{lawstudies-mls:singular} în Dreptul Afacerilor Online

Găsește {lawstudies-mls:plural} în Dreptul Afacerilor Online 2018/2019

Dreptul Afacerilor

Un MLS este un program de studii juridice absolvent care ar putea fi util pentru a ajuta la stimularea unui CV. Un angajator poate vedea că studentul este probabil mai bine informat despre modul în care industria rulează după finalizarea acestor studii avansate.

Dacă studenții doresc să intre în domeniul afacerilor după terminarea unei școli de drept, aceștia ar putea fi înclinați să obțină o înțelegere mai aprofundată a unui anumit domeniu prin urmarea unui LLM în dreptul afacerilor.  

Contactează Școli {lawstudies-mls:plural} în Dreptul Afacerilor Online 2018/2019

Citește Mai Mult

Master în Studii Juridice în Dreptul Afacerilor Europene

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business
Online şi campus combinate Cu jumătate de normă 14 luni November 2018 Austria Launceston

Master în Studii Juridice în Dreptul Afacerilor Europene vă oferă abilitățile necesare pentru a comunica, gestiona și conduce mai eficient în cadrul combinate de afaceri, juridice, și de reglementare specialități. [+]

Acest program postuniversitar este adaptat în mod special pentru persoanele fără diplomă de drept care lucrează la intersecția de drept, afaceri și domenii tehnice.

Grup țintăExecutivii care au frecvent să se ocupe de probleme juridice în munca lor zilnicăPracticieni din departamentele de drept care vizează îmbogățirea know-how-ului lor în dreptul european al afacerilorPotențiale mari care încearcă să dezvolte în continuare cunoștințe profunde în dreptul afacerilorBeneficiați în multe feluri:Cunoașteți dreptul european al afacerilor prin intermediul unui curriculum cuprinzătorCondiții ideale de studiu, cu un număr limitat de participanțiBeneficiați de facultatea noastră de profesori renumiți și practicieni cu experiențăConstruiți-vă o rețea personală vastă, devenind membru al comunității absolvenților WU Executive AcademyCerințele de admiterePrima diplomă universitară (de ex. Licență)Experiență de lucru relevantă minimă de 3 aniCompetența în limba engleză [-]