Ph.D. global program

Generalități

Programul de descriere

Ph.D. global Programul

Noul doctorat Programul își propune să creeze o comunitate de cercetare reală de oameni de știință a căror activitate este monitorizată și ghidat de cele mai bune standarde internaționale în domeniu.

De ce un doctorat GLOBAL PROGRAM

Un doctorat finanțat integral program

Católica Global Facultatea de Drept este de a accepta cererile de la candidați calificați pentru doctorat Global Programul. Candidații admiși primesc o derogare de școlarizare completă și o bursă lunară calculată pentru a acoperi cheltuielile lor de trai ca doctoranzi la Lisabona.

În urma unei licitații publice, printre programe de doctorat mai multe discipline, programul a fost selectat de către un juriu internațional de experți pentru finanțare cuprinzător de către Fundația pentru Știință și Tehnologie (FCT).

Axat pe drept într-un context global și cu limba engleză ca limbă de lucru, gradul de se bazează pe succesul imens de LL.M. Católica lui programe. Un grup extrem de selectivă de studenți vor fi recrutați în fiecare an, dintre strălucitoare din lume, de a se alătura Católica Global Scoala de Drept în calitate de doctorat studenți. Candidaților la doctorat vor avea acces direct la facultatea stelare care preda la Católica Global Facultatea de Drept. Ei vor beneficia de asemenea de un set extins de acorduri de schimb și protocoale științifice care Católica Global Facultatea de Drept deține cu profil înalt de școli de drept în Statele Unite, Europa, și America Latină. Ph.D. elevii sunt încurajați să-și petreacă cel puțin un an în străinătate ca vizitarea semenii la o instituție parteneră și va fi finanțată în consecință.

Global doctorat Programul include un nou model de studii universitare de doctorat în drept în Europa continentală. Programul onorează tradiția în ceea ce privește tezei de doctorat ca o contribuție substanțială și originale la bursă legal care atestă capacitatea candidatului de a desfășura activități de cercetare independente, de înaltă calitate. Spre deosebire de modelul tradițional, cu toate acestea, care se bazează exclusiv pe dorința și capacitatea naturală a candidatului de a produce o disertație într-o atmosferă de detenție solitară intelectuală, programul își propune să creeze o comunitate de cercetare reală de oameni de știință a căror activitate este monitorizată și ghidată de cele mai bune standarde internaționale în domeniu.

Scopul programului este de a atrage un grup select de oameni de știință tineri talentați dedicat exclusiv studiilor de doctorat și pentru a le permite să scrie dizertații riguroase, ușor de citit, originale, de dimensiuni rezonabile în patru ani. Doctoratul este privit ca o mai devreme în loc de un pas avansat în cariera unui savant. În consecință, Programul se angajează să transforme în timp Facultatea de Drept într-un furnizor credibil de academicieni juniori pe piața de predare a legii la nivel mondial, în plus față de alte funcții - de exemplu, ca un furnizor de funcționari publici cu înaltă calificare și sofisticate, avocați și juridice consultanți - care doctorate în drept natural se pretează la.

INFORMAȚII PROGRAM

Global doctorat Programul în Drept este împărțit în două etape: cursul de doctorat două-semestru corespunzător la 60 ECTS și faza de pregătire disertație șase semestru corespunzător la 180 de ECTS. Scopul cursului de doctorat este de a pregăti candidatului de a prezenta o propunere teză [30] ECTS. Studenții sunt obligați să ia trei cursuri obligatorii în această etapă: un seminar de semestru lung Metodologia [10 ECTS], un atelier de cercetare-semestru lung [10 ECTS], și științific Dezbatere Forum-un an [10 ECTS].

Seminarul Metodologia analizează natura de raționament juridic, de adevăr condițiile de argument juridic, istoria gândirii juridice și o varietate de resurse de la alte discipline utile pentru studiul de drept. Este un "nuci și șuruburi" curs pentru cercetatori in domeniu.

Atelierul de cercetare este conceput pentru a permite doctoranzi să articuleze și să pună în aplicare o propunere de cercetare și de a desfășura forme de cercetare relevante pentru studiul de drept într-un context global, și anume cercetare bibliotecă tradițională, de cercetare on-line, și de cercetare empirică.

Dezbatere Forumul Științific are loc la fiecare două săptămâni; aceasta constă într-o prezentare lucrare de o academic oaspete urmată de o discuție deschisă a întregii comunități de cercetare la Facultatea de Drept și Centrul de Cercetare. Participarea la Forumul este obligatorie pentru candidații la doctorat, cu scopul de a le expune la ultimă oră bursă juridice în diferite domenii ale dreptului și embroiling lor în cultura de dezbateri academice.

Cursul de doctorat culminează cu propunerea de teză, care este un document de nu mai mult de 63.000 de caractere de identificare tema propusă a tezei, explicând metodologia (sau metodologiile) a adoptat, care conține o analiză a literaturii scurt, și subliniind piatra de temelie a viitorului teză. Propunerea tezei este evaluată de către un comitet compus din supraveghetor și doi profesori numiți de către Consiliul Științific al Facultății de Drept. Aprobarea propunerii mută candidatul în a doua etapă a programului - pregătește o disertație.

Structura curriculară a etapei de pregătire disertație este flexibil, astfel încât pentru a se potrivi nevoilor fiecărui candidat. Fiecare candidat și / supervizorul său, cu ajutorul unui tutor, ar trebui să decidă ce curs de studiu este adecvat având în vedere obiectivele dintâi și subiectul său / tezei ei. În orice caz, candidatul este de așteptat să raporteze în fiecare an cu privire la progresele înregistrate de lui / ei de lucru și autoritatea de supraveghere ar trebui să monitorizeze îndeaproape și să sprijine candidatul pe parcursul acestei etape.

Mentoring a studenților

Mentorship este asigurat de către un tutore în prima etapă a programului și de prima și a Autorității odată veniturile candidate pentru a doua etapă. Tutor este ales printre facultatea CGSL. Rolul Tutor este de a sprijini și de a monitoriza de doctorat candidați. În prima etapă a programului, Tutor (i) îndeplinește fiecare candidat pentru a afla despre / agenda sa de cercetare ei și pentru a ajuta la el / ea construi o propunere teză; (Ii) conduce el / ea pentru a membri ai facultatilor care au publicat în zonă; (Iii) asistă candidatul în selectarea unui bazin de potențiali supraveghere; (Iv) sugerează prezența de cursuri, seminarii și conferințe pe lângă curriculum-ul formal, care sunt susceptibile de a îmbogăți cunoștințele candidatului și să le acorde atenție mai mare a / obiectivele sale de cercetare ei; (V) și răspunde la întrebări și preocupările legate de mecanica curriculare și structura administrativă a programului candidaților. În concluzie, Tutor personifică sprijinul instituțional pe care Facultatea de Drept acordă fiecărui candidat din prima zi în program.

Se așteaptă ca autoritățile de supraveghere să monitorizeze îndeaproape activitatea suprevizatii lor. În acest sens, în cadrul tezei sunt de așteptat candidati stadiu de pregătire să se întâlnească cu superiorii lor pe o bază lunar pentru a evalua progresul candidatului, pentru a discuta despre texte și pentru a testa argumente, să elaboreze strategii de cercetare, precum și pentru a examina proiectele de capitole ale tezei. Autoritățile de supraveghere sunt de așteptat să-și asume responsabilitatea pentru activitatea candidatului și acesta din urmă ar trebui să considere superiorii lor ca interlocutori primari pe parcursul etapei de pregătire disertație.

Colaborare internațională

CGSL are acorduri de schimb și protocoale științifice cu școli de drept de profil înalt din întreaga lume.

Statele Unite: Cornel Facultatea de Drept, Duke Facultatea de Drept, Universitatea din Iowa Colegiul de Drept, Universitatea din Illinois Colegiul de Drept, Universitatea din Houston Centrul de Drept, Universitatea Washington din St Louis Facultatea de Drept.

Europa: Universitatea din Antwerp Facultatea de Drept, EBS Wiesbaden Facultatea de Drept, Universitatea din Fribourg Facultatea de Drept, IE Facultatea de Drept, Kings College din Londra - Facultatea de Drept Dickson Poon, Leuven Facultatea de Drept - Universitatea din Maastricht, Universitatea din Oslo Facultatea de Drept, Tilburg Law School , Facultatea de Drept - Universitatea din Utrecht.

Brazilia: Escola de Direito da Fundação Getúlio Vargas (São Paulo) e Escola de Direito da Fundação Getúlio Vargas (Rio de Janeiro).

Ca parte a unei strategii în curs de desfășurare pentru a permite doctoranzilor de stat-of-the-art de resurse pentru cercetare, CGSL forjate parteneriate cu facultățile de drept de la Universitatea din Michigan si la Universitatea din Georgetown, în Statele Unite, pentru a facilita admiterea noastre Ph.D. candidați ca cercetători invitați la aceste școli de drept. CGSL detine, de asemenea, un aranjament special cu Tilburg Law School în Țările de Jos, care permite candidaților noștri de doctorat pentru a participa la doctorat seminarii oferite acolo.

BURSE & Școlarizare

PHD programului global taxele de școlarizare și - 2013-14

Taxa de înscriere: € 150 Taxa de participare: 385 € Semestrul de scolarizare: 1.925 € 50% urmează să fie plătit până la 3 martie 2014: € 962,50 de 50% să fie plătit până la 3 iunie 2014: € 962,50 Semestrul al doilea de scolarizare: € 1.925 50% să fie plătit până în septembrie, 3 2014: € 962,50 de 50% să fie plătit până la 3 decembrie 2014: € 962,50 3 semestre la 8th (5 luni în fiecare semestru (275 € / luna)): € 8.250 semestre suplimentare până la prezentarea tezei: € 275/per Prezentarea luna a tezei de doctorat: € 650 Total plăți: € 13.560

CERERE INFO

Numai candidații care îndeplinesc următoarele cerințe vor fi luate în considerare pentru admitere:

1.A diplomă în drept de bază (LL.B., licenciatura, JD, sau echivalent) sau, în mod excepțional, într-o disciplină vecine dacă pretinsa cercetare a candidatului cade la intersecția de drept și a disciplinei în cauză.

Grad 2.A de masterat în drept sau, în mod excepțional, o diplomă de licență pre-Bologna cuplat cu un record academică remarcabilă.

3.Proficiency în limba engleză certificată de o TOEFL, scor de 600 la testul pe suport de hârtie sau 100 la testul bazate pe internet, sau un scor IELTS de 7.0, obținut în termen de doi ani înainte de aplicarea, sau Certificatul Cambridge de Competență în Englishwith un grad minim de A.

 • Finalizarea de cel puțin un text de academice substanțiale, care poate fi o teză de master sau un text de domeniul de aplicare comparabile.

Cererile trebuie să fie depuse la biroul de admitere și ar trebui să includă următoarele:

 • Transcrieri oficiale (în limba engleză sau portugheză), emise de instituția de învățământ superior (e) care candidatul a participat.
 • Un curriculum vitae.
 • O declarație personală de nu mai mult de 1000 de cuvinte explicând motivele candidatului de a participa la program.
 • O propunere de cercetare preliminară a nu mai mult de 3000 de cuvinte.
 • Două scrisori de recomandare.
 • O bucată substanțială de scris academic, care poate fi o teză de master sau un text similar.
 • Un formular de cerere completat.
 • Versiune fotocopiat sau digitală a documentului de identitate al solicitantului.
 • Trei fotografii
 • Dovada de plată a taxei de cerere.
Ultima actualizare Ian 2016

Despre facultate

atólica Global School of Law was established in 2009 at the Law School of the Catholic University of Portugal and has become the center of the Católica's growing focus on international legal education ... Citeste mai mult

atólica Global School of Law was established in 2009 at the Law School of the Catholic University of Portugal and has become the center of the Católica's growing focus on international legal education. Since its founding, Católica Global School of Law has been successful in achieving a series of goals: it has attracted a remarkable group of scholars and classes of graduate students, both coming from prestigious law schools from all over the world; it has launched three state of the art programmes (an LL.M. Law in a European and Global Context, an Advanced LL.M. in International Business Law and a Global Ph.D. in Law); and it is becoming an important center of graduate teaching and research in law from a global perspective in Lisbon. The quality of its programmes has been consistently recognized by the Financial Times, which has selected Católica Global School of Law as one of the most innovative law schools in the world,with its LL.M. programmes being included for the fourth consecutive year in this prestigious selection. Citește mai puţin