Master în drept internațional de drept comercial și comercial

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

În lumea globalizată de astăzi, semnificația granițelor naționale este diminuarea și cunoașterea cuprinzătoare a legii care reglementează comerțul internațional și relațiile comerciale este de o importanță critică.

Acest program permite studenților să dezvolte o cunoaștere aprofundată a legii și reglementărilor care guvernează activitățile corporative și comerciale peste granițele naționale. Acesta își propune să le pregătească pentru a răspunde la natura schimbătoare și dinamică a relațiilor juridice dintre corporații, indivizi și state și le oferă posibilitatea de a reflecta asupra dimensiunilor private și publice ale regulilor juridice necesare pentru guvernarea economiei mondiale.

Studenții din acest program sunt așteptați să efectueze o disertație substanțială, care este concepută pentru a îmbunătăți abilitățile de cercetare printr-o investigație detaliată într-o zonă la alegerea lor.

Cum studiați

Programul este livrat prin seminarii săptămânale de două ore pentru fiecare modul. Este necesară o pregătire extinsă pentru fiecare seminar și se așteaptă lecturi ample. Se va aștepta ca elevii să întreprindă cinci module de bază și să poată selecta dintr-o gamă de module opționale care să le permită să adapteze programul la propriile interese.

Module de bază:

 • Legea pieței interne a UE
 • Legea finanțelor și securității
 • Legea comerțului internațional
 • Guvernanța corporativă internațională
 • Disertație LLM (Drept internațional corporativ și comercial)

Module opționale:

 • Rezolvarea litigiilor internaționale
 • Drept internațional economic și de investiții
 • Legea Internațională a Mediului
 • Responsabilitate socială corporativă LLM
 • Regulamentul privind serviciile financiare LLM
 • UE ca actor global: Legea UE privind relațiile externe

Studiu de contact și independent

Programul săptămânal de contact pentru acest program variază în funcție de modulul livrat și de etapa studiului. Studiul postuniversitar implică o proporție semnificativă de studiu independent, explorând materialul acoperit în prelegeri și seminarii. Ca ghid general, pentru fiecare oră petrecută în clasă, se așteaptă ca elevii să petreacă cel puțin două până la trei ore într-un studiu independent. Pentru informații mai detaliate, vă rugăm să contactați liderul de program.

Cum sunteți evaluați

Ultima actualizare Sept 2020

Despre facultate

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Citește mai puţin