Citește Descrierea Oficială

Despre

ITL este o specializare cu durata de un an, cu durata de un an a programului de absolvire a Legii LLM. Elementele obligatorii ale specializării sunt:

  • Legea tehnologică internațională (12 CE)
  • Datele importante, drepturile omului și securitatea umană (6 CE)
  • Metode juridice (6 CE)
  • Teza de absolvire (12 CE)

În plus, veți alege cel puțin unul dintre aceste cursuri:

  • Bioetică, tehnologie și drept
  • Legea europeană a consumatorilor într-o societate digitală

De asemenea, veți alege cel puțin unul dintre aceste cursuri:

  • Drept și etică privind roboții și inteligența artificială
  • Legea privind armamentul internațional
  • Blockchain și alte provocări perturbatoare de business-tech la lege

Aveți 12 EC pentru a alege din multele electives oferite ca parte a programului de masterat, inclusiv celelalte cursuri de mai sus Puteți face, de asemenea, un stagiu sau o perioadă de studii în străinătate.

Iată două exemple de cursuri oferite în program; acestea sunt elemente obligatorii ale specializării:

Legea Tehnologiei Internaționale

Acest curs oferă cadrul pentru specializarea dreptului internațional al tehnologiei și analizează modul în care tehnologia schimbă relația umanității cu lumea fizică (inclusiv cea socială) și cu modul în care legea generează, facilitează sau obstrucționează aceste schimbări. Scopul final al cursului este acela că veți avea o idee informată, bazată pe teorie și exemple, despre felul în care tehnologia poate schimba relația noastră cu natura, oamenii, obiectele și societatea. Veți înțelege, de asemenea, pe baza exemplelor, modul în care legile și instituțiile pot stimula dezvoltarea tehnologiilor și pot orienta direcția acestei dezvoltări.

Datele mari, drepturile omului și securitatea umană

Acest curs abordează problema modului în care se utilizează tehnologiile digitale și datele importante pentru a lua decizii în domeniile drepturilor omului și securității și modul în care aceste utilizări ne obligă să regândim principiile de bază ale normelor și practicilor juridice existente. Cursul se concentrează pe trei domenii ale drepturilor omului și securității, în special: date importante și justiție socială și penală; utilizarea tehnologiilor digitale în război și lupta împotriva terorismului; și utilizarea tehnologiei în domeniul gestionării frontierelor și al legislației privind migrația.

Perspectivele de carieră

Ca absolvent ITL, veți utiliza, dezvoltați sau cercetați reglementarea tehnologiilor emergente. În mod tipic, veți lucra în firme de avocatură, organizații internaționale precum ONU, UE sau organisme internaționale de reglementare în domeniul tehnologiei, guverne sau ONG-uri.

Există relativ puțini avocați cu o înțelegere și cunoaștere solidă a legii cu privire la tehnologiile emergente, astfel încât absolvenții să facă parte dintr-un grup specializat și solicitat.

De ce VU Amsterdam ?

Vrije Universiteit Amsterdam găzduiește un grup semnificativ și în creștere de cercetători și studenți în domeniul tehnologiei, internetului și dreptului. Vei avea șansa să-ți urmezi interesele și să studiezi cu studenți și profesori care împărtășesc entuziasmul tău.

Specializarea ITL este una nouă și conține cursuri de vârf, dintre care unele sunt oferite în doar câteva universități din întreaga lume. Veți fi învățați de cadre universitare și de oameni din practica juridică, care vă vor ajuta să înțelegeți cum sunt teorii și idei legate de evoluțiile tehnologice și sociale.

Program predat în:
Engleză

Vezi 4 mai multe cursuri de la Vrije Universiteit Amsterdam »

Ultima actualizare November 8, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 1, 2019
Feb. 2020
Duration
1 an
La zi
Price
2,083 EUR
pentru studenții EEA-UE.
După locații
După dată
Start Date
Sept. 1, 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Feb. 2020
Termen limită de aplicare

Sept. 1, 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Feb. 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date