Filter
MLS
Austria Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară {lawstudies-mls:plural} în Studii de dreptul afacerilor în Austria 2019/2020

Deoarece legea poate afecta aproape totul, de la viața profesională la viața personală și mai mult, obținerea unui MLS ar putea ajuta studenții în multe feluri. Acest tip de program de absolvent poate oferi o înțelegere fundamentală a studiilor juridice și să consolideze un CV sau un CV.

Studiile de drept comercial pot fi denumite și drept comercial. Deoarece fundația se bazează pe răspunderile, responsabilitățile și drepturile legale ale afacerilor, aceasta ajută la asigurarea corectitudinii pieței pentru toate părțile implicate.

Austria, oficial Republica Austria, este o republică federală și o țară fără ieșire la mare de aproximativ 8.47 milioane de oameni din Europa Centrală.

{lawstudies-mls:plural} de Top în Studii de dreptul afacerilor în Austria 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Studii de dreptul afacerilor, Austria

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

Master în Studii Juridice în Dreptul Afacerilor Europene vă oferă abilitățile necesare pentru a comunica, gestiona și conduce mai eficient în cadrul combinate de afaceri, ... [+]

Construirea de punți între domeniile dreptului și afacerilor

Cu Master of Law Studies, care este predat în limba engleză, WU Executive Academy oferă un program part-time pentru directorii actuali și potențiali fără o diplomă de drept care lucrează într-o gamă largă de industrii și / sau sectorul de servicii. Master of Law Studies oferă participanților expertiza juridică necesară pentru succesul executiv în sectorul privat, public și non-profit din Uniunea Europeană.

Grup țintăExecutivii care au frecvent să se ocupe de probleme juridice în munca lor zilnicăPracticieni din departamentele de drept care vizează îmbogățirea know-how-ului lor în dreptul europe... [-]
Austria Launceston
Contactează şcoala
Engleză
Part time
14 luni
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză