Master of Laws (LL.M.)

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Master of Laws (LL.M.) program de studii la Universitatea din California, Irvine School of Law oferă o educație juridică de prim rang pentru avocați, judecători, funcționari guvernamentali și alții care doresc să devină educați cu privire la sistemul juridic și practica de drept in Statele Unite. Vă oferim un LL.M. program care poate fi adaptat intereselor fiecărui individ, echipând astfel în mod unic studenții cu cunoștințele și abilitățile de a excela în comunitatea juridică globală de astăzi, indiferent de obiectivele personale și profesionale ale acestora.

64409_ScreenShot2017-11-20at4.48.03PM.png


Programul este un curs de un an, cu normă întreagă, de 24 de credite de studiu în teme juridice avansate, conceput în primul rând pentru avocați instruiți în afara Statelor Unite. Elevii sunt obligați să ia patru cursuri: Introducere în dreptul american; Cercetare, analiză și scriere în dreptul american; Practica juridică americană în context; și responsabilitatea profesională, globalizarea și profesia juridică din Statele Unite. Pentru restul cursurilor, elevii selectează dintr-o gamă largă de cursuri din cadrul curriculum-ului superior. Personalul dedicat este disponibil pentru a ajuta studenții să-și planifice cursul de studiu și, dacă se dorește, să se asigure că cursurile elevilor îndeplinesc cerințele de eligibilitate din California, New York sau alte baruri de stat.

64408_ScreenShot2017-11-20at4.48.13PM.png


Cine ar trebui să aplice


Solicitanții calificați trebuie să aibă:

  1. O diplomă de drept din țara lor de origine
  2. Suficientă fluență în limba engleză pentru a se angaja în studiul riguros al dreptului american.


Perioada de aplicare pentru LL.M. Programul este de la 1 septembrie la 15 mai în fiecare an.


De ce să continuați un LL.M. la Legea UCI?


Facultatea de clasă mondială

Clasele la Legea UCI sunt predate de un grup strălucit de facultate dedicată și primitoare. Membrii facultății noastre sunt învățați extraordinari. Un studiu recent le-a evaluat impactul științific ca pe locul 6 în țară, dincolo de Yale, Harvard, Universitatea din Chicago, Universitatea din New York și Stanford. La fel de importante, sunt, de asemenea, profesori superba și mentori devotați. Această combinație imbatabilă face din Legea UCI o comunitate intelectuală unică, dinamică și diversă în care să învețe și să se dezvolte.

Reputație impecabilă

În mod individual și colectiv, facultatea, personalul, studenții, absolvenții și prietenii școlii de drept au transformat Legea UCI într-un loc de excelență și inovație în predare, bursă și serviciu public. Legea UCI a avut cea mai mare clasament de debut în SUA News

Dimensiuni mici de clasă

Raportul student-facultate este printre cele mai bune din țară la 7-1 și numărul mediu de elevi dintr-o clasă superioară este de 11 - aceasta permite studenților să aibă un timp individual mai individual, cu o facultate remarcabilă. Combinăm cele mai bune dintre mediul mic, colegial și de susținere cu o instituție de cercetare mare și renumită.

Învățare prin practică

Învățarea prin experiență este nucleul curriculumului nostru. Predăm studenților noștri cum să transforme teoria în practică și să învețe prin practică, esențială în dezvoltarea abilităților de pregătire pentru avocați. Serviciul public este, de asemenea, chiar în centrul misiunii UCI. Programele noastre oferă studenților oportunitatea și formarea de a-și folosi educația juridică pentru a îmbunătăți societatea.

Orange County, California Locație

Prima noastră locație din Orange County, California, la o oră la sud de Los Angeles și la o oră la nord de San Diego, face din UCI un loc foarte atractiv pentru a petrece un an de studiu. Situat la aproximativ 10 minute de plajă, campusul UCI este situat în Irvine, California.

Orașul Irvine a fost considerat cel mai sigur oraș de dimensiunile sale din SUA pentru al 12-lea an consecutiv. Printre multe beneficii ale lui Irvine se numără atmosfera plăcută pe tot parcursul anului și accesul facil la numeroase atracții culturale, de divertisment și în aer liber. În plus, California de Sud este o casă de piață legală, vastă, de dorit și sofisticată, firmelor internaționale de prestigiu, firmelor regionale și organizațiilor de interes public de renume. Orange County se mândrește cu o economie vastă și diversă în care se află unele dintre cele mai mari companii din lume, precum și întreprinderile mici de întreprinzător. Climatul de afaceri oferă un accent deosebit într-o multitudine de sectoare, inclusiv în domeniul imobiliar, tehnologii avansate, comerț internațional, asistență medicală și științe ale vieții.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

UC Irvine School of Law opened its doors to students in August 2009, the first new public law school in California in more than 40 years. UCI Law seeks to create the ideal law school for the 21st cent ... Citeste mai mult

UC Irvine School of Law opened its doors to students in August 2009, the first new public law school in California in more than 40 years. UCI Law seeks to create the ideal law school for the 21st century by doing the best job of training lawyers for the practice of law at the highest levels of the profession. Recruited from prestigious schools, the faculty ranked sixth in the country in scholarly impact in a recent study. The student body has admissions qualifications comparable to those of student bodies at top 20 law schools. The school’s innovative curriculum stresses hands-on learning, interdisciplinary study, and public service. Citește mai puţin