Gradul Master of Laws (LLM) la Facultatea de Drept UGM este conceput pentru a satisface nevoia de experți în diferite domenii de drept care sunt semnificative pentru Indonezia, atât la nivel local cât și la nivel global. Acesta oferă module unice pentru a spori cunoștințele și capacitatea studenților de a analiza legea în contextul indonezian, precum și de a contribui la dezvoltarea dreptului în contextul global. Echipate cu un grad LLM, absolvenții noștri sunt orientați să fie capabili să umple posturi juridice critice într-o gamă largă de domenii, de la corporații multinaționale la organizații internaționale.

Prin domeniile noastre de concentrare, studenții LLM vor fi expuși la expertiza de lectori de la universitățile partenere UGM din întreaga lume. Oportunitățile sunt deschise pentru numeroase programe de schimb și de diplomă dublă, cu programe adaptate la Universitatea din Queensland, Queen Mary University din Londra, Universitatea Erasmus din Rotterdam, Universitatea din Leiden, Universitatea din Reading și alte universități proeminente din întreaga lume.

Misiune

Misiunea programului de studii este de a:

 1. dețină educație care poate spori cunoștințele academice prin gândirea critică, progresivă și inovatoare pentru dezvoltarea științei juridice;
 2. desfășoară activități de cercetare pentru dezvoltarea științei juridice și a beneficiilor societății;
 3. să desfășoare activități de servicii în folosul comunității pentru a îmbunătăți cunoștințele oamenilor și conștiința legii;
 4. să dezvolte colaborarea la nivel național și internațional.

Viziune

Viziunea programului de studiu este de a fi un cuvânt de clasă, un program de studiu competitiv și inovator în ceea ce privește consolidarea științei juridice în eforturile de a servi intereselor națiunii și statului bazate pe cultura indoneziană, omenirea care este în concordanță cu Pancasila.

Ieșire și obiective

Scopul programului de studii este de a crea absolvenți de înaltă calitate și de cunoștințe în domeniul științei juridice și capabil să ofere soluții la problemele juridice apărute în cadrul societății.

Curriculum

Curriculum-ul la programul LL.M cuprinde miezul, concentrarea obligatorie și cursurile elective. Domenii de concentrare la LL.M. Programul cuprinde dreptul comercial, drept internațional și drept și guvernare. În conformitate cu Regulamentul de LLM Grad, elevii sunt obligați să completeze 45 de credite care sunt împărțite în următoarele cinci tipuri de modul:

 1. Module obligatorii, formate din cinci cursuri în valoare totală de 21 de credite;
 2. Module tematice în conformitate cu patru clustere: drept comercial, drept internațional, drept penal și drept și guvernare. Fiecare cluster oferă patru cursuri în valoare totală de 12 credite;
 3. Module elective, care urmează să fie luate în afara unui curs tematic al unui student, format din patru cursuri în valoare totală de 12 credite.

Defalcarea cursurilor fiecărui modul este următoarea:

 1. Cursuri obligatorii (12 credite)
  1. Teoria juridică (3 credite)
  2. Politica juridică (2 credite)
  3. Sociologie de drept (2 credite)
  4. Dreptul Drepturilor Omului (2 credite)
  5. Metodologia cercetării juridice (3 credite)
  6. Expunerea internațională (3 credite)
  7. Master Teza (6 credite)
 2. Cursuri tematice (12 credite)
  • Business Law Cluster
   1. Drept bancar (3 credite)
   2. Activități în cadrul pieței de capital (3 credite)
   3. Legea asigurărilor (3 credite)
   4. Drept corporativ (3 credite)
 3. Codul de drept internațional
  1. Drept internațional public (3 credite)
  2. Legea Organizației Internaționale (3 credite)
  3. Legea mării (3 credite)
  4. Drept internațional umanitar (3 credite)
 4. Legea și grupul de guvernare
  1. Dezvoltarea constituțională și principiile bunei guvernări (3 credite)
  2. Politici Publice, Legislație și Mecanism de Revizuire (3 credite)
  3. Administrația locală: Perspectiva juridică națională și comparativă (3 credite)
  4. Finanțe de stat și cheltuieli de stat (3 credite)
 5. Drept penal
  1. Drept Penal Comparativ (3 credite)
  2. Drept penal internațional (3 credite)
  3. Sistemul justiției penale din Indonezia (3 credite)
  4. Criminologie și Victimologie (3 credite)
 6. Cursuri opționale (12 credite) Cursurile opționale trebuie să fie alese din orice grup în afara zonei de concentrare / cluster / tematic al elevului.

Cerințe de admitere

Solicitanții care îndeplinesc cerințele de mai jos se pot aplica pentru programul postuniversitar, atâta timp cât se înscriu la același studiu de licență sau alte domenii de studiu aprobate de către șeful programului:

 1. Fotografia colorată, rochia formală și poza (luată în căutarea directă a camerei), cu fundal albastru.
 2. Certificat original sau certificat legal. Certificat de licență sau echivalent care provin dintr-un program de studii acreditat în același domeniu și / sau legate de programul postuniversitar vor fi luate în UGM.
  • Scrisoarea de absolvire nu este recunoscută.
  • Solicitanții străini trebuie să aibă o diplomă echivalentă din partea Ministerului Învățământului Superior din Indonezia (DIKTI).
 3. Transcript original sau copie legalizată a originalului transcrierii
 4. Certificat de acreditare de diplomă de licență sau echivalent, în conformitate cu mai multe cerințe:
  • Acreditarea programului de studiu este acreditarea curentă și este dovedită prin scanarea sau imprimarea ecranului certificatului de acreditare de la Comitetul Național de Acreditare (BAN-PT), care este încă valabil.
  • Programul de studiu pe care acreditarea încă se află în proces de reînnoire, dovedită prin primirea formularului de depunere la Consiliul Național de Acreditare (BAN-PT), și nu prin scrisoarea de recomandare a universității.
  • Acreditarea acreditării pentru solicitanții străini este dovedită prin scrisoarea de diplomă străină echivalentă (Surat Keputusan Penyetaraan Ijazah Luar Negeri) de la DIKTI.Dacă certificatul de acreditare este nevalid, acesta nu va fi procesat.
 5. Un certificat valabil de test de potențial academic, validitatea este de numai 2 ani după scorul emis.
  • Proba de potențial academic sau Tes Potensi Akademik (TPA) BAPPENAS
  • Studii potențiale academice de studii postuniversitare sau Tes Potensi Akademik Pascasarjana (PAPs) UGM
  • Testul de bază al abilităților academice de către Asociația Psihologică Indoneziană sau Tes Potensi Dasar Akademik (TPDA PLTI)
 6. Un certificat valabil de test de limba engleză de competență, valabilitatea este de numai 2 ani după scorul emis. Un certificat valabil de test de competență în limba engleză este emis de:
  • Academic English Proficiency Test (AcEPT) de la UGM,
  • Sistemul internațional de testare în limba engleză (IELTS) în cadrul instituțiilor IDP,
  • Bazat pe Internet (iBT) TOEFL în cadrul instituțiilor IIEF,
 7. Scrisoare de recomandare de la 2 (doi) lectori din studiul anterior de program, de preferință Academic Advisors sau Supervisor de Birou.
 8. Certificat de sănătate de la un medic la un spital sau o clinică.
 9. Cerințe specifice:
  • Proiectarea candidaților în urma programului postuniversitar de la UGM care conține motive, așteptări, planuri de subiect de cercetare și planuri după absolvire.
  • Propunerea de cercetare / scrierea unui eseu / o altă cerință specifică de către departament sau programul de studiu este trimisă direct la programul de studiu (fără a fi necesară încărcarea) și vă rugăm să trimiteți împreună cu o copie a formularului de înregistrare.
 10. Permis de studiu din partea instituției unde lucrează solicitanții.

Procedura de admitere

 1. Contactați studiul programului pentru a identifica termenii specifici sau cerințele suplimentare necesare pentru selecție.
 2. Creați un cont prin înregistrarea online.
 3. Inregistrare online.
  • Solicitanții trebuie să pregătească toate documentele necesare. Documentele trimise ulterior după înregistrare nu vor fi procesate.
  • Solicitanții trebuie să scaneze documentele necesare (dimensiunea minimă este de 150 KB, iar dimensiunea maximă este de 800 KB fiecare fișier, scanarea documentelor trebuie să fie clar văzută și colorată), apoi încărcați toate documentele prin înregistrarea online.
 4. Scrisoare de recomandare de la 2 (doi) lectori din studiul anterior de program, de preferință Academic Advisors sau Supervisor de Birou. Linkul site-ului pentru depunerea online va fi oferit de către Comitetul UM UM în direct la Academic Advisors sau Supervisor de Birou prin e-mail. Asigurați-vă că adresa de e-mail a arbitrului este o adresă de e-mail activă.
 5. Plătiți taxa de nerambursare prin intermediul Sistemului Multi-Payment Banki Mandiri, BNI, BRI, BTN, BPD DIY, CIMB NIAGA sau Bank Syriah Mandiri (BSM), așa cum vi se solicită.
 6. Imprimați formularul de înregistrare care va fi utilizat pentru înregistrare (pentru solicitanții care au fost acceptați ca studenți postuniversitari).
 7. Dacă nu puteți imprima formularul de candidatură sau aplicația dvs. online eșuează, vă rugăm să ne contactați.

Regulile universitare generale

Toți elevii trebuie să respecte Regulile Academice Generale din cadrul Facultății de Drept UGM după cum urmează:

 1. Toți elevii trebuie să îndeplinească toate sarcinile și să participe la cel puțin 75% din totalul întâlnirilor din clasă. În caz contrar, se poate exclude de la examinarea finală, ceea ce poate duce la suspendarea sau deteriorarea gradului final, probațiune, suspendare sau concediere.
 2. În cazul în care un conferențiar constată că un student a fost absent fără o scuză valabilă pentru o limită mai mare decât Limitarea aplicabilă a absenței, un astfel de lector va notifica secretariatul. Conducerea, ținând seama de toate circumstanțele aplicabile și în urma consultării cu lectorul raportor, decide asupra oricăreia dintre următoarele:
  • Excluderea elevului de la curs;
  • Dăruirea de gradul E pentru acel student pentru acest curs.
 3. Fiecare lector are dreptul de a scuza absența unui student pe un motiv valabil. Vice-decanul afacerilor academice și studențești poate decide că, din cauza unor circumstanțe extraordinare care afectează o perioadă extinsă de timp, un student este scutit pentru o anumită perioadă de timp de la întâlnirile cursurilor pe care le desfășoară.
 4. Fiecare student trebuie să se angajeze la întâlnirile și examenele tuturor cursurilor în care acesta este înscris în Planul de studiu (KRS).
 5. Falsificarea semnăturii unui alt student sau a unui membru sau a unui membru al facultății pentru participarea la cursuri sau în orice alt scop este interzisă și considerată o infracțiune în conformitate cu Codul Penal Indonezian. Un student care a fost identificat ca făcând în mod intenționat o semnătură a unei alte persoane pentru participarea la curs poate fi reziliat de la înscrierea la acel curs.
 6. Doar studenții care sunt îmbrăcați în mod corespunzător pot fi admiși la o clasă sau la orice activitate academică la facultate.
 7. Mănuși fără talie, tricouri, pantaloni scurți, papuci și orice bucată de îmbrăcăminte transparentă, ruptă sau dezvăluită sunt strict interzise în clasă. Un lector are toată prerogativele de a alunga un elev din clasă, dacă se constată că un astfel de student nu a aderat la standardul de îmbrăcăminte corespunzător.
 8. Elevii care au întârziat mai mult de 15 minute nu vor fi admiși în clasă pentru niciun motiv.
 9. Fumatul este interzis în toate zonele desemnate din campus, iar consumul în clasă este interzis.
 10. În general, telefoanele mobile sunt interzise în clasă și în timpul examinării.
 11. Nici un elev nu va înregistra procesul de ședință de clasă fără consimțământul expres al lectorului responsabil.
Program predat în:
 • Engleză
Ultima actualizare Iunie 9, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
4 semestre
La zi
Price
70,000,000 IDR
Student indonezian: 70.000.000 Rp; Student non-indonezian: 120.000.000 Rp.