LAWSTUDIES.RO

Vizualizează {lawstudies-mls:plural} în Legea proprietății intelectuale în Statele Unite ale Americii 2019/2020

Deoarece legea poate afecta aproape totul, de la viața profesională la viața personală și mai mult, obținerea unui MLS ar putea ajuta studenții în multe feluri. Acest tip de program de absolvent poate oferi o înțelegere fundamentală a studiilor juridice și să consolideze un CV sau un CV.

Dreptului de proprietate internațional contribuie la noastră economică la nivel național și de stat. Multe industrii din economia noastră depinde de competente de aplicare a brevetului lor. Dreptul IP protejează atât în ​​străinătate și în țară.

Educația în Statele Unite este asigurată în principal de sectorul public, cu controlul și finanțarea provenind de la trei niveluri: de stat, locale și federale, în această ordine.Cerințele comune pentru a studia la un nivel de învățământ superior din Statele Unite va include eseu de admitere (de asemenea, cunoscut sub numele de declarația de scop sau de ordin personal), foaia matricolă, recomandare / scrisori de referință, limba teste

{lawstudies-mls:plural} Top în Legea proprietății intelectuale în Statele Unite ale Americii 2019/2020

1 Rezultate din Legea proprietății intelectuale, Statele Unite ale Americii Filter

Master în Studii în Drept (MSL) în Dreptul privind datele și confidențialitatea

Yeshiva University
Online La zi Part time Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii New York

Big Data are un potențial enorm de a transforma societatea modernă. Organizațiile trebuie să se asigure că datele lor sunt utilizate în mod responsabil și cu protecția adecvată a confidențialității.