LAWSTUDIES.RO

Vezi {lawstudies-mls:plural} în Studii de dreptul afacerilor în Statele Unite ale Americii 2019/2020

MLS este un tip de absolvent de studii juridice care poate fi adesea folosit pentru a suplimenta alte programe pe care studenții le pot studia. Acest lucru ar putea fi mai mult decât alte subiecte juridice, deoarece legea joacă o mână în atâtea categorii diferite.

Studiile privind dreptul comercial se concentrează asupra legislației instituite pentru a menține întreprinderile răspunzătoare pentru acțiunile lor și pentru a se asigura că părțile implicate în tranzacțiile comerciale sunt protejate. Acest lucru poate fi aplicat în cadrul întreprinderilor la nivel național sau internațional.

Educația în Statele Unite este asigurată în principal de sectorul public, cu controlul și finanțarea provenind de la trei niveluri: de stat, locale și federale, în această ordine.Cerințele comune pentru a studia la un nivel de învățământ superior din Statele Unite va include eseu de admitere (de asemenea, cunoscut sub numele de declarația de scop sau de ordin personal), foaia matricolă, recomandare / scrisori de referință, limba teste

{lawstudies-mls:plural} Cea Mai Bună în Studii de dreptul afacerilor în Statele Unite ale Americii 2019/2020

1 Rezultate din Studii de dreptul afacerilor, Statele Unite ale Americii Filter

Master în Studii în Drept (MSL) în Dreptul privind datele și confidențialitatea

Yeshiva University
Online La zi Part time Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii New York

Big Data are un potențial enorm de a transforma societatea modernă. Organizațiile trebuie să se asigure că datele lor sunt utilizate în mod responsabil și cu protecția adecvată a confidențialității.