Pg cert comerțul internațional și dreptul comercial

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Nostru pg CertificatAcreditat comerțul internațional și dreptul comercial Desigur * on-line poate fi realizat ca o calificare stand-alone sau folosite ca o piatră de pas spre plin LLM noastre. Cursul permite studenților să exploreze domenii cum ar fi dreptul de organizare mondială de comerț, dreptul internațional de concurență, și vânzări internaționale de mărfuri.

Legea este un subiect larg recunoscut și foarte respectat și cunoștințele dobândite pe noastre PG Cert Comerț Internațional și Drept Comercial se va deschide mai multe oportunități pentru tine de a dezvolta cariera ta o carieră la nivel înalt într-o firmă de avocatură internațională, companie multinațională sau organizație guvernamentală.

* Data de începere a acestui curs este încă supusă aprobării Universității. În cazul în care aprobarea nu este acordată până la data de începere a cursului, va fi oferită o dată alternativă sau o rambursare completă.

Metode de predare și stil

Deoarece suntem o universitate on-line de 100%, folosim un mediu virtual de învățare în loc de un campus tradițional. Sistemul urmărește și gestionează procesul de învățare în timp real și vă oferă acces imediat la materialele de învățare.

Această platformă de învățare permite atât pentru studenți și tutori pentru a lua parte în mod activ la conversații în timp real și puteți asculta, și de vedere, prelegeri și seminarii în direct pe internet.

Vă sunt susținute pe tot parcursul cursul dvs. de către un consilier dedicat studenților și au posibilitatea de a interacționa în mod regulat cu colegi și tutorele.

Evaluare

Vom adopta o abordare bazată pe atribuire pentru evaluarea în loc de examene. Evaluare pentru Dreptul Comercial și comercial PG Cert International va fi bazat pe o combinație de cursuri scrise.

Perspectivele de carieră

Suntem dedicati imbunatatirii angajare printre absolvenții noștri. Cursurile noastre online vă oferă posibilitatea de a îmbunătăți perspectivele de carieră și potențialul de câștig cu o combinație de competențe cheie care sunt direct transferabile la locul de muncă.

Cunoștințele juridice dobândite din Legea Comerțului și Comercial PG Cert International ar putea pregăti pentru un rol într-o firmă de drept internațional, companie multinațională sau organizație guvernamentală.

avocații consultanți calificați sau pledanți vor fi de asemenea, posibilitatea de a folosi abilitățile și cunoștințele dobândite de a studia curs pentru a îndeplini cerințele lor anuale de dezvoltare profesionala continua (DPC).

Cerințe de intrare:

Există două rute de intrare disponibile pentru acest curs incitant: cale de intrare academică și Deschideți cale de intrare.

Garanția returnării banilor înapoi 21 zile

În cazul în care vă înscrieți pe Legea noastră PG Cert internațional și comercial, dar decide că învățarea on-line nu este pentru tine, vă va permite să se retragă în termen de 21 de zile de la data de începere înscrisă pe scrisoarea de oferta. Dacă ați plătit un front inițial de depozit, veți primi o rambursare completă.

Ultima actualizare Sept 2017

Despre facultate

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenie ... Citeste mai mult

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenient and flexible ways to do it. Enhance both your education and your career regardless of geographical location, work or personal commitments. By studying a University of Essex Online course, you will receive your qualification from a... Citește mai puţin
Colchester , Marea Britanie online + 1 Mai mult Mai Puțin