Parajurist

Generalități

Programul de descriere

Paralegalii sporesc eficiența unei firme juridice prin îndeplinirea diverselor sarcini juridice provocatoare sub supravegherea unui avocat autorizat. Paralegalii efectuează adesea interviuri cu martori, redactează documente legale, efectuează cercetări juridice și comunică direct cu clienții. Paralegalii sunt, de asemenea, instruiți să asiste avocații în timp ce se pregătesc pentru audieri, efectuează procese și negociază soluții.

Colegiul Internațional de Afaceri oferă o diplomă de Asociat de Științe Aplicate de 16 luni. Majoritatea cursurilor sunt specifice pregătirii pentru o carieră de succes în Paralegal. Puteți absolvi rapid și puteți începe să lucrați!

Programul include, de asemenea, o externă de 8 săptămâni, unde puteți practica abilitățile pe care le-ați dobândit și puteți face conexiuni cu industria.

Pentru a excela în domeniul juridic, paralegalii trebuie să fie atenți la detalii, să fie organizatori pricepuți și să lucreze bine într-o echipă. În timpul programului paralegal de 16 luni de la International Business College, puteți învăța abilități importante și veți studia multe domenii de conținut juridic, inclusiv:

Drept penal, familial și penal

Proceduri de contencios civil

Tranzacții imobiliare

Etica juridică

Programul de licență în științe aplicate de 16 luni este conceput astfel încât să vă petreceți cea mai mare parte a timpului învățând abilități legate direct de cariera dvs. în lumea juridică. De asemenea, puteți petrece 8 săptămâni într-un stagiu extern unde puteți practica ceea ce ați învățat și experiența de lucru într-un cadru legal.

Facultatea noastră de paralegal de la International Business College a lucrat în domeniul juridic și le poate aduce experiența juridică în clasă. Clasele noastre mai mici vă ajută să obțineți mai ușor atenția individuală.

În timpul programului paralegal, veți avea, de asemenea, oportunitatea de a finaliza un stagiu extern. Aceasta este o modalitate excelentă de a-ți lustrui abilitățile și de a-ți spori oportunitățile de muncă viitoare.

În calitate de student în programul nostru Paralegal, puteți afla despre: terminologie juridică, abilități de cercetare juridică, proceduri în sala de judecată, contract, drept imobiliar, planificare imobiliară, drept familial, drept penal, litigii civile.

În calitate de absolvent al Paralegalului de la International Business College, departamentul nostru de plasament profesional vă poate ajuta să începeți cariera dvs. găsind un loc de muncă potrivit! Asistența noastră în carieră începe înainte de absolvire. Veți urma cursuri care vă vor pregăti pentru căutarea unui loc de muncă prin redactarea CV-urilor și practica interviului. Un consilier de plasare va colabora cu dvs. pe tot parcursul căutării unui loc de muncă, iar angajamentul nostru față de dvs. nu se termină aici. Absolvenții sunt bineveniți să se întoarcă și să utilizeze serviciile noastre de plasament profesional pe parcursul carierei lor.

Absolvenții paralegalilor din Colegiul internațional de afaceri pot lucra pentru:

Cabinete de avocatură private

Organizații de servicii juridice

Bănci

Corporații mari și mici

Birouri imobiliare

Companiile ipotecare

Ultima actualizare Ian 2021

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

International Business College, located in Indianapolis, IN, offers students a hands-on education leading to a diploma or an applied science degree associate. Programs are offered in the fields of bus ... Citeste mai mult

International Business College, located in Indianapolis, IN, offers students a hands-on education leading to a diploma or an applied science degree associate. Programs are offered in the fields of business, design and technology, and health care. Citește mai puţin