LAWSTUDIES.RO

Vizualizează 2 {lawstudies-mls:plural} în Studii de dreptul afacerilor

MLS este un tip de absolvent de studii juridice care poate fi adesea folosit pentru a suplimenta alte programe pe care studenții le pot studia. Acest lucru ar putea fi mai mult decât alte subiecte juridice, deoarece legea joacă o mână în atâtea categorii diferite.

Studiile privind dreptul comercial se concentrează asupra legislației instituite pentru a menține întreprinderile răspunzătoare pentru acțiunile lor și pentru a se asigura că părțile implicate în tranzacțiile comerciale sunt protejate. Acest lucru poate fi aplicat în cadrul întreprinderilor la nivel național sau internațional.

Contactează Direct Școlile de la Privește 2 {lawstudies-mls:plural} în Studii de dreptul afacerilor 2019/2020

2 Rezultate din Studii de dreptul afacerilor Filter

Master în Studii în Drept (MSL) în Dreptul privind datele și confidențialitatea

Yeshiva University
Online La zi Part time Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii New York

Big Data are un potențial enorm de a transforma societatea modernă. Organizațiile trebuie să se asigure că datele lor sunt utilizate în mod responsabil și cu protecția adecvată a confidențialității.

Master în Studii Juridice în Dreptul Afacerilor Europene

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business
Online & Campus Combinate Part time 14 luni Contactează şcoala Austria Launceston

Master în Studii Juridice în Dreptul Afacerilor Europene vă oferă abilitățile necesare pentru a comunica, gestiona și conduce mai eficient în cadrul combinate de afaceri, juridice, și de reglementare specialități.