Master of Laws - LLM

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală

Luați-vă pasiunea pentru lege la nivelul următor cu studii avansate și cercetare. Fiți în centrul dezbaterilor, al analizei și al dialogului cu privire la problemele de drept și politică juridică din Noua Zeelandă.

Full-time sau part-time, studiul dumneavoastră va fi relevant, accesibil și plăcut pentru intelectul dvs. - va cerceta un domeniu de lege care vă interesează sau va adapta un curs de studiu care se potrivește scopurilor carierei.

Studiu flexibil

Proiectat pentru a fi flexibil, Master of Laws oferă cursuri care sunt predate în diferite formate. Unele cursuri se întâlnesc săptămânal, altele sunt predate într-un format mai compact.

Blocurile de curs sunt predate într-o manieră concentrată pe o perioadă de la una la două săptămâni, iar cursurile intensive sunt rupte în bucăți de opt până la douăsprezece ore. Ele sunt adesea predate pe parcursul a două până la trei seri consecutiv sau în după-amiaza zilei de vineri și sâmbătă, cu o pauză de două până la trei săptămâni între sesiuni.

Cercetare și supraveghere

Indiferent de modul în care alegeți să studiați pentru Masterul de legi, va exista un element de cercetare necesar. Profitați de oportunitățile de cercetare interesante de la Centrul de conducere de cercetare științifică din Noua Zeelandă.

Și dacă intenționați să faceți o diplomă de masterat sau un doctorat, veți avea ocazia de a fi supravegheați într-o gamă largă de domenii de către cei mai buni cercetători din Noua Zeelandă.

burse de studiu

Există mai multe burse disponibile pentru care studenții LLM pot aplica.

Victoria Master's by Thesis Scholarship oferă o bursă de 15.000 de dolari și o exonerare de taxe echivalente cu comisioanele interne. Aplicațiile se închid 1 noiembrie.

Dacă sunteți din Pacificul de Sud și dețineți o diplomă academică de primă clasă, puteți să vă înscrieți pentru bursa educațională postuniversitară Angelo South Pacific. Aplicațiile se închid 1 octombrie.

Toți studenții internaționali pot să se adreseze pentru bursa de la Facultatea de Drept a LLM, care contribuie cu 5 000 de dolari la taxe.

Toți studenții LLM care fac o teză LLM în domeniul dreptului de confidențialitate pot aplica pentru Bursa de Master pentru LLM (Legea confidențialității) care acoperă cheltuielile de viață și taxele de școlarizare până la o limită stabilită.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Get a world-class education as an international student at Victoria University of Wellington—New Zealand's globally-ranked capital city university. Victoria University of Wellington is located in Well ... Citeste mai mult

Get a world-class education as an international student at Victoria University of Wellington—New Zealand's globally-ranked capital city university. Victoria University of Wellington is located in Wellington – New Zealand’s second largest city – in the geographic, political and cultural heart of the country. We’re number one in New Zealand for research quality. Citește mai puţin
Wellington , Wellington , Wellington + 2 Mai mult Mai Puțin