Master Of Science într-un singur ciclu in-lege cu Universitatea de Stat din Scutari Luigj Gurakuqi / Albania

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Departamentul de Drept al SUN, Din anul. 2016/2017, a activat un nou curs de studiu integrat cu Universitatea de Stat din Shkodra Luigj Gurakuqi (Albania). Cursul oferă studenților posibilitatea de a atinge un grad dublu, și anume a studia un grad dublu de Master în Drept. Mai precis, cursul durează cinci ani; Acesta oferă un program de formare conceput împreună la universitatea lor străin și o perioadă de mobilitate în străinătate (1 ½ ani); Ea implică eliberarea, la sfarsitul perioadei de studiu, două grade postuniversitare în drept (diplomă dublă), dintre care unul va fi valabil în Italia și ceilalți parteneri ai universității din țară. Prin urmare, pentru studenții care noul curs oferă o oportunitate unică de a îmbogăți curriculum-ului lor și să introducă lumea muncii, cu un profil educativ al aparte și captivantă.

Universitatea de Stat din Shkodra Luigj Gurakuqi este una dintre universitățile albaneze cele mai respectate; aproape toți profesorii și locuitorii orașului vorbesc italiana; mulți vorbesc limba engleză. Facultatea de Drept este situat într-o structură modernă și funcțională situată în centrul orașului Shkodra, care, la rândul său, este situat la câțiva kilometri de mare și într-o zonă de o frumusețe pitorească și istoric. Orașul este situat la nord de capitala Tirana, care este de aproximativ o oră. Scutari este acasa, la una dintre principalele curțile albaneze, astfel încât contează pe numeroase studii de avocați și notari, care lucrează cu materialul antreprenorială care se extinde pe toată Albania se ocupă cu comerțul internațional.

OBIECTIVELE EDUCATIVE

Noul CDL internațional activat în parteneriat cu Universitatea din Shkodra Luigj Gurakuqi de stat permite membrilor să obțină, la sfârșitul cursului, un dublu grad care este de studiu un grad dublu de Master în Drept. Acesta este un alt mod de două grade absolvent (un grad dublu), dintre care unul va fi valabil în Italia ca un master în drept, iar celălalt în Albania ca un Master of Science în Drept. Ambele titluri, desigur, vor fi cheltuite în arena internațională în zona euro sau extraUE.

Prin urmare, noul CDL internațional își propune să formeze o clasă de profesioniști care au acces la profesiile juridice din țările partenere și din zona euro; și că acestea se pot prezenta pe piața muncii, în contextul comerțului internațional - în special, între Italia și țările din Balcani - astfel de profesioniști din domeniul juridic, cu o expertiză specială și candidați cu experiență. De fapt, în examenul CDL este planificat în cursul unei perioade de studiu în străinătate (o jumătate de an) și o perioadă de formare profesională în țara de origine.

Printre obiectivele educaționale ale CDL SUN / Scutari Statul International de sfârșit există, de asemenea, învățarea limbilor străine ca studenții înscriși, în plus față de limbile celor două țări partenere, ei vor fi capabili să perfecționeze cunoștințele ca și cele două departamente (italiană și albaneză) oferă cursuri în limba engleză.

BENEFICIARI ȘI SUBVENȚII

Ele se pot înscrie în CDL drept internațional activat în parteneriat cu Universitatea de Stat din Shkodra tuturor studenților interesați: cei deja înscriși în cadrul Departamentului de Drept SUN toate cursurile universitare; cei de la o altă universitate; cei care se înscriu pentru prima dată la Universitatea.

Pentru studenții deja înscriși în alte cursuri de gradul care decid să se mute la noul CDL internațional în parteneriat cu Universitatea din Shkodra, acestea vor fi activate proceduri personalizate pentru recunoașterea și validarea examenelor deja luate; acest lucru pentru a se evita ca activitatea deja făcut este pierdut.

Cei care decid să se înscrie în dreptul internațional CDL în parteneriat cu Universitatea din Shkodra poate solicita să beneficieze de burse alocate anual de SUN. Unele dintre aceste burse sunt rezervate pentru studenții străini.

SEDIUL ȘI METODA "DE CONDUITA

Cursuri în Italia va avea loc la sediul Departamentului de Drept al SUN, în Santa Maria Capua Vetere (CE). In mod similar Cursuri în Albania va avea loc la sediul central al Departamentului de Drept a Universității de Stat din Shkodra Luigj Gurakuqi, situat în centrul orașului Shkodra. Învățătura este organizată, atât în ​​universitățile partenere pentru a preda cicluri cu toate probele scrise și scursă / sau orală. Examenele sunt orale și pot fi precedate de un examen scris.

Ultima actualizare Aug 2016

Despre facultate

The University of Campania "Luigi Vanvitelli" was established in 1991 (Decree MURST, 25 March) with the aim of relieving the overcrowded conditions of the major Neapolitan university known as the “Fed ... Citeste mai mult

The University of Campania "Luigi Vanvitelli" was established in 1991 (Decree MURST, 25 March) with the aim of relieving the overcrowded conditions of the major Neapolitan university known as the “Federico II”. Citește mai puţin
Caserta , Aversa , Napoli , Murcia , Shkodër , Beijing , Pyatigorsk , Lille , Shanghai , Istambul + 9 Mai mult Mai Puțin