Maestru în dreptul conflictelor și al dezastrelor

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Conflictele și dezastrele au afectat și vor afecta în continuare persoanele, comunitățile, statele, regiunile și continentele din întreaga lume. Potrivit Organizației Națiunilor Unite, peste două miliarde de oameni au fost afectați de dezastre și conflicte începând cu anul 2000, distrugând infrastructura, deplasând populațiile și subminând fundamental securitatea umană.

Legea privind conflictele și dezastrele LLM este concepută pentru a dota studenții cu o înțelegere critică a modului în care legea, politica și practica influențează răspunsurile la conflicte și dezastre atât în situațiile umane, cât și în cele de mediu.

Elevii pot explora diferitele elemente ale ciclului de gestionare a dezastrelor legate de pregătirea, răspunsul și recuperarea după dezastre și pot lua în considerare cadrul legal aplicabil acestor dezastre. De asemenea, programul permite studenților să își dezvolte înțelegerea legii conflictelor armate, de la „legile războiului” până la puternicul accent umanitar al erei moderne.

Studenții pot efectua o disertație substanțială, care este concepută pentru a spori abilitățile de cercetare printr-o investigație detaliată într-o zonă la alegerea lor.

Cum studiați

Programul este livrat prin seminarii săptămânale de două ore pentru fiecare modul. Este necesară o pregătire extinsă pentru fiecare seminar și se așteaptă lecturi ample. Se va aștepta ca elevii să întreprindă cinci module de bază și să poată selecta dintr-o gamă de module opționale care să le permită să adapteze programul la propriile interese.

Module de bază:

 • Drepturile internaționale ale omului
 • LLM Utilizarea forței și dreptul internațional
 • Dreptul LLM în caz de dezastre: provocări contemporane
 • Disertație LLM (Conflict and Disaster Law)
 • LLM Drept internațional și ordinea mondială

Module opționale:

 • Justiția penală internațională
 • Rezolvarea litigiilor internaționale
 • Legea Internațională a Mediului
 • Legea LLM a conflictelor armate
 • LLM Legea migrației forțate
 • UE ca actor global: Legea UE privind relațiile externe

Studiu de contact și independent

Programul săptămânal de contact pentru acest program variază în funcție de modulul livrat și de etapa studiului. Studiul postuniversitar implică o proporție semnificativă de studiu independent, explorând materialul acoperit în prelegeri și seminarii. Ca ghid general, pentru fiecare oră petrecută în clasă, se așteaptă ca elevii să petreacă cel puțin două până la trei ore într-un studiu independent. Pentru informații mai detaliate, vă rugăm să contactați liderul de program.

Cum sunteți evaluați

Ultima actualizare Sept 2020

Despre facultate

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Citește mai puţin