$close

Filtre

Vezi rezultatele

Caută Studii de Drept 2022

Un MBA în Drept este un Masterat în Administrarea Afacerilor cu specializare în Drept. Programele MBA în Drept sunt ideale pentru studențăă care sunt interesați în dreptul corporativ, antreprenoriat, consultanță în management sau afaceri. Care sunt beneficiile unui MBA în Drept? Urmarea unui MBA în Drept are numeroase beneficii. În special, absolvenții unui MBA în Drept pot efecti… Citeste mai mult

Un MBA în Drept este un Masterat în Administrarea Afacerilor cu specializare în Drept. Programele MBA în Drept sunt ideale pentru studențăă care sunt interesați în dreptul corporativ, antreprenoriat, consultanță în management sau afaceri.

Care sunt beneficiile unui MBA în Drept?

Urmarea unui MBA în Drept are numeroase beneficii. În special, absolvenții unui MBA în Drept pot efectiv avea de două ori mai multe oportunități profesionale datorită naturii duble ale specializării lor de drept.  În mod normal durează doar trei ani pentru a termina un MBA în Drept. Multe facultăți de drept oferă și oportunități de studiu part time sau online pentru MBA în Drept, astfel studenții având posibilitatea de a lucra în timp ce studiază.

În ce constă un MBA în Dreptul Afacerilor?

Programele de MBA în Drept pot conține cursuri în Contabilitate și Finanțe, Marketing, Strategie, Resurse Umane, Sisteme de Informație, Operațiuni și Durabilitate, cu cursuri opționale de Dreptul Afacerilor, Arbitrare Comercială Comparativă, Dreptul Comerțului și Drept Bancar.

Care sunt cerințele pentru un MBA în Drept?

Candidații la un program de MBA în Drept trebuie să fi absolvit un program universitar relevant cu note mari. Unele universități cer de asemenea candidaților să aibă cel puțin doi ani de experiență profesională în domeniu înainte de înscrierea la MBA în Drept.

Cât costă studiul la un MBA în Drept?

Costurile unui MBA în Drept variază în funcție de facultatea de drept, modul de studiu și țară. Viitorii studenți trebuie să ia în considerare taxele de școlarizare, taxele studențești, materialele de studiu și costurile de trai. Unele facultăți de drept îi ajută pe studenți în a aplica pentru burse sau ajutoare, dacă acestea există. Este important să contactezi universitatea pentru mai multe informații legate de costurile unui MBA în Drept.

De ce să faci un MBA în Drept online?

Studenții care nu pot face naveta la campus sau care doresc să continue să lucreze în timp ce sunt la MBA în Drept pot aplica pentru un program de MBA în Drept online. Universitățile de top din întreaga lume oferă MBA în Drept online care oferă aceleași calificări precum cele urmate în campus.

Cum se face înscrierea la un MBA în Drept?

Dacă te interesează Dreptul, dar ai și o conexiune cu domeniul Afacerilor, atunci un MBA în Drept este perfect pentru tine. Caută programul tău mai jos și contactează în mod direct biroul de admitere al școlii alese, completând formularul nostru online.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
MBA
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
Santa Clara University
Sfanta Clara, Statele Unite ale Americii

Santa Clara Law și Leavey School of Business oferă două programe comune de studii pentru studenții de drept eligibili. Programele comune JD / MBA și JD / MSIS sunt concepute p ... +

Santa Clara Law și Leavey School of Business oferă două programe comune de studii pentru studenții de drept eligibili. Programele comune JD / MBA și JD / MSIS sunt concepute pentru a fi în principal programe cu normă întreagă de 3,5 până la 4 ani. Programele sunt disponibile numai pentru studenții SCU School of Law și Leavey School of Business care au fost acceptați de ambele școli pentru participarea la unul dintre programe. Studenții la drept trebuie să se înscrie la Leavey School of Business în primul an de studii de drept. Elevii trebuie să intre în program înainte de a finaliza 45 de unități de facultate de drept. Pentru a primi credit pentru gradul JD de la cursurile luate în școala de afaceri, studenții trebuie să fi parcurs 78 de unități de cursuri de drept și să se afle în cadrul a două cursuri de la finalizarea diplomei de afaceri. -
MBA
Engleză
Campus