Filter
MBA
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Caută Studii de Drept 2019

Un MBA în Drept este un Masterat în Administrarea Afacerilor cu specializare în Drept. Programele MBA în Drept sunt ideale pentru studențăă care sunt interesați în dreptul corporativ, antreprenoriat, consultanță în management sau afaceri.

Care sunt beneficiile unui MBA în Drept?

Urmarea unui MBA în Drept are numeroase beneficii. În special, absolvenții unui MBA în Drept pot efectiv avea de două ori mai multe oportunități profesionale datorită naturii duble ale specializării lor de drept.  În mod normal durează doar trei ani pentru a termina un MBA în Drept. Multe facultăți de drept oferă și oportunități de studiu part time sau online pentru MBA în Drept, astfel studenții având posibilitatea de a lucra în timp ce studiază.

În ce constă un MBA în Dreptul Afacerilor?

Programele de MBA în Drept pot conține cursuri în Contabilitate și Finanțe, Marketing, Strategie, Resurse Umane, Sisteme de Informație, Operațiuni și Durabilitate, cu cursuri opționale de Dreptul Afacerilor, Arbitrare Comercială Comparativă, Dreptul Comerțului și Drept Bancar.

Care sunt cerințele pentru un MBA în Drept?

Candidații la un program de MBA în Drept trebuie să fi absolvit un program universitar relevant cu note mari. Unele universități cer de asemenea candidaților să aibă cel puțin doi ani de experiență profesională în domeniu înainte de înscrierea la MBA în Drept.

Cât costă studiul la un MBA în Drept?

Costurile unui MBA în Drept variază în funcție de facultatea de drept, modul de studiu și țară. Viitorii studenți trebuie să ia în considerare taxele de școlarizare, taxele studențești, materialele de studiu și costurile de trai. Unele facultăți de drept îi ajută pe studenți în a aplica pentru burse sau ajutoare, dacă acestea există. Este important să contactezi universitatea pentru mai multe informații legate de costurile unui MBA în Drept.

De ce să faci un MBA în Drept online?

Studenții care nu pot face naveta la campus sau care doresc să continue să lucreze în timp ce sunt la MBA în Drept pot aplica pentru un program de MBA în Drept online. Universitățile de top din întreaga lume oferă MBA în Drept online care oferă aceleași calificări precum cele urmate în campus.

Cum se face înscrierea la un MBA în Drept?

Dacă te interesează Dreptul, dar ai și o conexiune cu domeniul Afacerilor, atunci un MBA în Drept este perfect pentru tine. Caută programul tău mai jos și contactează în mod direct biroul de admitere al școlii alese, completând formularul nostru online.

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Birmingham Graduate School (MBA @ BGS from £2500!)

MBA noastra in Dreptul Afacerilor oferă studenţilor cu o cunoaştere de bază şi înţelegerea de afaceri şi cu abilitatea de a se specializa în subiecte de drept în timpul a ... [+]

MBA @ BGS de la £ 2500

MBA în Dreptul Afacerilor

&nbsp

MBA noastra in Dreptul Afacerilor oferă studenţilor cu o cunoaştere de bază şi înţelegerea de afaceri şi cu abilitatea de a se specializa în subiecte de drept în timpul al doilea termen. Al doilea termen va permite elevilor să obţină înţelegerea practicii juridice şi teoria în cadrul sectorului de afaceri şi capacitatea de a formula ambele argumente scrise şi orale, pe de afaceri de actualitate emise şi de drept.

Programul de MBA cuprinde un total de opt module de fiecare concentrându-se pe o temă diferită de afaceri / management, cu o orientare de afaceri international. De predare şi învăţare a acestui program este livrat prin prelegeri, seminarii, tutoriale, ghidat şi studiu independent.De predare şi învăţare privind programul de continuare este animat de cercetare activă a personalului, în special în domeniile generale de afaceri şi a teoriei de management. Programul de MBA este în valoare de un total de 180 de credite. ... [-]

Regatul Unit Birmingham
August 2019
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză