Big Data are un potențial enorm de a transforma societatea modernă. Organizațiile trebuie să se asigure că datele lor sunt utilizate în mod responsabil și cu protecția adecvată a confidențialității.

MSL GRADUL DE DATE ȘI LEGEA CU PRIVIRE LA CONFIDENȚIALITATE

Proliferarea dispozitivelor mobile și a cloud computingului au transformat modul în care comunicăm. Pe măsură ce se desfășoară mai multe afaceri, organizațiile digitale sunt din ce în ce mai vulnerabile la încălcări de date, hacking și alte abuzuri de date. Profesioniștii care înțeleg producerea, stocarea și transferul de date și pot gestiona modificările legilor și regulamentelor privind confidențialitatea datelor sunt în mare cerere în SUA și în întreaga lume. Masteratul Cardozo de Drept de Drept (MSL) în Dreptul privind datele și confidențialitatea răspunde acestei nevoi și abordează aspectele legale și de politică și respectarea acestora.

Gradul de masterat de 30 de credite oferă consultanților non-avocați o înțelegere globală a cerințelor legale și de reglementare care afectează legislația privind datele și confidențialitatea. De exemplu, studenții vor studia modul în care HIPAA și Regulamentul UE privind protecția generală a datelor (GDPR) afectează organizațiile din întreaga lume și vor învăța cum să planifice și să gestioneze aceste legi și reglementări.

MSL este un program on-line și poate fi luat fie cu normă întreagă sau cu fracțiune de normă. Absolvenții vor fi pregătiți să înțeleagă cerințele legale și de conformitate cu privire la achiziția, gestionarea, stocarea și transferul unor cantități mari de date, precum și riscurile asociate acestora; Aceste abilități se aplică oportunităților de angajare dintr-o varietate de industrii în roluri precum managerii de date, ofițerii de confidențialitate a datelor, paralegali, ofițerii de conformitate sau specialiștii în domeniul confidențialității în materie de date privind riscul cibernetic. În plus, absolvenții pot continua activitatea în domeniul e-descoperire și tehnologii criminalistice la firmele de avocatură sau în departamentele juridice ale companiilor pentru a sprijini litigiile și investigațiile.

MSL în legislația privind datele și confidențialitatea se bazează pe expertiza inițiativei Cardozo Data Law (CDLI), un program inovatoare care se axează pe extinderea domeniilor juridice ale guvernării informației, e-descoperirii, confidențialității datelor, dreptului social media și securității informatice.

MSL în legislația privind datele și confidențialitatea la Cardozo învață abilitățile și cele mai bune practici necesare pentru a respecta cerințele legale privind producerea, stocarea și transferul datelor. Elevii vor lucra cu personalul de specialitate și dreptul de confidențialitate facultate și câștiga experiență hands-on prin cursuri bazate pe proiect.

MSL oferă o înțelegere globală a lumii juridice și de reglementare a datelor importante. În schimb, un grad de securitate cibernetică se concentrează pe știința și strategiile din spatele protejării datelor și a sistemelor informatice. Legea privind datele include interdependența dintre stocarea și transferurile de date cu riscuri de reglementare, confidențialitate și drept penal. Companiile au nevoie de profesioniști pentru a supraveghea și gestiona politici și sisteme pentru a proteja datele pe care le dețin și le transferă.

Motive pentru a crede

 • Înțelegeți schimbarea peisajului cerințelor și reglementărilor privind confidențialitatea datelor în Statele Unite și în străinătate.
 • Elaborați răspunsuri agile și sofisticate la schimbările în legislația și reglementările privind confidențialitatea datelor.
 • Absolventul a fost pregătit pentru roluri, cum ar fi confidențialitatea profesionistă, managerul de confidențialitate a informațiilor, specialistul în e-descoperire, paralegal, ofițer de conformitate, specialist în riscuri cibernetice, manager de date și tehnolog tehnologic.

Curriculum

Cursuri obligatorii (18 credite)

 • Introducere în dreptul american (2 credite)
 • Drept administrativ (3 credite)
 • Corporații (4 credite)
 • Scriere juridică și cercetare pentru non-avocați (1 credit)
 • Dreptul de confidențialitate (3 credite)
 • E-Discovery, Evidența digitală
 • CyberSecurity (2 credite)
 • Proiectul privind Dreptul la Date și Confidențialitate (1 credit)

Electives (12 credite)
Selectați 12 credite dintre cursurile de mai jos. Notă: Ofertele de curs electivă vor varia în fiecare semestru.

 • Compatibilitate corporativă globală (3 credite)
 • Legea guvernării informațiilor (2 credite)
 • Drept Internet (3 credite)
 • Subiecte speciale: informații, noile tehnologii și drepturile constituționale (2 credite)
 • Subiecte speciale: Fundamentele dreptului comun (2 credite)
 • Subiecte speciale: Fundamentele structurii constituționale americane (2 credite)

a lua legatura

Biroul de înscriere la absolvent
mslinfo@yu.edu
1-833-241-4723

Program predat în:
 • Engleză
Acest curs este Online
Start Date
Sept 2020
Duration
Contactează şcoala
Part time
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2020
Termen limită de aplicare

Sept 2020