA @ BGS de la £ 2500

MBA în Dreptul Afacerilor

&nbsp

MBA noastra in Dreptul Afacerilor oferă studenţilor cu o cunoaştere de bază şi înţelegerea de afaceri şi cu abilitatea de a se specializa în subiecte de drept în timpul al doilea termen. Al doilea termen va permite elevilor să obţină înţelegerea practicii juridice şi teoria în cadrul sectorului de afaceri şi capacitatea de a formula ambele argumente scrise şi orale, pe de afaceri de actualitate emise şi de drept.

Programul de MBA cuprinde un total de opt module de fiecare concentrându-se pe o temă diferită de afaceri / management, cu o orientare de afaceri international. De predare şi învăţare a acestui program este livrat prin prelegeri, seminarii, tutoriale, ghidat şi studiu independent.De predare şi învăţare privind programul de continuare este animat de cercetare activă a personalului, în special în domeniile generale de afaceri şi a teoriei de management. Programul de MBA este în valoare de un total de 180 de credite. ... [-]