Online LLM în domeniul dreptului energetic și al mediului

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

Online LLM Energy and Environmental Law

Indiferent dacă sunteți într-un rol cu o responsabilitate din ce în ce mai mare față de legislația energetică sau de mediu, sau un avocat calificat LLB gata pentru următoarea dvs. acțiune, LLM-ul online în domeniul dreptului energetic și al mediului furnizează cadrul legal pentru a îndeplini un număr tot mai mare de cariere.

Livrat de o universitate globală de top 100, acest LLM online 100% vă va oferi cadrul intelectual pentru a înțelege răspunsurile legale într-o abordare transnațională, mult jurisdicțională. Acoperind diferite niveluri de proprietate asupra energiei și protecție a mediului, veți dobândi cunoștințe și expertiză legală pentru a urmări cariere atât în sectoarele energetice, cât și în cele de mediu și pentru a răspunde provocărilor locale și globale, oriunde în lume.

„Învățarea într-un mediu pozitiv și stimulant de la experți de renume mondial în domeniul lor a fost un motiv important pentru mine să aleg Universitatea din Birmingham pentru diploma mea postuniversitară.”

Maria Pilavki - LLM Drept penal și justiție penală

Adus de o echipă de conferențieri extrem de calificată și cu experiență, acest LLM online 100% oferă toată rigoarea academică și caracterul global pe care te-ai aștepta de la o universitate Russell Group, cu flexibilitatea de a studia atunci când vi se potrivește, de oriunde în lume .

Află mai multe

Faceți față celor mai mari provocări din lume

Renumită pentru abilitățile sale de educație juridică și de cercetare, Facultatea de Drept a universității include profesori în fruntea legislației guvernamentale de mediu. Sub îndrumarea lor expertă, Online LLM Energy and Environmental Law ia o calitate analitică, centrată pe cercetare, îmbogățind conținutul cu cele mai recente teorii și practici.

Acoperind subiecte incluzând protecția mediului și producția de energie și probleme legale din legile referitoare la petrol și gaze la energia regenerabilă și schimbările climatice , programul are nevoie de 2,5 ani pentru a fi finalizat și este împărțit în șase module axate pe carieră (20 de credite fiecare) și o disertație . Explorați atât energia, cât și problemele de mediu în profunzime, având totuși destul timp pentru a reflecta și aplica învățarea.

Află mai multe

Module de bază

  • Reglarea mediului și a energiei
  • Legea privind energia nucleară
  • Evaluarea și finanțarea proiectelor energetice
  • Legea petrolului și a gazului
  • Protecția mediului și controlul poluării
  • Legea privind energia regenerabilă și schimbările climatice

Fapte reale

Online LLM de la Universitatea din Birmingham în domeniul dreptului energetic și de mediu a fost conceput special pentru avocații calificați LLB sau cei care lucrează deja în sector și caută să își consolideze cunoștințele într-un mediu de nivel mondial.

Există trei prize pe an. Studenții se pot înscrie în program în martie, iunie sau octombrie.

Află mai multe

Cerințele de admitere

Pentru a fi acceptați în acest program, solicitanții ar trebui să aibă:

  • Cel puțin o diplomă superioară din clasa a doua sau echivalentul non-britanic în Drept SA, o diplomă superioară din clasa a doua sau echivalentul non-britanic într-un grad aliat, cu experiență de muncă relevantă în acest sector.
  • Două referințe.
  • O declarație de intenție.

Pentru studenții internaționali se aplică cerințe standard de limba engleză. Trebuie să aveți un IELTS 7.0 cu nu mai puțin de 6,5 în orice bandă.

Taxe și finanțare

Pentru informații detaliate despre prețuri și pentru a afla mai multe despre metodele de plată disponibile, vă rugăm să solicitați informații și un membru al echipei de admitere va fi în contact pentru a discuta despre întrebarea dvs.

Află mai multe

Ultima actualizare Sept 2020

Despre facultate

The University of Birmingham’s flexible online learning courses connect you with international faculty and peers, so you gain crucial career skills and an informed global perspective. As a member of t ... Citeste mai mult

The University of Birmingham’s flexible online learning courses connect you with international faculty and peers, so you gain crucial career skills and an informed global perspective. As a member of the Russell Group, the University Birmingham also surrounds students with the top scholarly research and professional links in both the business and private sectors... Citește mai puţin
Marea Britanie online