Master în Drept Internațional Public

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

DESPRE

Programul nostru de Master în Drept Internațional Public (PIL) de la Utrecht University va dota cu o gamă largă de instrumente juridice pentru a aborda preocupările legale actuale cu care se confruntă lumea. PIL este un program flexibil care vă oferă multe opțiuni atât în ​​timpul perioadei de studiu, cât și în post-absolvirea posibilităților de carieră. Ca un beneficiu suplimentar, mixul internațional de studenți în acest program înseamnă că, prin colaborarea în echipă, vă veți oferi reciproc informații personale "comparative" cu privire la dreptul internațional.

Două piese de specializare
În lumea globalizată de astăzi, dreptul internațional public se adresează problemelor complexe și provocatoare care ating viața tuturor. În programul PIL, veți explora teme comune ale dreptului internațional public cu opțiunea de a vă specializa în două piese:

 • Mediul și dreptul mării
 • Drepturile omului

Partea Mediu și Legea mării vă va învăța cunoștințe semnificative și cunoștințe în domeniul dreptului internațional de mediu și al dreptului mării. Linia Drepturile Omului vă permite să dobândiți atât o imagine de ansamblu și abilitățile unui generalist, cât și cunoștințele aprofundate ale unui specialist.

Considerat un program de top în Olanda

Manuscrisul Keuzegids Master's Selection Guide 2018, care a fost considerat foarte bine, a clasat drept drept public internațional Utrecht University drept program de masterat de top în domeniul său din Olanda.

DISCIPLINAREA ȘI CERCETAREA MULTIDIMENSIONALĂ

Veți construi competențe relevante și actuale prin studierea cauzelor reale cu care se confruntă Curtea Internațională de Justiție și alte instituții internaționale de soluționare a litigiilor. Veți dezvolta abilitățile dvs. de argumentare în instanțele principale, printre alte metode de instruire, și veți învăța să vă aplicați cunoștințele despre lege în situații reale. Acest program LLM învățat în limba engleză și provocator reflectă abordarea multidimensională a învățământului juridic din cadrul Legii învățământului juridic: evoluțiile din dreptul internațional public sunt cel mai bine văzute dintr-o perspectivă amplă.

ÎNVĂȚĂMÂNT ACTIV, AUTO-DESIGNAT

Programul nostru de Master în Drept Internațional Public vă oferă metode active de învățare în care propriile interese, ambiții și scopuri vă vor ghida experiențele de învățare. Lectorii dvs. au un rol de susținere în această abordare individualizată a studiilor dumneavoastră. În modulele Capita Selecta și în propria dvs. specializare, veți fi instruiți în abilitățile esențiale de a vă aprofunda rapid cunoștințele despre un subiect legal, curent și specializat. De la bun început, veți participa și la cursuri de cercetare și teze care vă pregătesc să vă scrieți teza de masterat, culminarea programului LLM. Dacă aveți unitatea de a merge extra mile în studiile dumneavoastră, oferim LLMs Onoruri Programul, care este un program de onoare suplimentare pentru cei mai buni și cei mai puternici studenți.

CUNOȘTINȚE SPECIFICE, PERSPECTIVE BROAD

Master în Drept Internațional Public vă oferă o pregătire amănunțită și extrem de individualizată, care vă va pregăti pentru o carieră juridică într-un mediu internațional. Veți dezvolta abilitățile academice și practice prin participarea la tribunale, vizitarea organizațiilor juridice și profesionale și desfășurarea de cercetări axate pe teza dumneavoastră. De asemenea, veți învăța să reflectați critic asupra dilemelor juridice actuale, atât umane, cât și de mediu, prezentate de lumea noastră globalizată și interdependentă. Indiferent dacă intenționați să construiți o carieră în calitate de diplomat, avocat sau ofițer de politică în guvernul național, cercetător științific, consilier juridic într-o organizație neguvernamentală sau guvernamentală sau avocat în departamentul juridic al unei afaceri multinaționale, veți învăța să lucrați eficient și din punct de vedere etic în lumea complexă a dreptului internațional public. Când veți absolvi acest program, veți primi o diplomă LLM.

CĂTRE O CĂRȚI PROFESIONALĂ

LLM în drept internațional public are o legătură strânsă cu practica, deci vă oferă o introducere excelentă în profesia de avocat. Curțile de bază, vizitele organizațiilor legale și profesionale și lectorii invitați din domeniu oferă o viziune concretă asupra a ceea ce este să lucrați în dreptul internațional public. Cu abilitatea de a reflecta în mod critic asupra problemelor actuale de conducere - cum ar fi drepturile omului și ale mediului - veți fi bine pregătiți pentru o carieră juridică. Absolvenții anilor anteriori s-au descurcat bine într-o serie de domenii de ocupare a forței de muncă, printre care:

 • Practici juridice corporatiste și private
 • Serviciul public național ca diplomat sau funcționar public
 • Curțile internaționale
 • Consultanți pentru guverne, organizații politice internaționale și ONG-uri
 • Cercetare academică sau juridică

După terminarea studiilor, puteți lucra ca:

 • Diplomat, avocat sau ofițer de politică în guvernul național (de exemplu, în calitate de consilier juridic în Afaceri Externe).
 • Profesor sau cercetător / doctor în domeniul dreptului public internațional.
 • Avocat sau polițist în guvernul internațional, ONG-uri sau întreprinderi (de exemplu, consultant juridic la Greenpeace).
 • Avocat specializat în domeniul dreptului public internațional.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Founded in 1636, Utrecht University is an esteemed international research university, consistently positioned number one in The Netherlands, 14th in continental Europe and the worldwide top 100 of int ... Citeste mai mult

Founded in 1636, Utrecht University is an esteemed international research university, consistently positioned number one in The Netherlands, 14th in continental Europe and the worldwide top 100 of international rankings, and member of the renowned European League of Research Universities. Citește mai puţin