Filter
MBA
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Găsește Programe de MBA în Dreptul Afacerilor Online 2019

O diplomă de Masterat în Administrarea Afacerilor poate fi obținută prin studiul online, cu jumătate de normă sau prin utilizarea unui program care oferă un orar alternativ care să îți complementeze viața profesională. Costurile variază adesea de la un program la altul în funcție de durată și de locație.

Deși de obicei nu le permite studenților să dea examen pentru a practica dreptul, un Masterat în Drept sau LLM în dreptul afacerilor este totuși un program de studiu dorit de către mulți datorită faptului că oferă cunoștințe de specialitate.  

Solicită Informații Programe de MBA în Drept în Dreptul Afacerilor Online 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Dreptul Afacerilor

Birmingham Graduate School (MBA @ BGS from £2500!)

MBA noastra in Dreptul Afacerilor oferă studenţilor cu o cunoaştere de bază şi înţelegerea de afaceri şi cu abilitatea de a se specializa în subiecte de drept în timpul a ... [+]

MBA @ BGS de la £ 2500

MBA în Dreptul Afacerilor

&nbsp

MBA noastra in Dreptul Afacerilor oferă studenţilor cu o cunoaştere de bază şi înţelegerea de afaceri şi cu abilitatea de a se specializa în subiecte de drept în timpul al doilea termen. Al doilea termen va permite elevilor să obţină înţelegerea practicii juridice şi teoria în cadrul sectorului de afaceri şi capacitatea de a formula ambele argumente scrise şi orale, pe de afaceri de actualitate emise şi de drept.

Programul de MBA cuprinde un total de opt module de fiecare concentrându-se pe o temă diferită de afaceri / management, cu o orientare de afaceri international. De predare şi învăţare a acestui program este livrat prin prelegeri, seminarii, tutoriale, ghidat şi studiu independent.De predare şi învăţare privind programul de continuare este animat de cercetare activă a personalului, în special în domeniile generale de afaceri şi a teoriei de management. Programul de MBA este în valoare de un total de 180 de credite. ... [-]

Regatul Unit Birmingham
August 2019
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză