Masterat în drept asigurare (LL.M.)

Generalități

Programul de descriere

Masters noastre în Legea Asigurărilor este o alegere preferată pentru avocați și studenți din Statele Unite și din întreaga lume care caută un background solid în drept de asigurări și servicii financiare. Datorită locației noastre în cartierul istoric din Hartford, Connecticut - faimosul ASIGURARE DE CAPITAL și acasă la unele dintre cele mai mari companii de asigurari din lume - elevii nostri invata experții cele mai sofisticate în drept asigurare a țării. Orașul New York și Boston sunt doar două ore distanță și chiar mai aproape este județul Fairfield, Connecticut, fondurile de risc de capital din Statele Unite ale Americii.

Cine este eligibil

Candidații la masterat noastre în Legea Asigurărilor trebuie să aibă: (1) o diplomă Juris Doctor acordat de către o școală acreditată de drept în Statele Unite, sau (2) un grad de învățământ superior în Legea acordat de un colegiu situat în afara Statelor Unite. S-ar putea lua în considerare, de asemenea, cereri de la persoanele fizice care dețin o diplomă de învățământ superior într-o zonă legate de subiect. Studenții internaționali trebuie să fie, de asemenea, competenți în limba engleză, care îndeplinește cerințele pe descrise în detaliu mai jos această pagină.

Avocații cu diplome Doctor Juris de o scoala din acreditate de drept în Statele Unite, care nu locuiesc la o distanță care să le permită să meargă la campusul frecvent, se pot aplica, de asemenea, să stăpânească în formă de învățământ la distanță, permițându-le să se înscrie și să finalizeze cursul fără Trebuie să merg la facultatea de drept pentru a participa la cursuri. Student international nu poate participa la curs în acest mod, fiind obligați să participe la cursuri în persoană în campus.

Cheltuieli:

Student absolvent nostru plata de școlarizare pentru cursuri în funcție de numărul de ore de credit care fac fiecare semestru. Veți avea nevoie de 24 de ore de credit pentru a finaliza gradul de master în drept. Pentru anul universitar 2014-15 taxele de școlarizare de 1.190 dolari pe oră. Dincolo de această valoare, Universitatea percepe alte taxe. În cazul în care sunt înscriși cu normă întreagă și se înscrie în 24 de ore de credit de două semestre, costul total ar fi de 29.466 dolari (plus 40 dolari pentru parcare, dacă aveți nevoie), în anul universitar 2014-2015.  

Ultima actualizare May 2016

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The UConn School of Law is one of the leading public law schools in the country. Its campus, listed on the National Register of Historic Sites, is probably the most beautiful of any law school in the ... Citeste mai mult

The UConn School of Law is one of the leading public law schools in the country. Its campus, listed on the National Register of Historic Sites, is probably the most beautiful of any law school in the United States. Citește mai puţin