Master of Laws - LLM

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Du-ți pasiunea pentru avocatură la nivelul următor, cu studii și cercetări avansate. Fii în centrul dezbaterii, analizei și dialogului cu privire la problemele legii și ale politicii juridice din Noua Zeelandă.

Cu normă întreagă sau cu jumătate de normă, studiul dvs. va fi relevant, accesibil și plină de satisfacții intelectuale - cercetarea unui domeniu de drept care vă interesează sau croitorii unui curs de studiu care se potrivește obiectivelor dvs. de carieră.

Studiu flexibil

Proiectat pentru a fi flexibil, Master of Laws oferă cursuri care sunt predate în diferite formate. Unele cursuri se întâlnesc săptămânal, altele sunt predate într-un format mai compact.

Cursurile de bloc sunt predate în mod concentrat pe o perioadă de una la două săptămâni, iar cursurile intensive sunt împărțite în bucăți de opt până la douăsprezece ore. Adesea sunt învățați în două-trei-trei seri consecutive sau în ședințele de vineri după-amiază și sâmbătă, cu o pauză de două-trei săptămâni între sesiuni.

Cercetare și supraveghere

Indiferent de modul în care alegeți să studiați pentru Masterul de legi, va exista un element de cercetare necesar. Profitați de oportunitățile de cercetare interesante de la Centrul de conducere de cercetare științifică din Noua Zeelandă.

Și dacă intenționați să faceți o diplomă de masterat sau un doctorat, veți avea ocazia de a fi supravegheați într-o gamă largă de domenii de către cei mai buni cercetători din Noua Zeelandă.

burse de studiu

Există mai multe burse disponibile pentru care studenții LLM pot aplica.

Victoria Master's by Thesis Scholarship oferă o bursă de 15.000 de dolari și o exonerare de taxe echivalente cu comisioanele interne. Aplicațiile se închid 1 noiembrie.

Dacă sunteți din Pacificul de Sud și dețineți o diplomă academică de primă clasă, puteți să vă înscrieți pentru bursa educațională postuniversitară Angelo South Pacific. Aplicațiile se închid 1 octombrie.

Toți studenții internaționali pot să se adreseze pentru bursa de la Facultatea de Drept a LLM, care contribuie cu 5 000 de dolari la taxe.

Toți studenții LLM care fac o teză LLM în domeniul dreptului de confidențialitate pot aplica pentru Bursa de Master pentru LLM (Legea confidențialității) care acoperă cheltuielile de viață și taxele de școlarizare până la o limită stabilită.

Ultima actualizare Aug 2020

Despre facultate

Get a world-class education as an international student at Victoria University of Wellington—New Zealand's globally-ranked capital city university. Victoria University of Wellington is located in Well ... Citeste mai mult

Get a world-class education as an international student at Victoria University of Wellington—New Zealand's globally-ranked capital city university. Victoria University of Wellington is located in Wellington – New Zealand’s second largest city – in the geographic, political and cultural heart of the country. We’re number one in New Zealand for research quality. Citește mai puţin
Wellington , Wellington , Wellington + 2 Mai mult Mai Puțin