Master în politica și dreptul mediului

Generalități

Programul de descriere

Programul de masterat Mediu, resurse naturale și schimbări climatice în politica de mediu și drept este un nou program multidisciplinar de doi ani de masterat care combină predarea la nivel înalt cu obiective educaționale orientate vocațional. Programul oferă instruire avansată în politici, legislație și evaluări de impact pentru schimbările climatice și gestionarea durabilă a resurselor naturale.

Programul se bazează pe două mari specializări:

 • Administrarea Resurselor Naturale și
 • Legea privind mediul și schimbările climatice.

Toți elevii trebuie să urmeze cursuri în domeniul guvernării resurselor naturale, al legislației și al politicii în domeniul mediului și al legii și politicii privind schimbările climatice înainte de a-și selecta majoritatea.

Cine suntem noi?

Mediul, resursele naturale și schimbările climatice este un program de masterat comun organizat între două discipline; dreptul mediului și politica de mediu. Programul de masterat este gestionat pe deplin prin intermediul Facultății de Drept a UEF, deși politica de mediu majoră se bazează la Departamentul UEF de Studii Geografice și Istorice.

În plus, programul face parte din Centrul pentru legislația privind schimbările climatice, energie și mediu (CCEEL) , înființat în 2013. Scoala de Drept UEF este instituția finlandeză de cercetare din domeniul resurselor naturale, schimbărilor climatice, energiei și dreptului mediului . CCEEL reunește o serie de activități de la Facultatea de Drept UEF și oferă o platformă comună pentru discuții, cercetare și educație.

De asemenea, programul beneficiază de rețeaua de cercetare și educație a Institutului pentru Resurse Naturale, Mediu și Societate (LYY) care operează la UEF, reprezentând mai multe discipline, inclusiv geografia, economia și politica forestieră, dreptul mediului, istoria, estetica și politica, educație și studii turistice.

Rețeaua LYY reunește expertiza cercetătorilor dintr-o varietate de domenii tradiționale și noi de studiu pentru a efectua o examinare socio-culturală a mediului și utilizarea resurselor sale, cu rezultatele oferite apoi lumii. Rețeaua de cercetători a Institutului include peste 100 de cercetători și studenți postuniversitari, precum și 12 profesori, reprezentând mai multe discipline, inclusiv geografie, economie și politici forestiere, drept de mediu, istorie, estetică și studii de politică, sociologie, educație și turism.

Cerințe de admitere

 • Licență sau diplomă universitară echivalentă într-un domeniu corespunzător
 • Dovada de competență în limba engleză
 • Scrisoare de motivare în engleză
 • Scrisoare de recomandare în limba engleză
 • Eseu în engleză
 • Copia paginii de fotografii a pașaportului
  Criteriul ulterior pentru program este:
 • Interviu

Cerințele de admisie pentru aportul pentru 2020 vor fi confirmate mai târziu.

Mai multe informații: http://www.uef.fi/en/envlawandpolicy/admission-requirements

Ultima actualizare Sept 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The University of Eastern Finland (UEF) is the most multidisciplinary university in Finland. Our high standard of interdisciplinary research and education respond to global challenges and build a sust ... Citeste mai mult

The University of Eastern Finland (UEF) is the most multidisciplinary university in Finland. Our high standard of interdisciplinary research and education respond to global challenges and build a sustainable future. Our research is ranked among the best in the world in several fields. Citește mai puţin