CERINȚE DE INTRARE

Master of Laws (de către Research) este oferit celor cu o calificare profesională de drept (licențiat în drept, Juris Doctor sau echivalent). Solicitările sunt obligate să aibă cel puțin 65 la sută media și / sau experiență profesională vastă.

Un solicitant poate fi necesară pentru a satisface Dean că acestea au un nivel adecvat de competențe de cercetare pentru a scrie o teză de până la 50.000 de cuvinte.

Admiterea se realizează pe baza unei propuneri de cercetare aprobat și disponibilitatea de supraveghere corespunzătoare.

DESCRIERE PROGRAM

Master of Laws (prin cercetare) Programul poate fi completat printr-o teză de cercetare cuvânt 50.000. In timp ce Facultatea poate oferi supraveghere în cele mai multe domenii de drept, are forte speciale in:

  • Drept societar și comercial
  • Drept penal
  • lege constitutionala
  • Soluționare a litigiilor
  • Dreptul Comerţului Internaţional
  • Proprietatea intelectuală, Tehnologiei Informației și E-Commerce

PROGRAM STRUCTURA

Master of Laws (prin cercetare) Programul este format dintr-o teza de cercetare 50000 cuvânt, completat de peste doi ani cu normă întreagă. Teza este supravegheată de către personalul de specialitate în zona de subiect.

PROFESIONALE REZULTATE

Master of Laws (de Cercetare) oferă o calificare de specialitate postuniversitare pentru a extinde o calificare drept de licență.

Program predat în:
Engleză

Vezi 4 mai multe cursuri de la Bond University »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Ian 2020
Duration
104 săptămâni
La zi
Price
66,944 AUD
După locații
După dată
Start Date
Ian 2020
Termen limită de aplicare

Ian 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date