Master of Law (Leuven)

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Facultățile de drept ale Universității din Leuven ( KU Leuven ) și ale Universității din Zurich oferă un program cu două grade, care este predat complet în engleză. Programul de doi ani de master include un an de studiu în Leuven și un altul în Zurich.

Despre ce este programul?

Programul se concentrează asupra atuurilor individuale ale fiecărei instituții: Dreptul internațional și european în Leuven și Dreptul arbitral, Dreptul financiar și Drepturile omului în Zurich. Elveția se bucură de o reputație de clasă mondială ca centru de arbitraj și bancar, iar multe instituții internaționale își au sediul la Geneva, la fel cum se află la Bruxelles, la aproximativ 30 km de Leuven.

După finalizarea programului, studenții primesc un grad dublu - unul de la KU Leuven și altul de la Universitatea din Zurich. Un grad dublu de la două facultăți de drept din Europa va avea o valoare adăugată enormă pentru viitoarea ta carieră profesională într-un context internațional.

Fiecare universitate parteneră va selecta cincisprezece studenți pentru a participa la program.

Puncte forte

  • 2 grade de la 2 facultăți de drept din Europa.
  • Învățat complet în engleză.
  • Un an de studiu la Leuven și altul la Zurich.

Este acest program potrivit pentru mine?

În mod ideal, ar trebui să dețineți următoarele atribute:

  • cunoștințe de bază ale dreptului local, european și internațional și au o înțelegere generală a relației reciproce dintre aceste trei sisteme de drept;
  • o capacitate de a situa dreptul în contextul său social, istoric și geografic;
  • capacitatea de a trata legea cu cercetări critice și reflectante;
  • o măiestrie de a raționa în abstract, de a sintetiza și de a analiza pentru a gândi într-o manieră creatoare și formatoare a legii;
  • o cunoaștere aprofundată a surselor tipice de drept.

Oportunități de carieră

Programul Master of Law este un pas important către o carieră juridică interesantă. În calitate de experți în drept european și internațional, studenții noștri lucrează în firme de avocatură internaționale, o mare varietate de domenii de servicii publice la toate nivelurile guvernului și în instituții europene și internaționale și în grupuri de interes special. Absolvenții noștri sunt, de asemenea, recrutați de organizații neguvernamentale și companii din sectorul privat.

Începeți-vă cariera, în timpul studiilor

În timpul programului de licență și master, puteți deja să vă modelați propriul profil, alegând o anumită specializare, studiând în străinătate (Erasmus), făcând un loc de muncă sau începând propria afacere.

Centrul de carieră pentru studenți este încântat să vă pună pe drumul cel bun către prima experiență de muncă. De asemenea, centrul te antrenează în căutarea unui loc de muncă interesant și te ajută cu interviuri de angajare. Pentru studenții care doresc să-și înceapă propria afacere, KU Leuven are și Lcie, comunitatea KU Leuven care încurajează studenții cu idei inovatoare și antreprenoriale.

Nu știi de unde să începi? Bazele de date ale Student Career Center conțin oferte pentru locuri de muncă, lucrări de voluntariat, proiecte de inovație și locuri de muncă studențești. De asemenea, puteți vizita unul dintre evenimentele organizate de Centrul de carieră.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

KU Leuven is an institution for research and education with international appeal. All programmes at this University are based on the innovative research of its scientists and professors and are ranked ... Citeste mai mult

KU Leuven is an institution for research and education with international appeal. All programmes at this University are based on the innovative research of its scientists and professors and are ranked among the top 100 in the world. Citește mai puţin
Vizitează site-ul școlii