MSL în achiziții publice

Generalități

Programul de descriere

Din 1960, GW a oferit un curriculum riguros care acoperă domeniul interdisciplinar al educației privind achizițiile publice. Astăzi, achiziția anuală de servicii, consumabile și construcții a guvernului federal reprezintă peste 500 de miliarde de dolari. Achizițiile publice de stat și locale se adaugă semnificativ la volumul achizițiilor publice și la oportunitățile de practică juridică asociate. Pe măsură ce piața globală devine mai fluidă și integrată, cunoașterea achizițiilor publice internaționale și comparative devine din ce în ce mai vitală. Evoluția Organizației Mondiale a Comerțului a stârnit un dialog proaspăt despre rolul achizițiilor publice atât pentru țările în curs de dezvoltare, cât și pentru cele dezvoltate. Ofertele noastre variate de cursuri și experții cu normă întreagă și facultățile adjuvante împuternicesc viitorii lideri și factorii de decizie din comunitatea de achiziții de aici și din străinătate.

Legea GW este locul de naștere al disciplinei legii achizițiilor publice. Membrii distinși ai facultății noastre sunt recunoscuți ca lideri de gândire în domeniu, producând burse care schimbă modul în care lumea gândește și vorbește despre achizițiile publice. Curriculumul nostru experiențial, bazat pe practică, îi pregătește pe studenți pentru cerințele unei practici complexe în domeniul dreptului achizițiilor publice. Oferim o varietate de grade de neegalat, pentru avocați în formare, avocați și non-avocați cu experiență în domeniul achizițiilor publice.

Cursurile din acest domeniu de practică explorează corpul de reguli care reglementează procesul prin care guvernul federal încheie contracte cu părți private și supraveghează executarea acestor contracte. Contractele guvernamentale este un curs de sondaj de un semestru pentru studenții care caută o imagine de ansamblu generală a legii în acest domeniu; cei care preferă un curs de studiu mai aprofundat pot alege în schimb secvența Formarea contractelor guvernamentale și executarea contractelor guvernamentale. Cursurile avansate din acest domeniu includ o serie de seminarii concepute pentru a oferi studenților o înțelegere mai bogată a modului în care funcționează sistemele de achiziții, atât în SUA, cât și în străinătate, precum și cursuri de subiecte selectate concepute pentru a oferi studenților perspective diferite asupra problemelor emergente din lege.

MSL GW Law contribuie la satisfacerea cererii tot mai mari de non-avocați pentru a fi familiarizați cu numeroasele moduri în care legea influențează industria. Programul MSL este destinat profesioniștilor care nu sunt interesați să obțină o diplomă în drept sau să practice drept, dar lucrează în locuri de muncă în care cunoașterea dreptului este importantă. Cunoștințele acumulate pot spori pregătirea carierei sau avansarea profesională.

Cine poate beneficia?

 • Ofițeri de afaceri federale sau guvernamentale
 • jurnaliştii
 • Consultanți
 • Martori experți care depun mărturie în fața agențiilor guvernamentale
 • Ofițeri de conformitate
 • Specialiști în achiziții
 • Analisti politici
 • Alții care caută o perspectivă legală asupra carierelor conexe

Bucurați-vă de un curriculum flexibil și divers

Cu un curriculum riguros, dar gestionabil, programul MSL oferă studenților flexibilitatea de a proiecta o cursă de curs adaptată individual pentru a le satisface nevoile.

Cursuri obligatorii - 11 credite

Cursuri elective - 13 credite (care vor fi alese din acest eșantion reprezentativ)
 • Formarea contractelor guvernamentale (6502) - 3 credite
 • Executarea contractelor guvernamentale (6503) - 3 credite
 • Anticorupție și conformitate (6511) - 2 credite
 • Cost și prețuri ale contractelor guvernamentale (6506) - 2 credite
 • Scriere avansată (65xx) - 1 credit

 • Advocacy pentru contracte guvernamentale (6505) - 3 credite
 • Achiziții publice comparative (6508) - 2 credite
 • Seminar de achiziții publice de stat și local (6509) - 2 credite
 • Seminar de reformă a achizițiilor publice (6509) - 2 credite
 • Seminar de contractare a guvernului străin (6509) - 2 credite
 • Seminar privind achizițiile publice de drept de proprietate intelectuală (6512) - 2 credite
 • Legea subvențiilor federale (6514) - 2 credite
 • Achiziții în dezvoltare internațională (6516) - 2 credite

Absolvenții vor primi titlul MSL, cu o notație privind aria lor de concentrare.

Învață în ritmul tău

Pentru a asigura flexibilitate maximă, programul poate găzdui atât studenți cu normă întreagă interesați de absolvirea diplomei într-un an, cât și studenți cu jumătate de normă care ar putea dori să urmeze unul sau două cursuri pe semestru sau sesiune de vară, dacă se oferă lucrări de curs relevante. Toți studenții înscriși vor urma cursuri în campusul Foggy Bottom, alături de studenții JD și LLM, beneficiind astfel de experiența facultății, a profesioniștilor juridici în devenire și a practicienilor experimentați.

Accesați Inima Capitalei Națiunii

Toți studenții beneficiază de locația incomparabilă a GW Law în inima orașului Washington, DC, vizavi de Fondul Monetar Internațional și Banca Mondială, la două străzi de firme de avocatură cunoscute la nivel internațional pe strada K, la trei străzi de Departamentul de Stat al SUA și o plimbare cu metroul departe de Curtea Supremă și de o serie de agenții neguvernamentale și de politici. Studenții noștri interacționează în mod obișnuit cu practicienii la nivel înalt și cu factorii de decizie politică din instituțiile din apropiere în stagii, stagii externe, alte oportunități de voluntariat și o serie de prelegeri și programe în timp util cu privire la problemele actuale ale zilei.

Admitere MSL

MSL GW Law contribuie la satisfacerea cererii tot mai mari de non-avocați pentru a fi familiarizați cu numeroasele moduri în care legea influențează industria. Programul MSL este destinat profesioniștilor care nu sunt interesați să obțină o diplomă în drept sau să practice drept, dar lucrează în locuri de muncă în care cunoașterea dreptului este importantă. Cunoștințele acumulate pot spori pregătirea carierei sau avansarea profesională.

Cerințe de intrare

Solicitanții MSL trebuie să dețină o diplomă de bacalaureat sau echivalent și să aibă cel puțin trei până la cinci ani de experiență profesională legată de aria lor de concentrare, conform evaluării realizate de către directorii de program și decani. Studenții a căror diplomă de licență a fost obținută de la o școală din afara SUA în care limba engleză nu este limba de predare trebuie să îndeplinească cerința minimă de testare a limbii. Solicitanții trebuie să aibă, de asemenea, scrisori de recomandare puternice din partea celor care sunt în măsură să comenteze în detaliu natura muncii lor și beneficiile MSL pentru progresul în carieră.

Programul online

Studenții MSL în achizițiile guvernamentale MSL au opțiunea de a finaliza diploma în întregime online. Această opțiune este disponibilă numai pentru achizițiile publice MSL. Procesul de aplicare este același, așa cum este prezentat mai jos. Pentru a alege un studiu online, selectați opțiunea „online” atunci când aplicați.

Ultima actualizare Oct 2020

Despre facultate

Since enrolling its first class in 1865, The George Washington University Law School has produced some of the finest minds across the spectrum of legal scholarship.

Since enrolling its first class in 1865, The George Washington University Law School has produced some of the finest minds across the spectrum of legal scholarship. Citește mai puţin