Maestru al legilor în drepturile omului interculturale (ll.m.)

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Bine ai venit!

Acest LL.M. Programul este conceput pentru a oferi instrucțiuni aprofundate cu privire la problema critică a timpului nostru: protecția demnității umane pe linii politice, sociale, economice și culturale. Avocații, oficialii guvernamentali, profesorii, activiștii pentru drepturile omului și oamenii de afaceri și femeile care se angajează în domeniul drepturilor omului și al justiției sociale sunt invitați la Școala de Drept a Universității St. Thomas din Miami să urmeze o diplomă avansată într-unul dintre cele mai dinamice domenii internaționale drept: drepturile omului interculturale.

Excelența instruirii provenind de la facultatea de renume mondial din partea Națiunilor Unite și a centrelor eminente de burse creează un mediu de învățare extrem de stimulant și promite cea mai dificilă experiență academică din cariera ta. Lectori notabili sunt:

 • Profesorul Guy S. Goodwin-Gill, D.Phil. (Oxon.), Profesor de Drept Internațional pentru Refugiați (1998-2014) și Emeritus Fellow, Colegiul All Souls, Universitatea Oxford, Marea Britanie
 • Onorabilul Fausto Pocar, judecătorul de recurs și fostul președinte al Tribunalului Penal Internațional pentru fosta Iugoslavie (TPII)
 • Profesorul José Miguel Vivanco, director al Diviziei Americane a Human Rights Watch, New York City
 • Prof. Viviana Krsticevic, director executiv al Centrului pentru Justiție și Drept Internațional (CEJIL), Washington, DC
 • Profesorul Nora V. Demleitner, Roy Steinhauser, profesor de drept, Universitatea de Științe din Washington și Lee

Elevii dezvoltă capacitatea de a evalua teoriile, practicile și conceptele fundamentale majore în legislația și politica internațională în materie de drepturile omului, precum și de a desfășura în mod practic și interactiv cercetări și advocacy eficiente în domeniul drepturilor omului.

Până acum, LL.M. Programul în Drepturile Interculturale a Drepturilor Omului a absolvit 400 de studenți din 85 de țări din întreaga lume și din toată SUA. Sunt ambasadorii noștri în lupta pentru apărarea demnității umane, colaborând cu Oficiul Națiunilor Unite al Înaltului Comisar pentru Drepturile Omului, Voluntari, Înaltul Comisariat al Națiunilor Unite pentru Refugiați, Consiliul Europei, Uniunea Africană, Organizația Internațională pentru Migrație, Banca Mondială, OXFAM, Forumul pentru o Societate Deschisă, Parlamentarii pentru Acțiune Globală, Crucea Roșie și alții; litigii cu succes în instanțe; pentru guverne și mediul academic; sau care conduc propriile ONG-uri.

LL.M. gradul este obținut într-un an la finalizarea a 24 de credite academice. Programul oferă mai mult de 20 de cursuri compacte în domeniul drepturilor omului interculturale. Dreptul la drepturile omului și procedurile de plângere, dreptul internațional, dreptul umanitar, drepturile omului și terorismul, drepturile omului și mediul vor fi abordate, precum și problemele refugiaților, femeilor și copiilor, popoarelor indigene, religiei, dreptului penal și comerțului internațional . Cursurile noastre care explorează aspecte teoretice și aplicații practice garantează că programul, acum peste un deceniu vechi, continuă să exceleze.

Onorează absolvenții LL.M. program sunt eligibile pentru a aplica pentru admiterea în programul de Doctor de Științe a Dreptului în drepturile omului interculturale.

LL.M. Cerințele de admitere și de aplicare

Eligibilitate

Înscriere pentru LL.M. diplomă este deschisă pentru titularii unui grad Juris Doctor (JD) sau a unor calificări străine similare în domeniul dreptului.

Pe o bază foarte selectivă, admiterea poate fi acordată, de asemenea, titularilor unei diplome de licență sau echivalentului său străin, care și-au manifestat un angajament deosebit față de cauza drepturilor omului și a demnității umane. Non-avocații care participă la acest program sunt informați că programul nu pregătește sau nu califică studenții să se angajeze în practica legii și că programul nu este destinat să califice elevii pentru a lua un examen bar.

Elevii pot aplica pentru statutul de normă întreagă sau cu normă parțială.

Studenți cu normă întreagă

Un student cu normă întreagă este definit ca cel care este înscris în cel puțin șase credite într-un semestru. De obicei, elevii vor fi admiși ca studenți cu normă întreagă pentru a finaliza programul într-un an universitar.

Studenți part-time

În mod excepțional, candidații pot fi admiși în program ca studenți cu fracțiune de normă. După consultarea și aprobarea de către directorul programului, aceștia își pot alege cursurile și le pot completa pe o perioadă de până la patru ani. Extensiile acestei perioade pot fi acordate în cazuri neobișnuite de decanul școlii de drept. În cazul în care în cursul acestei perioade se produc modificări ale curriculumului, directorul programului va determina, în consultare cu studentul, care clase ale LL.M. curriculum la care studentul va trebui să se înscrie pentru a obține complementul complet de 24 de credite academice.

Admitere

Solicitanții pot solicita admiterea în mod continuu. Spațiul este limitat; pentru a le spori șansele, încurajăm studenții potențiali să se aplice cât mai curând posibil.

Un solicitant va primi o decizie de admitere în termen de două săptămâni de la finalizarea dosarului. La admitere, studenții trebuie să depună un depozit de 300 $ pentru a-și rezerva locul. Această sumă este creditată pentru studenții care se înscriu în program și este pierdută pentru cei care nu reușesc. Studenții internaționali plătesc o taxă de SEVIS de 200 USD cu eliberarea formularului I-20. Solicitanții internaționali văd mai jos pentru informații mai detaliate.

Aplicare

Fișierul complet al aplicației trebuie să includă:

 • O aplicație completă și semnată.
 • Un rezumat curent (curriculum vitae).
 • Declarație personală.
 • Transcrierile oficiale de la toate diplomele sau certificatele străine colegi / universitare și / sau certificate trebuie trimise direct de la instituția emitentă la Facultatea de Drept a Universității St. Thomas, LL.M. Programul în drepturile omului interculturale. Toate diplomele și transcrierile străine trebuie să fie traduse în limba engleză și certificate sau notariate. Toate acreditările străine trebuie să fie evaluate de o agenție autorizată în SUA Vă recomandăm World Education Services sau Josef Silny & Associates.
 • Două scrisori de recomandare, de preferință unul de la angajatorul dvs. prezent și unul de la un profesor.
 • Două fotografii în format de pașaport [opțional în această etapă].
 • Interviu în persoană sau apel de conferință.
 • Taxă de depunere a cererii de 50 USD.

Solicitanții internaționale

Student Visa (F1)

Studenții internaționali sunt definiți ca studenți care au nevoie de viză pentru studenți, adică nu cetățeni americani sau rezidenți permanenți. Aceștia trebuie să îndeplinească aceleași criterii de admitere ca și studenții din SUA. În plus, trebuie să primească un document I-20 de la Oficiul Universitar al Studenților Internaționali și să plătească o taxă de $ 200 SEVIS pentru procesarea aplicației I-20. De asemenea, trebuie să obțină statutul corect de viză pentru studenți înainte de a intra în țară. Aceștia pot lucra la Universitate (în funcție de disponibilitate) pentru o perioadă care nu depășește 20 de ore pe săptămână și sunt eligibili să candideze pentru formare practică opțională după terminarea studiilor la LL.M. program. Elevii interesați de această ultimă opțiune sunt sfătuiți să solicite aprobarea USCIS cât mai curând posibil după începerea studiilor cu directorul Biroului Universitar de Studenți Internaționali. Pentru mai multe informații referitoare la aplicațiile de imigrare și viză, vizitați pagina Studii internaționale a Universității St. Thomas. Studenții internaționali sunt încurajați în special să se adreseze în prealabil, pentru a putea continua procesul de solicitare a vizelor în timp util. Solicitanții internaționali sunt încurajați să vizualizeze Ghidul Universității St Thomas pentru studenții străini înainte de a-și depune cererea completă.

LL.M. Curriculum

Master of Laws în programul de Drept Intercultural Drepturile omului este finalizat în 24 de credite de peste două semestre, și oferă o mare varietate de cursuri pentru elevii de a alege de la. Nouăsprezece din cele 24 de credite necesare pentru LL.M. sunt necesare credite. În plus, studenții aleg două credite de seminar și trei credite elective suplimentare dintr-o varietate de cursuri de drept internațional și comparativ, precum și alte cursuri pertinente oferite în curriculumul JD recunoscut de directorul LL.M. Program. Aceste cursuri includ seminarii cum ar fi: Statul de drept, Dreptul internațional în secolul XXI, Dreptul natural, Dreptul comparativ, Legea sărăciei și justiția economică, Legea privind securitatea cibernetică, Povestirea legală, Identitatea sexuală și legea, Dreptul canonic și femeile și Legea , precum și cursuri precum Legea privind traficul de ființe umane, Legea imigrației, Dreptul familiei, Legea vârstnicilor, Legea electorală, Sănătatea și drepturile omului, Legea și literatura, Dreptul și biomedicina și Jurisprudența. Cursurile necesare sunt oferite conform LL.M. cursul de curs. Elevii ar trebui să revizuiască programul cursurilor de drept pentru a stabili seminariile și cursurile opționale oferite în prezent.

Contact

Pentru mai multe informații despre LL.M. și programele JSD în domeniul drepturilor omului interculturale, vă rugăm să contactați:

Prof. Roza Pati, director executiv

Telefon: +1 305 474 2403

Email: humanrights@stu.edu

Site web: www.stu.edu/humanrights

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Founded in 1984, St. Thomas University School Law is fully accredited by the American Bar Association and is a member of the Association of American Law Schools. It is part of a Catholic university an ... Citeste mai mult

Founded in 1984, St. Thomas University School Law is fully accredited by the American Bar Association and is a member of the Association of American Law Schools. It is part of a Catholic university and a law school where values matter. Citește mai puţin