Master of Laws (LLM)

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Master of Laws (LLM)

Michigan Law LLM oferă un program flexibil de studiu, permițând studenților să se specializeze așa cum doresc, să exploreze noi domenii de interes sau să se califice pentru a susține examenul de bară din New York. Rigurozitatea academică a programului răsplătește elevii care sunt supuși provocării de a învăța și a fi evaluați alături de studenții JD, în timp ce implicarea sa intelectuală răsplătește studenții care savurează explorarea și asumarea riscurilor.

Studenții LLM au voie să se înscrie la majoritatea cursurilor de JD, inclusiv la câteva clinici. De fapt, rezervăm locuri în multe cursuri de semestru de toamnă pentru a ne asigura că locurile sunt de fapt disponibile până la momentul înscrierii. Oferim doar două cursuri care sunt exclusive pentru studenții LLM (un curs de drept constituțional și un curs de cercetare și scriere). Ambele cursuri sunt opționale, deși recomandate în general.

124145_Discussion.JPG

Programul de studiu LLM

Programul Michigan Law LLM a început în urmă cu mai bine de 125 de ani și continuă să înflorească și astăzi. Unic printre colegii săi, programul nostru se remarcă din mai multe motive:

Curriculum flexibil

Curriculumul nostru flexibil permite studenților să selecteze dintre aproape toate cursurile noastre de JD pentru a-și proiecta propriul focus și experiență. Acesta permite studenților să câștige un credit de cercetare independent, în timp ce lucrează direct cu profesori de renume la nivel mondial de drept. Abordarea noastră interdisciplinară încurajează studenții să urmeze cursuri pentru absolvirea lor de licență în oricare dintre școlile și colegiile de top ale Universității din Michigan.

Studiu cu JD-uri de excepție

Studenții studiază și participă la curs cu cei 900 de studenți ai JD, care provin din aproape fiecare stat american și mai mult de 15 țări străine. Standardele noastre de admitere extrem de selective înscriu studenții JD cu un scor mediu LSAT în primii 3% dintre testatori.

Cohortă mică

Cu cel mult 45 de participanți, studenții noștri LLM își cunosc bine colegii de clasă, au un contact strâns cu profesorii, se bucură de atenția individuală din partea personalului și se integrează bine în instituție. Deoarece fiecare student LLM este atent selectat, clasa este extrem de strălucitoare, curioasă și diversă. Și din cauza acestei dimensiuni și a calității clasei, studenților LLM li se permite să profite de multe oportunități de Michigan Law finanțate integral. Iată câteva exemple recente:

 • trei zile la Washington, DC, ca Salzburg-Cutter Global Fellow
 • O săptămână la Viena, Austria, la echipa Vis Moot Court
 • 10 zile în India cu clasa noastră de Drept și Dezvoltare Economică în India
 • două săptămâni la Geneva, în calitate de internat UNHR-Geneva
 • O vară în Londra, la AIRE Center
 • Într-o vară în calitate de coleg de avocatură și dezvoltare în Namibia
 • O vară în calitate de coleg de avocatură pentru refugiați și azil în Washington, DC
 • O vară la Clinica de Inocență a University of Michigan Law School
 • 10 luni de funcționar la Curtea Internațională de Justiție de la Haga

Aflați de la cel mai bun

Cu o mentalitate interdisciplinară și o dragoste autentică de a învăța, profesorii noștri sunt cu adevărat remarcabili în domeniile lor. Ținute cu atenție de colegii lor și publicate în cele mai prestigioase reviste, acestea acoperă o mare varietate de domenii de drept intern, internațional și comparat.

Studiu continuat

Studenții cu performanțe de top se pot aplica pentru a transfera în programul nostru JD sau pentru a continua la programul nostru SJD.

Alumni Network

Absolvenții se alătură mai mult de 22.000 de studenți ai Michigan Law pe glob, devenind membri ai vieții familiei Michigan.

Cultura SUA

Studenții se cufundă profund în cultura americană trăind în inima țării, probabil o experiență din viață. Un mare aeroport din SUA este la doar 30 de minute.

Ann Arbor

Studenții se dezvăluie în Ann Arbor, unul dintre cele mai bune orașe universitare din America, luând masa la unele dintre cele peste 1.000 de restaurante pe care orașul trebuie să le ofere, învățând să înveselească o echipă de fotbal din colegii care joacă pe cel de-al treilea stadion al lumii, explorând zona de metrou din apropiere din Detroit, deoarece experimentează o renaștere, rătăcind piața săptămânală a fermierilor care abundă cu produse proaspete, angajându-se cu numeroase grupuri de studenți pasionați pe care doar o universitate mare le poate oferi și îmbătând scena artelor și culturii într-una dintre cele mai medii vibrante și curioase intelectual din națiune.

„Suma pe care o învățăm în sălile de clasă este enormă, dar legăturile personale pe care le construim sunt cruciale și pentru extinderea orizonturilor noastre. Colegii mei și JD-urile, precum și SJD-urile și cercetătorii de cercetare m-au interesat de subiecte la care nu mă gândisem niciodată, mi-au învățat lucruri noi despre piața legală și m-au ajutat să reevaluez și să dezvolt mai departe cariera mea. Este ușor să fii prins în lecturi și prelegeri, dar diferența pe care oamenii o pot face în viața ta personală și profesională este, de asemenea, o caracteristică definitorie a experienței la Michigan Law ”.

Daniele de Oliveira Nunes, LLM '19
Senior Associate, Leal Cotrim Jansen Advogados,
Rio de Janeiro

123660_AAStockImages1541.jpg

Cerințe de licență LLM

1. Câștigă cel puțin 24 de credite

 • Cel puțin 18 dintre aceste credite trebuie obținute la cursurile Facultății de Drept. Credite rămase pot fi obținute la oricare din celelalte 18 școli și colegii de top din cadrul Universității pentru o experiență cu adevărat interdisciplinară.

2. Satisfacerea cerinței legii constituționale

 • Treceți cu succes fie Introducere în Dreptul Constituțional și Procesul Juridic American (doar pentru studenții LLM), fie Introducere în Dreptul Constituțional (cursul JD necesar).

3. Satisfacerea cerinței de cercetare

 • Finalizați cu succes un seminar sau un curs de calificare sau câștigați două credite de cercetare independentă.

Încurajăm studenții nu numai să ia în considerare cursurile din domeniul lor de interes juridic, ci și să urmeze cursuri care să extindă modul în care gândesc legile și problemele legale. Studenții ar trebui să învețe să fie albi în aplicarea metodelor de analiză juridică în numeroasele domenii de drept pe care le vor confrunta inevitabil după absolvire.

Admitere

Michigan Law salută cererile din întreaga lume și din toate segmentele profesiei de avocat - practică privată, mediul academic, guvern, ONG-uri, servicii publice și corporații. Căutăm să creăm o mică clasă de absolvenți de 35-45 de LLM-uri care se amestecă cu JD-urile noastre pentru a crea un corp de studenți deosebit și excelent intelectual. Admiterea la programul de absolvire este astfel extrem de competitivă, rezultând în mod obligatoriu un număr de solicitanți calificați.

În mod clar, o considerație foarte importantă în procesul de selecție este registrul academic și profesional al solicitanților din propriile țări. Cu toate acestea, examinarea numai a notelor nu oferă o măsură adecvată pentru a prezice rezultatul procedurii noastre de selecție. O mare atenție este acordată tuturor detaliilor din cerere, iar scrisorile de referință sunt luate foarte în serios. În cele din urmă, căutăm persoane cu abilități intelectuale și profesionale dovedite a căror matriculare ne permite să construim un grup eterogen de studenți absolvenți care să reprezinte o gamă largă de calități, care să includă interese intelectuale variate, diferite țări și tradiții, diverse vieți și realizări și experiență profesională și o capacitatea de a beneficia de studiile universitare.

Toți solicitanții trebuie să fi absolvit primul grad de drept necesar pentru practica de drept sau predarea dreptului în țara în care au urmat studiile lor de drept. Solicitanții americani trebuie să fi satisfăcut cerințele JD la o școală de drept acreditată de ABA. În orice an dat, cei acceptați la programele noastre de absolvire și-au încheiat educația legală cu distincție, absolvind în sau aproape de vârful claselor lor sau care demonstrează altfel o capacitate academică excepțională.

Termenul de depunere a cererii: 31 ianuarie

Cererea completată și toate materialele justificative trebuie să ne ajungă între octombrie și sfârșitul lunii ianuarie anterioare anului universitar pentru care se solicită admiterea. Aplicațiile vor fi examinate numai atunci când vor fi complete. Toate cererile care sunt gata de revizuire până la 15 ianuarie vor avea șanse egale de admitere; ulterior, deciziile de admitere sunt luate în mod continuu. Solicitanții vor primi notificarea deciziei până la sfârșitul lunii martie sau începutul lunii aprilie.

Ultima actualizare Aug 2020

Despre facultate

The University of Michigan Law School in Ann Arbor is one of the world’s finest institutions of legal education. Housed in the Cook Quadrangle on the University of Michigan’s central campus, the Law S ... Citeste mai mult

The University of Michigan Law School in Ann Arbor is one of the world’s finest institutions of legal education. Housed in the Cook Quadrangle on the University of Michigan’s central campus, the Law School is unmatched for beauty and is superbly functional for its residential and scholarly community. The School has a sizable and diverse faculty, with many preeminent in their fields. The careers of alumni also speak eloquently to the strength of the School; our graduates are leaders serving with distinction in the public, private, and academic sectors in this nation and beyond. Citește mai puţin