Master of Law Tax (MT)

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Alăturați-vă noastre de Master Online de Dreptul Fiscal, clasat pe locul 3 programul de lege on-line de impozitare în națiunea bazată pe US News

Veți extinde competența dvs. dincolo de contabilitate, veți obține o înțelegere aprofundată a dreptului fiscal și veți lucra direct cu facultăți devotate, inclusiv unii dintre cei mai apreciați profesori de drept fiscal din țară.

Acest program selectiv face posibilă formarea riguroasă a legislației fiscale pentru studenții fără studii juridice. Beneficiați de o comunitate de susținere și de oportunități practice de învățare - și absolvi în numai doi ani.

Fapte rapide

  • 100% on-line
  • 24 de unități totale
  • Doar 2 ani pentru a finaliza
  • 46.080 USD de școlarizare estimată

Programul evidențiază

  • Recunoscut la nivel național. Facultatea noastră include unii dintre cei mai respectați academicieni din domeniul fiscal în SUA
  • Abilități practice de planificare fiscală. Învățați să rezolvați problemele, legea fiscală în materie de cercetare, citiți cu atenție statutele și sursele primare și multe altele.
  • Rata de succes ridicată. 90% dintre studenții din programul de studii postuniversitare găsesc posturi legate de impozitare în nouă luni de la absolvire.
  • Două domenii de accentuare. Alegeți dintre Planificarea impozitării afacerii și Clientul privat cu valoare ridicată.

Perspectiva carierei

Pregătiți-vă pentru succes în practica fiscală, managementul averii, imobiliare, consultanță financiară și multe altele. Calificați-vă pentru poziții de top la cele mai mari 4 firme de contabilitate, precum și firme precum BDO, RSM și Grant Thornton. De asemenea, puteți aplica cursurile dvs. în vederea pregătirii pentru licențiere ca CPA.

Loyola Law School Online programe de absolvire sunt aprobate pentru a conferi un grad în majoritatea statelor din SUA, dar încă sunt în așteptarea aprobării complete de la câteva state selecte. Vă rugăm să faceți clic aici pentru a afla dacă vă aflați într-un stat în care Loyola Law School nu poate conferi o diplomă.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Located on an award-winning Frank Gehry-designed campus in downtown Los Angeles, Loyola Law School, Los Angeles is home to prominent faculty, dedicated students and cutting-edge programs. The Law Scho ... Citeste mai mult

Located on an award-winning Frank Gehry-designed campus in downtown Los Angeles, Loyola Law School, Los Angeles is home to prominent faculty, dedicated students and cutting-edge programs. The Law School strives to instill in students the knowledge they need to excel on their chosen paths. It dedicates itself to preparing students for the rigors of practice with an extensive portfolio of practical-training opportunities, an 18,000-strong alumni network and a focus on social justice. Citește mai puţin