Master of Laws (LL.M.)

Generalități

Programul de descriere

Programul Master of Laws își propune să dezvolte avocați în principiile și procedurile sistemelor juridice ale tradiției anglo-americane și ale tradiției civile.

LL.M. Acesta este conceput pentru un (1) an de studii pentru a finaliza sarcina, care poate fi prelungit până la maximum doi (2) ani din motive bine întemeiate și constă din douăzeci și patru (24) ore de contact.

Școala de Drept are oferte academice în timpul verii (iunie-iulie) și iarnă (ianuarie), astfel încât studentul programului de masterat să poată lua cursuri cu secvențe curriculare care să se adapteze atât la disponibilitatea față-în-față în Puerto Rico, cât și la nevoile lor profesioniști.

În plus, avem un format executiv care oferă studenților străini sau studenților americani posibilitatea de a-și termina cursul prin participarea la sesiunile de vară și de iarnă și prin cursuri minime în toamnă și primăvară. Acest format reduce perioadele în care studenții vor ieși din țările și locurile de muncă.


Profesionistul din Legea care preda gradul de masterat (LL.M.)

 • Se va studia cele două sisteme juridice instituite în cea mai mare parte a lumii: civilă și anglo-saxonă. Aceasta o va poziționa într-o lume în care Legea este din ce în ce mai internaționalizată.
 • Vă puteți adapta programul de studiu în funcție de domeniile dvs. de interes.
 • Veți avea ocazia de a interacționa cu profesorii absolvenți ai principalelor universități din lume. Unii dintre ei, autorii celor mai importante tratate juridice din Puerto Rico.
 • Va aparține unei comunități academice active care primește vorbitori de clasă mondială.
 • Vă veți bucura de oportunitatea de a studia la principala Școală de Drept a țării, la un cost extrem de competitiv, atât în ​​Puerto Rico, cât și în Statele Unite.
 • Puteți solicita o revalidare profesională în mai multe jurisdicții din Statele Unite, inclusiv New York, Texas, California și Louisiana. Fiecare absolvent trebuie să verifice cu competența de interes cerințele pentru a lua examenul.


Programul de studiu

Studenții care au obținut o diplomă de licență sau o diplomă echivalentă în drept de la o instituție de învățământ superior care nu este acreditată de Asociația Baroului American (ABA) trebuie să urmeze cursul următor:

DERE 7668 Structuri și procese ale dreptului anglo-american și interacțiunea sa cu dreptul civil (2 credite)

Examinarea instituțiilor, structurilor și principalelor procese ale dreptului anglo-american și interacțiunea acestora cu dreptul civil. Discutarea tendințelor de convergență ale ambelor tradiții în structurarea instituțiilor de integrare economică și politică.

Toți studenții programului de masterat (LL.M.) trebuie să ia un seminar de cercetare ca un curs cerut.

Seminar privind cercetarea juridică avansată (2 credite)

Studentul va alege un seminar pe un subiect legat de domeniul lor de studiu între seminariile oferite în fiecare semestru. Studentul va dezvolta un proiect de cercetare, ca o cerință de grad, care va conduce la producerea unei monografii extinse, publicabile, sub supravegherea și evaluarea profesorului care conduce seminarul.

Credite de selecție personalizate (18-20 credite)

Studentul va putea satisface restul de 18-20 de credite selectând cursuri în domeniile lor de interes. Programul va fi pregătit astfel încât fiecare student să poată concentra un număr substanțial de cursuri pe un subiect ales de acesta, astfel încât să poată fi aprofundat în acesta, cum ar fi: oralitatea proceselor judiciare; proprietatea intelectuală; drept administrativ; formarea judiciară; dreptul mediului; legea și tehnologia, printre altele.

Fiecare student își va elabora programul de studii în strânsă colaborare cu coordonatorul său de program, astfel încât să se acorde atenția cuvenită selecției cursurilor. Acesta este realizat astfel încât să permită fiecărui elev o mai mare flexibilitate în promovarea intereselor lor particulare, având în vedere nevoile profesionale ale acestora. Curriculum-ul nostru prezintă mai mult de 75 de cursuri de specialitate și aproximativ 20 de seminarii despre profesia noastră juridică.


Cerințele de admitere

Fiecare solicitant trebuie:

 • Au obținut medicul Juris într-o instituție acreditată de către Asociația Baroului American (ABA), gradul sau diplomă echivalentă în drept, cu o medie de B sau mai mare sau echivalentul acesteia dintr-o instituție de învățământ universitar străin, care se bazează pe standarde ridicate academice, este pe deplin recunoscută de autoritățile statului din țara în care se află.
 • Au cunoștință de limba spaniolă și abilitatea de a citi și înțelege limba engleză, dovedită prin rezultate satisfăcătoare în EXADEP sau "Testul limbii engleze ca limbă străină", ​​cunoscut sub numele de TOEFL, administrat de Serviciul de testare educațională. Dovada de competență în limba spaniolă sau engleză poate fi demonstrată dacă studentul demonstrează că a studiat într-una din aceste limbi la o universitate acreditată în mod corespunzător. O atenție deosebită va fi acordată pentru a asigura capacitatea de citire în limba engleză, înțelegerea și cititul spaniol. Studentul trebuie să-și demonstreze stăpânirea de a scrie într-una din aceste două limbi.
 • Trimiteți următoarea documentație ca cerință de admitere:
  • Cererea de admitere la Școala de Drept este completată în mod corespunzător.
  • Dovada obținerii unui doctor Juris sau a unui grad sau a unui grad echivalent în drept, așa cum este descris în coloana anterioară.
  • Două transcrieri ale tuturor creditelor universitare aprobate sau validate de instituția de origine. În cazurile în care instituția de origine universitară nu este acreditată de către Asociația Baroului American (ABA), transcrierile trebuie autentificate în mod corespunzător de autoritățile competente din țara universității care le eliberează.
  • Certificați că ați studiat în limba spaniolă și / sau limba engleză sau rezultatele TOEFL, anunțate direct de Serviciul de testare educațională. Rezultatele EXADEP pentru a demonstra competența în limba spaniolă.
  • Scrisori de recomandare a doi profesori în drept care descriu în detaliu aptitudinile academice, experiența profesională și caracterul solicitantului.
  • Declarație personală care include profilul de fundal și personal, motivația de a studia o diplomă de master în drept, domenii de interes și planuri profesionale.
  • Transmiteți numele Universității din Puerto Rico pentru suma de 75 USD.

Odată ce solicitantul îndeplinește aceste cerințe, admiterea lor va fi condiționată de procesul de evaluare.

Cererea de admitere trebuie să se facă în forma oferită de școală. Cererea trebuie depusă până la data de 15 aprilie a anului pentru care se solicită admiterea. Cei interesați să înceapă să studieze în sesiunile de ianuarie sau de vară, ar trebui să contacteze coordonatorul programului pentru a asculta această posibilitate.

Studentul admis la Programul care nu este cetățean al Statelor Unite ale Americii trebuie să solicite și să obțină viza de student corespunzătoare de la Ambasada Statelor Unite ale țării sale. Universitatea din Puerto Rico va produce certificarea I-20 cerută pentru fiecare student admis. Studentul, la rândul său, trebuie să completeze și să depună la Școala de Drept certificatul financiar care este însoțit de cererea de admitere, precum și certificatul medical de bună sănătate.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Nuestra visión es ofrecer servicios técnicos de excelencia a la comunidad universitaria de nuestro Recinto para garantizar la mejor utilización de los recursos tecnológicos.

Nuestra visión es ofrecer servicios técnicos de excelencia a la comunidad universitaria de nuestro Recinto para garantizar la mejor utilización de los recursos tecnológicos. Citește mai puţin