Master în Dreptul Cybersecurity și mediul digital

Generalități

Programul de descriere

despre

Instruim profesioniști specializați în domeniul legislației Cybersecurity și al mediului digital, care va răspunde noilor provocări cu care se confruntă Legea bazată pe progresele obținute în noile tehnologii de comunicare și informare.

Direcționate în principal către absolvenți în drept și inginerie informatică, dar și la alte diplome și profesioniști în domeniu, care caută să-și dovedească experiența cu o diplomă universitară postuniversitară.

Dacă sunteți interesat să învățați

 • Cunoașteți și gestionați aspectele tehnice ale Cybersecurity.
 • Cunoașteți și știți cum să aplicați măsurile de protecție pentru libertățile fundamentale și drepturile legate de mediul digital.
 • Coordonează și planifică, din perspectivă multidisciplinară, gestionarea riscurilor cibernetice în organizații și companii.
 • Cunoașteți și știți cum să aplicați principiile și fundamentele de bază ale responsabilității juridice și sociale a companiei în mediile digitale.
 • Aflați cum să identificați vulnerabilitățile și să planificați incidente cibernetice asociate gestionării tehnice a informațiilor.

Ce vă oferim

 • Curriculum practici în entități de prestigiu maxim.
 • Instruire multidisciplinară
 • Răspunsul la noile provocări cu care se confruntă legea bazat pe progresele obținute din tehnologia informației.
 • Creșterea posibilităților de angajare calificată.

Excursii profesionale

Grad ridicat de inserție la locul de muncă:

 • Avocat specializat în securitatea informatică și mediul digital.
 • Ofițer de protecție a datelor.
 • Autoritatea de control
 • Consilier juridic specializat în legislația privind noile tehnologii.

competențe

COMPETENȚE DE BAZĂ

Cunoașterea și înțelegerea, care oferă o bază sau o oportunitate pentru originalitate în dezvoltarea și / sau aplicarea ideilor, de multe ori într-un context de cercetare.

Că elevii pot aplica cunoștințele și capacitatea lor de a rezolva probleme în medii noi sau necunoscute în cadrul mai extinse (sau multidisciplinare) contexte ce țin de domeniul lor de studiu.

Elevii sunt capabili de a integra cunoștințele și față complexității, și de a formula judecăți bazate pe informații care erau incomplete sau limitate, include reflecții cu privire la responsabilitățile sociale și etice legate de aplicarea cunoștințelor și a hotărârilor acestora.

Că studenții știu cum să-și comunice concluziile și cunoștințele și motivele ultime care le susțin publicul specializat și nespecializat într-un mod clar și lipsit de ambiguitate.

Elevii au abilitățile de învățare care le permit să continue studiile într-un mod care va fi în mare măsură auto-regizat sau autonom.

COMPETENȚE GENERALE

Să cunoască sistemul de surse, drepturile și libertățile fundamentale și principiile de bază ale Legii securității cibernetice și a mediului digital.

Cunoașterea modului de aplicare, într-un context multidisciplinar și avansat, a reglementărilor internaționale și naționale și locale în domeniul securității cibernetice și al mediului digital.

Înțelegerea, relaționarea și aplicarea la practici, concepte, metodologii și practici profesionale, din diverse discipline, care sunt utile pentru identificarea și rezolvarea problemelor legii Cybersecurity și a mediului digital.

Aflați cum să integrați concepte multidisciplinare pentru a putea analiza, interpreta și rezolva problemele și conflictele juridice, politice și sociale care apar în domeniul dreptului cybersecurity și al mediului digital.

Aplicați setul de abilități, abilități și atitudini dobândite în dezvoltarea personală și socială, definind și promovând soluții legale bazate pe Legea Cybersecurity și Digital Environment, care favorizează egalitatea de gen, participarea democratică și accesibilitatea universală.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Existen al menos diez razones para escoger León como destino académico aunque estamos seguros de que tú encontrarás muchas más.

Existen al menos diez razones para escoger León como destino académico aunque estamos seguros de que tú encontrarás muchas más. Citește mai puţin
León , Ponferrada + 1 Mai mult Mai Puțin