Master of Laws (LLM)

Generalități

Programul de descriere

Descrierea programului

Advance cariera ta cu un Master of Laws (LLM) de la una din școlile de drept din lume.

ANU este cea mai înaltă clasă din Australia, iar ANU este clasată pe locul 12 în lume pentru studiul dreptului (QS World Rankings by Subject 2018).

ANU LLM este o diplomă postuniversitară avansată, care este concepută să echipeze avocații practicieni, aspiranții profesioniști și absolvenții recenți cu cunoștințe și abilități juridice de specialitate.

Deschis atât pentru absolvenții de drept, cât și pentru cei care nu sunt de drept, acest program postuniversitar este ideal pentru cei care doresc să-și aprofundeze cunoștințele într-un domeniu specific de drept, cei care intenționează să intre într-un domeniu nou de practică sau cei pentru care o cunoaștere a dreptului ar fi benefice în cariera lor, inclusiv profesioniști în domeniul politicii publice, autorități de reglementare și manageri.

Abordarea noastră de predare îmbină rigurozitatea academică cu expertiza practică, în timp ce dimensiunile clasei mici oferă oportunități sporite studenților postuniversitari de a interacționa și de a se angaja cu personalul academic, de a vizita vorbitori de limbă și alți studenți.

Ca student postuniversitar la școala națională de drept din Australia, veți beneficia de oportunități care sunt unice pentru studierea dreptului în capitala națiunii, orașul în care se fac legi și politici federale. Apropierea noastră față de Înalta Curte a Australiei, tribunalele Commonwealth și agențiile federale oferă acces fără egal la practicienii din domeniul dreptului, membri ai puterii judecătorești și politicieni guvernamentali, dintre care mulți sunt absolvenți ai dreptului ANU.

Structura gradului

Curriculum-ul flexibil al LLM al Școlii de Drept ANU vă permite să vă adaptați studiile pentru a vă potrivi intereselor personale și aspirațiilor de carieră. Puteți crea propriul program prin selectarea dintr-o serie de subiecte contemporane din domeniul dreptului, inclusiv securitatea internațională, aviația și spațiul, mediul și clima, războiul cibernetic și drepturile omului. Sau puteți alege să vă specializați într-unul din următoarele domenii:

  • Drept internațional
  • Lege publica
  • Privat

Specializări

Studenții LLM își pot construi propriul program selectând cursuri dintr-o gamă largă de subiecte sau alegând una dintre următoarele specializări:

Legea internațională reglementează relațiile dintre state și alți actori la nivel internațional și poate afecta societatea în mai multe moduri, atât la nivel internațional, cât și pe plan intern. Aceasta ne ajută să explicăm și să analizăm interacțiunile din comunitatea internațională și impactul acestora asupra societăților naționale.

Această specializare vă va oferi abilitățile practice și expertiza de care aveți nevoie pentru a naviga în sistemul juridic internațional, precum și flexibilitatea de a vă concentra pe domenii de interes deosebit printr-o gamă largă de cursuri elective.

Ieșiți din mulțime cu o specializare în Drept privat și comercial. Obțineți cunoștințe juridice specializate despre mediul global din ce în ce mai complex în care operează persoanele și corporațiile. Această specializare vă permite să vă concentrați studiile asupra unor domenii specifice ale domeniului privat

Îmbunătățiți-vă cunoștințele despre procesul și produsul reglementării guvernamentale și structurile juridice subiacente pe care se construiește guvernul, cu o specializare în dreptul public.

Această specializare combină perspective comparative și multidisciplinare în examinarea proiectării, implementării și eficacității reglementării în Australia. Veți dezvolta o înțelegere de către experți a statului de reglementare modern și a legilor care guvernează funcționarea sa, astfel încât să puteți informa mai bine politica publică și practica.

burse de studiu

Selectarea se face pe baza meritelor academice cu burse oferite studenților potențiali ANU LLM cu cele mai mari AAP.

Numele burselor

ANU Colegiul de Drept Bursa Internațională de Excelență

$ De 20.000 de (AUD)
plăți unice

Premiul este disponibil în fiecare semestru unui student potențial ANU care:

  • este un student internațional;

  • este cetățean al uneia dintre următoarele țări: India, Indonezia, Malaezia, Pakistan, Singapore, Thailanda sau Vietnam;

  • a făcut o cerere de admitere la programul de Master of Laws (LLM) la Colegiul de Drept al ANU; și

  • are o notă academică excelentă, așa cum este definită de o AAP minimă de 5,5 din 7 sau mai mare.

ANU Colegiul de Drept Bursa Internațională de Merit

$ De 10.000 de (AUD)
plăți unice

Premiul este disponibil în fiecare semestru unui student potențial ANU care:

  • este un student internațional;

  • a făcut o cerere de admitere la programul de Master of Laws (LLM) la Colegiul de Drept al ANU; și

  • are o notă academică excelentă, așa cum este definită de o GPA minimă de 5,0 din 7 sau mai mare.

Rezultatele carierei

Absolvenții ANU au fost evaluați ca fiind cei mai angajați absolvenți ai Australiei și printre cei mai căutați de angajatori din întreaga lume. Cea mai recentă clasare Global Employability University Ranking, publicată de Times Higher Education, a evaluat ANU ca cea mai înaltă universitate din Australia pentru a obține un loc de muncă pentru al patrulea an la rând.

După absolvire, veți deveni parte a unei rețele extrem de conectate de peste 20.000 de absolvenți ai dreptului global care include actualii judecători ai Înaltei Curți, QCs, CS, deputați, diplomați, directori executivi, cercetători, autori și lideri ai firmelor globale.

Absolvenții LLM avansează sau aleg o carieră într-o gamă diversă de domenii, inclusiv practica juridică sau consiliere, finanțe, politică de afaceri, afaceri internaționale, jurnalism, politică publică, guvern și diplomație.

Personal didactic specializat

Având o experiență specială în domeniul dreptului internațional, constituțional, public și privat, personalul nostru academic este frecvent invitat de comisii parlamentare, organisme de vârf, asociații profesionale și mass-media pentru analiză, consiliere și îndrumare cu privire la lege și politică.

Mulți dintre angajații noștri sunt cadrele didactice premiate care sunt întotdeauna accesibile și lucrează îndeaproape cu elevii pentru a le sprijini prin studii.

Ultima actualizare Apr. 2019

Despre facultate

ANU is Australia’s national university with a global reputation in international, constitutional, public and private law. ANU is ranked 12th in the world for the study of law (QS World Rankings by Sub ... Citeste mai mult

ANU is Australia’s national university with a global reputation in international, constitutional, public and private law. ANU is ranked 12th in the world for the study of law (QS World Rankings by Subject, 2018). Citește mai puţin