LAWSTUDIES.RO

Vezi {lawstudies-mls:plural} în Studii de dreptul afacerilor în America de Nord 2019/2020

Elevii care doresc să urmeze studii juridice avansate pot beneficia de un Master of Science în Studii Juridice, sau MLS. Deoarece acest grad nu este neapărat necesar pentru o multitudine de cariere, se poate ține cont de un CV și poate oferi un absolvent un avantaj față de alți solicitanți.

Studiile de drept comercial pot fi denumite și drept comercial. Deoarece fundația se bazează pe răspunderile, responsabilitățile și drepturile legale ale afacerilor, aceasta ajută la asigurarea corectitudinii pieței pentru toate părțile implicate.

Statele Unite ale Americii se află pe continentul America de Nord. Aceasta este a treia cea mai mare țară de mărime în lume. Ea are o istorie relativ scurtă în comparație cu alte națiuni din lume, are unul din lume cele mai mari economii s, și are una din lume 's populațiile cele mai diverse.

Caută {lawstudies-mls:plural} în Studii de dreptul afacerilor în America de Nord 2019/2020

1 Rezultate din Studii de dreptul afacerilor, America de Nord Filter

Master în Studii în Drept (MSL) în Dreptul privind datele și confidențialitatea

Yeshiva University
Online La zi Part time Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii New York

Big Data are un potențial enorm de a transforma societatea modernă. Organizațiile trebuie să se asigure că datele lor sunt utilizate în mod responsabil și cu protecția adecvată a confidențialității.