Master în studii avansate în domeniul fiscalității internaționale (masit)

Generalități

Programul de descriere

Bine ați venit la Master of Advanced Studii în Impozitarea Internațională (MASIT)

Centrul de politici fiscale, o inițiativă comună între Facultatea de Afaceri și Economie HEC Lausanne și Facultatea de Drept, Științe ale Criminalității și Administrație Publică oferă Master of Advanced Studies in International Taxation (MASIT) program. Scopul MASIT este de a oferi o educație de înaltă calitate în legislația fiscală.

Masteratul de Studii Avansate în Impozitarea Internațională (MASIT) oferit de Universitatea din Lausanne (UNIL), Elveția este destinat celor care doresc să practice legea fiscală în cadrul unei legi sau firmă de consultanță, o bancă, ca avocat intern al unei companii Sau cu administrația fiscală.

Deoarece MASIT este conceput pentru cei care practică în străinătate sau în Elveția, oferă atât o taxă internațională, cât și o curriculum fiscal elvețian, care poate fi realizat cu jumătate de normă (1,5 ani) sau cu normă întreagă (1 an).

Cele 60 de credite ECTS ale programului sunt compuse din cursuri de bază pentru a spori înțelegerea conceptelor-cheie, specializări pentru aprofundarea cunoștințelor într-o arie de specializare și o teză de masterat pentru a spori abilitățile de cercetare și scriere.

În plus, participanții participă la ateliere, tutoriale, seminarii și conferințe organizate în cadrul MASIT.

Cursurile sunt predate de către membrii facultății de renume, care cuprind cadre universitare, funcționari guvernamentali, membri ai OCDE / UE, practicieni care lucrează în firme internaționale de consultanță / avocatură și în departamentele juridice ale marilor corporații.

Programul este deschis candidaților care au o diplomă de master în drept sau economie; Sau o diplomă de licență (în orice domeniu), combinată cu experiența de lucru în domeniul fiscal.

Programul se desfășoară în limba engleză.

Viziunea noastra

Viziunea MASIT este de a oferi o educație de înaltă calitate în domeniul dreptului fiscal, cu scopul de a permite participanților să devină profesioniști fiscali cu înaltă calificare, lideri de idei și factori de decizie în domeniul lor de activitate ales.

Scopul educației este de a conferi participanților cunoștințele necesare pentru ca aceștia să aibă succes în mediul fiscal global.

Ultima actualizare Iunie 2017

Despre facultate

The University of Lausanne is a higher teaching and research institution composed of seven faculties where approximately 14,300 students and 3,000 researchers work and study. UNIL is focused on severa ... Citeste mai mult

The University of Lausanne is a higher teaching and research institution composed of seven faculties where approximately 14,300 students and 3,000 researchers work and study. UNIL is focused on several academic disciplines, especially Medicine, Life Sciences, Geosciences, Environment, Business, Humanities and Social Sciences. An emphasis is placed on an interdisciplinary approach, with close cooperation between students, teaching staff, and professors. Citește mai puţin