LAWSTUDIES.RO

Caută {lawstudies-mls:plural} în Legea proprietății intelectuale în America de Nord 2019/2020

Un MLS, cunoscut și ca Master of Science în Studii Juridice, ajută, în general, să le ofere studenților o bază pentru a înțelege cum funcționează legea. Acest curs poate fi realizat de obicei într-o perioadă relativ scurtă de timp.

Dreptului de proprietate internațional contribuie la noastră economică la nivel național și de stat. Multe industrii din economia noastră depinde de competente de aplicare a brevetului lor. Dreptul IP protejează atât în ​​străinătate și în țară.

Statele Unite ale Americii numit în mod obișnuit în Statele Unite, este o republică federală formată din cincizeci de state și un district federal. Cele 48 de state învecinate și districtul federal din Washington, DC sunt în primul America de Nord, intre Canada si Mexic. Starea de Alaska este în nord-vestul Americii de Nord, la vest de Canada și de la est de Rusia peste strâmtoarea Bering, iar starea de Hawaii este un arhipelag din Pacificul de mijlocul de Nord. Această țară are, de asemenea, cinci teritorii populate și nepopulate nouă în Pacific și Caraibe.

Vezi toate {lawstudies-mls:plural} în Legea proprietății intelectuale în America de Nord 2019/2020

1 Rezultate din Legea proprietății intelectuale, America de Nord Filter

Master în Studii în Drept (MSL) în Dreptul privind datele și confidențialitatea

Yeshiva University
Online La zi Part time Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii New York

Big Data are un potențial enorm de a transforma societatea modernă. Organizațiile trebuie să se asigure că datele lor sunt utilizate în mod responsabil și cu protecția adecvată a confidențialității.