Citește Descrierea Oficială

Cursul

Legea LLM Internațională și Comercială este concepută pentru absolvenții de drept și profesioniștii care doresc să dezvolte expertiza juridică specializată necesară în economia globală de astăzi.

Semnificația granițelor naționale este în scădere, iar cunoașterea cuprinzătoare a legii care guvernează comerțul internațional și relațiile comerciale este de cea mai mare importanță. Acest program vă oferă posibilitatea de a dezvolta o cunoaștere aprofundată a legilor și regulamentelor care guvernează activitățile corporative și comerciale dincolo de frontierele naționale.

Permițându-vă să vă gândiți la dimensiunea privată și publică a normelor juridice necesare guvernării economiei mondiale, acest program vizează să vă pregătească să răspundeți naturii schimbătoare și dinamice a relațiilor juridice dintre corporații, indivizi și state.

În cadrul studiului dvs. este necesară o disertație substanțială, iar acest lucru este conceput pentru a vă permite să vă îmbunătățiți abilitățile de cercetare pe măsură ce efectuați o investigație detaliată într-o zonă la alegere.

Cum studiați

LLM oferă studenților șansa de a reflecta dimensiunea privată, corporativă și publică a normelor juridice necesare pentru a guverna economia mondială cu module privind dreptul internațional al afacerilor (inclusiv comerțul internațional și vânzarea internațională a bunurilor), dreptul internațional privat și public regulile privind piața internă a UE și Organizația Mondială a Comerțului, printre altele.

Studiu de contact și independent

Programul este livrat de seminarii de două ore, o dată pe săptămână, în fiecare modul. Pentru fiecare seminar este necesară pregătirea extensivă și se așteaptă o lectură largă.

Studiul de nivel postuniversitar implică o proporție semnificativă de studii independente, explorând materialele abordate în cursuri și seminarii. Ca un ghid general, pentru fiecare oră din clasă studenții sunt așteptați să petreacă două-trei ore în studiu independent.

Cum sunteți evaluați

Toate modulele sunt evaluate prin sarcini scrise. Există, de asemenea, o cerință de a scrie o disertație substanțială. Nu există examene, scrise sau orale.

Evaluarea feedbackului

Politica University of Lincoln privind feedback-ul de evaluare vizează să se asigure că cadrele didactice universitare vor reveni prompt la evaluări în curs - de obicei în termen de 15 zile lucrătoare de la data depunerii.

Cerințe de intrare

Gradul de diplomă de gradul I sau II la un subiect relevant.

Studenții străini vor solicita limba engleză la IELTS 6.0 cu cel puțin 5,5 în fiecare element sau echivalent.

Program predat în:
Engleză
University of Lincoln

Vezi 6 mai multe cursuri de la University of Lincoln »

Ultima actualizare March 5, 2019
Acest curs este Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
1 - 2 anii
Part time
La zi
Price
15,600 GBP
Studenti internationali. | Acasă / Studenți din UE: £ 8.600
După locații
După dată
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare

Aug. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date