{lawstudies-mls:singular} în Dreptul Afacerilor Online

Găsește {lawstudies-mls:plural} în Dreptul Afacerilor Online 2019

Dreptul Afacerilor

Deoarece legea poate afecta aproape totul, de la viața profesională la viața personală și mai mult, obținerea unui MLS ar putea ajuta studenții în multe feluri. Acest tip de program de absolvent poate oferi o înțelegere fundamentală a studiilor juridice și să consolideze un CV sau un CV.

Deși de obicei nu le permite studenților să dea examen pentru a practica dreptul, un Masterat în Drept sau LLM în dreptul afacerilor este totuși un program de studiu dorit de către mulți datorită faptului că oferă cunoștințe de specialitate.  

Contactează Școli {lawstudies-mls:plural} în Dreptul Afacerilor Online 2019

Citește Mai Mult

Master în Studii Juridice în Dreptul Afacerilor Europene

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business
Online şi campus combinate Cu jumătate de normă 14 luni November 2019 Austria Launceston

Master în Studii Juridice în Dreptul Afacerilor Europene vă oferă abilitățile necesare pentru a comunica, gestiona și conduce mai eficient în cadrul combinate de afaceri, juridice, și de reglementare specialități. [+]

Construirea de punți între domeniile dreptului și afacerilor

Cu Master of Law Studies, care este predat în limba engleză, WU Executive Academy oferă un program part-time pentru directorii actuali și potențiali fără o diplomă de drept care lucrează într-o gamă largă de industrii și / sau sectorul de servicii. Master of Law Studies oferă participanților expertiza juridică necesară pentru succesul executiv în sectorul privat, public și non-profit din Uniunea Europeană.

Grup țintăExecutivii care au frecvent să se ocupe de probleme juridice în munca lor zilnicăPracticieni din departamentele de drept care vizează îmbogățirea know-how-ului lor în dreptul european al afacerilorPotențiale mari care încearcă să dezvolte în continuare cunoștințe profunde în dreptul afacerilorBeneficiați în multe feluriCunoașteți dreptul european al afacerilor prin intermediul unui curriculum cuprinzătorCondiții ideale de studiu, cu un număr limitat de participanțiBeneficiați de facultatea noastră de profesori renumiți și practicieni cu experiențăConstruiți-vă o rețea personală vastă, devenind membru al comunității absolvenților WU Executive AcademyCerințele de admiterePrima diplomă universitară (de ex. Licență)Experiență de lucru relevantă minimă de 3 aniCompetența în limba engleză [-]