Master of Law

Generalități

Programul de descriere

Programul de Drept la BIT , cu drept ca subiect principal, a realizat o educație caracteristică în Jurisprudență (drept drept și metode juridice ca nucleu), drept civil și comercial (cu drept de proprietate intelectuală ca nucleu), mediu și resurse Dreptul de protecție (cu drept de lege privind energia și Legea privind cedarea de mediu ca nucleu), dreptul internațional (ca bază a Legii spațiului aerian și spațiului cosmic și drept internațional pentru protecția drepturilor omului) și Legea procesuală (cu nucleul sistemului judiciar și procedural).

Elevii sunt echipați cu teoria fundamentală solidă a dreptului, pregătirea de bază a gândirii juridice și a practicii juridice și cunoștințele de bază ale științei naturii și științei și ingineriei, care au capacitatea de a analiza și rezolva problemele cu teoria legală și metodele legale .

Absolvenții, cu cunoștințe de drept, tehnologie, management și limbi străine, au o capacitate practică și creativă puternică de a se angaja în activitatea agențiilor guvernamentale, a întreprinderilor, a instituțiilor publice și a organizațiilor sociale.

Cursurile de bază includ Legea, Jurisprudența, Dreptul constituțional, Istoria juridică chineză, Teoria generală a dreptului civil, Drepturile în rem, Dreptul revendicărilor, Legea răspunderii delictuale, Dispozițiile generale ale dreptului comercial, Dreptul societăților comerciale, Teoria generală a dreptului penal, Prevederi ale dreptului penal, dreptului proprietății intelectuale, dreptului de drept civil, dreptului de procedură penală, dreptului administrativ și al litigiilor administrative, dreptului de protecție a mediului și a resurselor naturale, dreptului muncii și securității sociale, dreptului internațional, dreptului internațional privat și dreptului internațional Lege.

calificări

  • Solicitanții de programe de master ar trebui să fie absolvenți universitari sau vor absolvi până la 31 iulie. Un solicitant de doctorat ar trebui să aibă o diplomă de master în același domeniu major sau în domeniul relativ de interes;
  • Abilități eficiente de limba chineză * (4 grade de HSK) sau scoruri TOEFL și IELTS.
  • Recomandarea a doi profesori.

* Notă: limba chineză (mandarina) este limba principală de predare. BIT oferă de asemenea câteva programe în limba engleză. Solicitanții de programe de predare engleză nu trebuie să aibă competențe în limba chineză.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Beijing Institute of Technology (BIT) is currently home to more than 2,200 international students from 137 different countries. The largest student population is coming from South Korea, Russia, Polan ... Citeste mai mult

Beijing Institute of Technology (BIT) is currently home to more than 2,200 international students from 137 different countries. The largest student population is coming from South Korea, Russia, Poland, Pakistan, Germany, France, Kazakhstan, Indonesia and Thailand. Since the launch of the "Study in BIT” initiative in 2013, the past five years have witnessed that BIT made great strides in international students enrolment and management with the number of registered students increasing exponentially from hundreds to more than 2,200, ranking first among national universities with an average annual growth rate of 20%. Citește mai puţin