Master of Laws Drept comercial cu aspecte internaționale

Generalități

24 locații disponibile

Programul de descriere

Wirtschaftsrecht

Cursul de masterat alt = "Dreptul afacerilor cu aspecte internaționale este conceput pentru studenții care au deja un prim grad academic.

Învățarea la distanță de master este concepută ca un concept de „învățare mixtă” și formează o combinație coordonată dintre elementele de studiu: „Editarea cărților de studiu”, „Studiu interactiv în sala de lecturi virtuale” (de acasă), unele prelegeri la fața locului la unul dintre centrele de studiu la nivel național. susținerea examenelor într-un centru de studiu aproape de casă.

Prin urmare, masterul = "Dreptul afacerilor poate fi finalizat ca un curs de învățare la distanță part-time, cu o perioadă standard de studiu de 5 semestre , indiferent de locație.

Masterul academic la DIPLOMA permite absolvenților să urmeze un doctorat.

Master in International Alt = "Business Law

În cadrul învățării la distanță, studenții dobândesc cunoștințe practice și teoretice în domeniul alt = "dreptului afacerilor în modulele de bază. Constelațiile de caz diferite permit o discuție diferențiată bazată pe fundamentele științifice și cercetarea dreptului internațional de afaceri alt =". Mai mult, în funcție de alegerea studentului, două dintre principalele domenii de securitate a afacerilor, legislația fiscală corporativă și redactarea contractelor într-un context internațional vă vor aprofunda cunoștințele tehnice.

Studenții dobândesc cunoștințele de specialitate necesare pentru a anticipa nevoia de acțiune, pentru a evalua riscurile deciziilor antreprenoriale bazate pe probleme legale și pentru a dezvolta soluții concrete și pentru a le susține în implementarea lor.

Internationales alt = "Drept comercial în practică

După finalizarea cu succes a unui master academic, există anumite domenii profesionale de aplicare în companii de servicii care activează în consultanță juridică transfrontalieră și internațională. Datorită rețelei economice globale, cererea pentru avocați de afaceri este, de asemenea, ridicată în companiile care operează pe plan internațional.

perioada normală

Învățare la distanță: 5 semestre / 120 ECTS

Perioada actuală de studiu poate fi extinsă gratuit pentru până la 4 semestre pe durata standard de studiu.

valoarea inițială

Cu un număr suficient de participanți în semestrul de iarnă (octombrie) și semestrul de vară (aprilie).

acreditare

Acreditarea programului de diplomă de către agenția de acreditare FIBAA.

taxele de școlarizare

Învățare la distanță: 317,00 € / lună (total 10.495,00 € plus taxa de examinare unică de 985,00 €)

cerinţe de admitere

A trecut un examen de licență sau diplomă la DIPLOMA Hochschule sau o altă universitate sau universitate de științe aplicate (în special în domeniile economiei sau dreptului) sau o diplomă străină cel puțin echivalentă în același subiect sau înrudit, cu o perioadă standard de studiu de cel puțin șase semestre.

Candidații a căror notă finală a primei lor calificări academice profesionale este „suficientă” nu pot participa la master. Candidații cu un grad „satisfăcător” trebuie să demonstreze într-un interviu de plasament că sunt capabili să finalizeze cu succes acest grad.

declaraţii

Master of Laws (LL.M.) - Absolvenții primesc un certificat de master și un certificat, precum și un așa-numit „Supliment de diplomă” scris în limba engleză și un „Transcript of Records” (prezentare generală a notelor), pe care îl / ea pe plan internațional ca Identificați academicienii cu un master. După deciziile de la Bologna, un titular de masterat a îndeplinit cerințele pentru un doctorat.

domenii majore de studiu

Drept fiscal fiscal

Concentrația asupra dreptului impozitului corporativ face parte din vechea masterat = "Dreptul afacerilor cu aspecte internaționale (LL.M.). Scopul modulului este de a răspunde la întrebările legate de legea privind impozitele corporative și de a implementa gestionarea lor practică în companii. Printre altele, este tratat următorul conținut. :

 • Legea TVA
 • Legea privind impozitul pe conversie
 • Impozitul pe afaceri
 • Legea privind impozitul pe corporații
 • Impozitarea companiilor internaționale
 • Impozitarea acționarilor

Securitatea afacerilor

Concentrația asupra dreptului impozitului corporativ face parte din vechea masterat = "Dreptul afacerilor cu aspecte internaționale (LL.M.). Modulul subliniază că nu este doar în situațiile de criză că trebuie luate în aplicare și implementate măsurile de securitate a afacerilor, inclusiv aranjamentele succesorale. Mai degrabă, diversele Opțiunile de proiectare din punctul de vedere al continuității pe termen lung sunt prezentate și cântărite unul față de celălalt, folosind vânzarea companiei, relocarea, restructurarea în caz de insolvență și opțiunile de proiectare a aranjamentelor succesorale pentru a examina opțiunile de securitate a afacerilor exemplificative.

Mai jos este o imagine de ansamblu a conținutului:

 • Contracte de vânzare / relocare a companiei
 • Reglementările europene privind falimentul și restructurarea în caz de faliment
 • Organizarea planificării succesiunii / impozitului succesoral și a companiilor

Redactarea contractelor în context internațional

Concentrarea electivă asupra proiectării contractului într-un context internațional face parte din cursul de masterat vechi = "Business Law with International Aspects (LL.M.) cu următorul conținut:

 • Contracte de afaceri internaționale
 • Clauze contractuale tipice
 • Tipuri tipice de contracte de afaceri internaționale
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The DIPLOMA University is a privately run, state recognized university of applied sciences located in the picturesque medieval city of Bad Sooden-Allendorf in North Hesse. The notation Bad identifies ... Citeste mai mult

The DIPLOMA University is a privately run, state recognized university of applied sciences located in the picturesque medieval city of Bad Sooden-Allendorf in North Hesse. The notation Bad identifies the city as a recognized spa destination with a long tradition in medical wellness and health treatment. Besides the main campus there are notable campus extensions in more than 25 cities in Germany and one in Italy. Citește mai puţin
Bad Sooden-Allendorf , Aalen , Baden-Baden , Berlin , Bochum , Bonn , Friedrichshafen , Hamburg , Hanovra , Heilbronn , Kaiserslautern , Kassel , Kitzscher , Magdeburg , Mainz , Mannheim , Munchen , Ostfildern , Würzburg , Regenstauf , Nürnberg , Wiesbaden , Wuppertal , Germania Online + 23 Mai mult Mai Puțin