Maestru în dreptul conflictelor și al dezastrelor

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Legea LLM privind conflictele și dezastrele este concepută pentru cei care doresc să-și dezvolte expertiza specializată în domeniul dreptului la conflicte și dezastre.

Scopul programului este de a oferi studenților o înțelegere critică a modului în care legea, politica și practica influențează răspunsurile la conflicte și dezastre, atât în situațiile umane, cât și în cele de mediu.

În cadrul studiului dvs. este necesară o disertație substanțială, care este concepută pentru a vă permite să vă îmbunătățiți abilitățile de cercetare pe măsură ce efectuați o investigație detaliată într-o zonă la alegere.

module

  • Justiția penală internațională (opțiune) †
  • Drept internațional de mediu (opțiune) †
  • Drepturile omului la nivel internațional (Core)
  • UE ca actor global: legea UE privind relațiile externe (opțiune) †

† Unele cursuri pot oferi module opționale. Disponibilitatea modulelor opționale poate varia de la an la an și va fi condiționată de obținerea unui număr minim de studenți. Aceasta înseamnă că nu pot fi garantate disponibilitatea unor module opționale specifice. Selecția opțională a modulelor poate fi, de asemenea, afectată de disponibilitatea personalului.

Cum studiați

Programul este livrat de seminarii de două ore, o dată pe săptămână, în fiecare modul. Pentru fiecare seminar este necesară pregătirea extensivă și se așteaptă o lectură largă.

Studiul de nivel postuniversitar implică o proporție semnificativă de studiu independent, explorând materialele abordate în cursuri și seminarii. Ca un ghid general, pentru fiecare oră din clasă studenții sunt așteptați să petreacă două-trei ore în independență

Cum sunteți evaluați

Toate modulele sunt evaluate prin sarcini scrise. Există, de asemenea, o cerință de a scrie o disertație substanțială. Nu există examene, scrise sau orale.

Evaluarea feedbackului

Politica University of Lincoln privind feedback-ul de evaluare vizează să se asigure că cadrele didactice universitare vor reveni prompt la evaluări în curs - de obicei în termen de 15 zile lucrătoare de la data depunerii.

Cerințe de intrare

O a doua clasă se bucură de diplome sau de mai sus în orice subiect sau experiență relevantă.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Citește mai puţin