Master în LegalTech (LLM)

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Programul își propune să pregătească profesioniști de înaltă calificare, cu o gamă largă de competențe multidisciplinare în drept și tehnologii.

Domeniul legal este afectat de IoE (Internet of Everything), de aceea este vital ca un avocat să înțeleagă domeniul tehnologic. Acest program își propune să acopere astfel de tehnologii (dar fără a se limita la acestea): inteligență artificială, analiză de date mari, reutilizarea datelor deschise, lanțuri de blocuri, aglomerare, semantică și alte tehnologii de perturbare mai noi, de asemenea, gamificare.

Subiectele programului sunt concentrate pe GDPR, IP, Cybersecurity, Cybercrime și criminalistică, Fintech, Regtech, AI & Law, Web Semantic Legal, Robotică și altele.

Studiile vor fi diferite de alte programe, deoarece studenții vor participa la hackathoni, întâlniri, ateliere, competiții internaționale și regionale, și vor avea o oportunitate unică de a crea propria lor zonă de pornire legaltech ant MRU Legaltech. Participarea la program este flexibilă, deoarece toate materialele vor fi furnizate on-line. Desigur, vă recomandăm să vă rezervați tot timpul pentru această aventură fantastică, pentru a obține cât mai multe beneficii din program.

Cu toate acestea, studiile vor fi clasificate, astfel încât vei deveni unul dintre primii studenți, care va afla cum poate fi utilizată gamificarea în diferite domenii și domenii.

Programul este conceput pe baza nevoilor pieței:

 • Avocații au nevoie de noi competențe tehnologice și de afaceri;
 • Evoluțiile tehnologice afectează piața serviciilor legale;
 • Start-up-urile juridice emergente necesită avocați special instruiți.

Posibilități de mobilitate internațională

Studenții sunt încurajați să participe la programul de mobilitate ERASMUS +, care oferă posibilitatea de a studia la o universitate în străinătate timp de 1 sau 2 semestre și să facă un stagiu în altă țară.

Perspectivele de carieră

Calificările academice permit să lucreze ca cercetător (acces la studii din ciclul al treilea), precum și psiholog în diverse afaceri, organizații neguvernamentale și instituții guvernamentale. În special, absolvenții vor putea aplica cunoștințele și abilitățile obținute în managementul resurselor umane, să aplice tehnici psihologice în lumea afacerilor pentru a crește eficacitatea anumitor companii.

Cerințe de intrare

Solicitanții trebuie să aibă o diplomă de licență în drept pentru admiterea în universitate.

Competența de limba engleză - nivelul nu este mai mic decât B2 (conform cadrului comun de referință pentru limbă aprobat de Consiliul Europei). Testul la nivel avansat de limbă engleză este organizat pentru cei care nu posedă certificate IELTS sau TOEFL.

Procedura de solicitare și documentele solicitate

Urmați 4 pași:

 1. Completați formularul de cerere online la apply.mruni.eu
 2. Încărcați documentele necesare.
 3. Asigurați-vă înregistrarea plătind taxa de cerere.
 4. Trimiteți cererea.

Documente necesare:

 1. Documente educaționale:
  1. Pentru studenții care doresc să obțină diplomă de licență: Copii certificate autentice ale diplomei de învățământ secundar sau diplomă de învățământ superior cu transcrierea înregistrărilor academice. Documentele trebuie traduse oficial în limba lituaniană sau în limba engleză.
  2. Notă: Documente educaționale suplimentare (cum ar fi rezultatele examenelor de stat sau învățământul preuniversitar) pot fi necesare în funcție de țara de reședință a solicitantului .
  3. Pentru studenții care doresc să obțină diplome de master: copii certificate corecte ale diplomei și diplomei universitare (candidatul trebuie să aibă o diplomă de licență universitară sau o diplomă universitară echivalentă cu o durată minimă de studiu de 3 ani). Documentele trebuie traduse oficial în limba lituaniană sau în limba engleză.
 2. Document care dovedește rezultatele competenței în limba engleză.
  1. Pentru studenții cu studii superioare de licență: cel puțin nivelul B1; evaluări ale certificatelor de competență în limba engleză echivalente nivelului B1: TOEFL Document 477-510, TOEFL IBT 53-64, IELTS 4.5-5.0, nivel PTE.
  2. Pentru studenții care doresc să obțină diplome de master: cel puțin nivelul B2, evaluările certificatelor de competență lingvistică echivalentă nivelului B2: TOEFL Paper 513-547, TOEFL IBT 65-78, IELTS 5.5-6.0.
  3. Notă: în cazul în care nu aveți IELTS sau TOEFL, există posibilitatea de a lua testul online de limbă engleză organizat de Universitatea. Ar trebui să alegeți această opțiune la completarea aplicației. Nu există o taxă suplimentară pentru acest test.
 3. Copie dupa pasaport.
 4. Fotografie de tip pașaport.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Located just 20 minutes from the center of Vilnius, Mykolas Romeris University (MRU) is one of largest and most international universities in Lithuania, currently having around 7,000 students from 58 ... Citeste mai mult

Located just 20 minutes from the center of Vilnius, Mykolas Romeris University (MRU) is one of largest and most international universities in Lithuania, currently having around 7,000 students from 58 countries. The university offers programs fully taught in English for international students at all levels - from Bachelor’s to PhDs in the field of Social Sciences. Citește mai puţin