Online LL.M Corporate Governance - Universitatea din Cumbria (Marea Britanie)

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

LLM Corporate Governance răspunde cererii actuale de cunoștințe și abilități de specialitate în domeniile în expansiune rapidă a dreptului comercial internațional și a dreptului de guvernanță corporativă. Oferă studenților posibilitatea de a explora, în profunzime, reglementarea legală a lumii afacerilor internaționale și a guvernanței corporative. Riguros din punct de vedere academic, LLM va expune studenții la o aplicare practică reală a legii.

Acest program vă permite să vă revitalizați cariera învățând o serie de concepte practice pe care le puteți aplica imediat pentru a rezolva situații dificile. Un aspect unic al programului este posibilitatea de a învăța prin studii de caz aplicate, reale, care vă vor îmbunătăți abilitățile de rezolvare a problemelor și, prin urmare, vă vor maximiza potențialul în carieră.

LLM este predat de o echipă remarcabilă de personal profesionist activ în cercetare, care are practică extinsă și experiență academică. Programul își propune să consolideze cunoștințele și gândirea critică în acest domeniu.

Programul oferă o analiză critică avansată a temelor cheie și a provocărilor emergente cu care se confruntă companiile, într-un context global, cum ar fi în mediile de afaceri internaționale / globale și inovare și întreprindere.

Învață la cel mai bun colegiu privat din Elveția și absolveți, cu studenți din peste 130 de țări diferite, de la Universitatea din Cumbria .

Durată

Minim 12 luni, maximum 5 ani.

Programul contur

Tutorii care predau acest program sunt profesioniști din domeniul juridic cu o bogată experiență atât în teoria academică, cât și în aplicarea practică a acestor teorii.

Profesorul David Costa, decanul Robert Kennedy College , care va conduce modulul transnațional de drept al afacerilor, are o vastă experiență în drept internațional, inclusiv studii doctorale la facultatea de drept a Universității din Basel, Elveția, studii postuniversitare în drept american Universitatea Washington din Facultatea de Drept St. Louis și Universitatea Northumbria la Newcastle Law School. În plus, prof. Costa este oaspete obișnuit ca strateg de piață pe rețele internaționale de televiziune, cum ar fi CNBC și televiziunea Bloomberg.

Studenții din programul LL.M vor avea acces la biblioteci legale de ultimă generație precum LexixNexis și Westlaw.

miez
  • Abilități juridice avansate
  • Soluționarea alternativă a diferendelor internaționale
  • Drept transnațional al afacerilor
  • Guvernanța corporativă
  • Disertație individuală

Termeni

Patru termeni pe an (iarna, primavara, vara si toamna).

Recunoașterea pe plan mondial

Programul LL.M al Universității din Cumbria oferit online este recunoscut la nivel mondial. Universitatea din Cumbria a primit titlul universitar și puterile de acordare a diplomelor, de la Prea Onorabilul Consiliu Privat al Majestății Sale. Acesta este pe deplin recunoscut de guvernul britanic și este în mod corespunzător inclus pe lista Departamentului pentru afaceri, inovare și competențe din Regatul Unit al instituțiilor recunoscătoare din Marea Britanie.

Obțineți mai multe informații despre guvernanța corporativă online LL.M!

Ultima actualizare Oct 2020

Despre facultate

Our mission is to provide academic excellence in distance education for students worldwide, through application of leading-edge technologies. Robert Kennedy College is a private educational institutio ... Citeste mai mult

Our mission is to provide academic excellence in distance education for students worldwide, through application of leading-edge technologies. Robert Kennedy College is a private educational institution in Zürich, Switzerland that was founded in 1998. Citește mai puţin
Zurich , Elveția Online , York , Salford , Marea Britanie online , Orașul Carlisle + 5 Mai mult Mai Puțin