Studiază Drept în Malta

Drept în Malta 2018/2019

Despre Malta
Malta este o țară europeană sudic situat în Marea Mediterană. Acesta este situat la aproximativ 80 km sud de Sicilia, se afla la est de Tunisia, și aproximativ 330 km nord de Libia. Este una dintre cele mai mici, dar mai dens populate zone. Malteza și engleza sunt limbile oficiale vorbite. Malta a câștigat independența față de Marea Britanie în 1964 și a devenit cunoscut ca un Republică în 1974. Malta este cel mai cunoscut pentru climatul său turist de temperaturi calde, confortabile, și numeroase pete de agrement și a structurilor istorice. Sistemul juridic din Malta Sistemul juridic din Malta se bazează pe acte ale Parlamentului, precum și articolele, comenzi și alte decizii care au fost aduse în vigoare în diferite sesiuni. Constituția Malta depășește toate celelalte aspecte și documentare a legii și se aplică tuturor situațiilor. Instanțele din Malta sunt împărțite în tenis superioare și inferioare și sunt conduse de către magistrați numiți de către guvern.
Studiul Legea în Malta
Care este gradul de Drept din Malta? LLD este un doctorat de drept acordat studenților care finalizează cerințele pentru o diplomă în drept în Malta și este compus din trei ani de studii post-universitare. Înainte de aceasta, elevii trebuie să fi absolvit cel puțin trei ani de studiu anterior în domeniul dreptului. Elevii sunt de așteptat pentru a finaliza un curs bine-rotunjite de studiu, inclusiv componentele de bază ale legii, precum și un document original în care se abordează un domeniu specific de interes a legii. Studii de Drept din Malta Malta ofera o programe intense în domeniul dreptului, care vă permite să studieze atât componentele juridice fundamentale care să consolideze abilitățile dumneavoastră legale generale, în timp ce, de asemenea, permițându-vă să se concentreze pe zona ta de interes. Un an tipic universitar implică un curs riguros intens de studiu în toate domeniile de drept, cu ultima parte a gradului fi dedicată o zonă de interes specific ales de student.Intrarea în Malta 's școlile de drept este determinată de înmatriculare înscris de examen de admitere. Studiile costurile de școlarizare postuniversitare, care includ unele cursuri de nivel superior, necesită o taxă, dar o bursă este disponibil pentru acești studenți dacă se califică. Încă o dată, taxele pot varia de la o școală la alta. Student internațional de studenți internaționali ai venit sunt bineveniți să studieze în Malta, dacă toate vizele lor și documente este în ordinea. O viză inițială este de obicei acordă pentru o perioadă de un an. După aceasta, elevul poate aplica pentru o viză de ședere permanentă. Cercetării și Posibilitatea Cariera La finalizarea de gradul drept de la Universitatea din Malta, există multe posibilități posibile de cercetare și de carieră, cu o diplomă în drept de la Malta. Odată ce gradul de sa finalizat cu succes, avocati Malta poate servi în una dintre următoarele capacități: notari, procuratori juridice și avocați.Aceste grade diferă în funcție de puterea lor în sala de judecată, și se bazează în principal pe nivelul lor de studii de expertiză și colegiu. Cu determinare și o finalizarea cu succes a gradului drept de Malta, există multe oportunități de a lucra ca avocat sau avocat în cadrul Republicii Malta, sau pentru a lua abilitățile în străinătate în alte țări.
Date despre Malta

Malta este o țară din sudul Europei, în Marea Mediterană 80 km (50 km) la sud de Sicilia și 333 km (207 km) la nord de Libia. Locație Malta 's-a dat o mare importanță strategică de-a lungul istoriei și o succesiune de puteri au decis insule. Malta a câștigat independența față de Marea Britanie în 1964 și a devenit o republică în 1974. Malta este o destinație turistică, cu numeroase zone de agrement și monumente istorice, inclusiv nouă patrimoniul mondial UNESCO.

 

Capital: Valetta
Limbi oficiale: malteza și engleza
Guvernul: republică parlamentară
Populație: 452515
Produsul Intern Brut: 11 dolari.260 de miliarde
Moneda: Euro (€) (EUR)
Zona de timp: (UTC 1)