Practica juridică

Generalități

Programul de descriere

Nottingham Law School introduce un premiu LLM (Masters in Law) pentru cei cu calificări juridice profesionale. Calificărilor profesionale juridice (de exemplu, BPTC sau LPC sau precursori ai acestora) va furniza dovezi ale învățării anterioare adecvate si realizarea, echivalentul a două treimi din atribuire LLM. Elevii vor apoi "top up" aceste puncte de credit cu o disertație sau articol publicabil, studiat și completată prin învățământ la distanță, pentru a obține gradul de LLM.

De ce să alegeți acest curs?

În ce mai competitiv practicienii în drept pieței muncii poate constata că au o calificare suplimentară, o diplomă de masterat, le va face sa iasa din concurs. LLM practica juridică (DL) calificarea va oferi nu numai o dovadă suplimentară a capacitatea dumneavoastră academice, dar prezenta, de asemenea cunoștințele de mai multe aspecte de specialitate ale practicii juridice.

LLM practica juridică (DL) prevede 60 de Masters nivel de credite, care, atunci cand sunt combinate cu dovezile de realizare academice din finalizarea cu succes a BPTC sau LPC (sau echivalent), va duce la acordarea unei LLM.

Ce veți studia

Acest curs este echivalent cu 600 de ore de studiu și include o sarcină de evaluare gestionabilă a unei disertații tradiționale sau a producerii unui articol de calitate publicabilă.

Acest curs este conceput pentru a permite completarea elementului de completare pe o perioadă de timp de 4-24 luni. Acest lucru ar permite studenților să efectueze studii imediat după finalizarea LPC sau BPTC și finaliza cursul repede, dar oferă, de asemenea termene mai flexibile pentru finalizarea modulului de auto-studiu.

Cursul nu este doar pentru LPC curent și studenții BPTC. Cei care au absolvit cu succes LPC și BPTC (sau echivalentul lor) în orice moment sunt eligibile pentru admitere. Cursul va fi extrem de atractiv pentru practicanții ca satisface de asemenea, cerințele DPC.

Cerințe de intrare

  • Solicitanții trebuie să fi finalizat cu succes, fie Practice Cursul juridic (LPC), sau Bar curs de formare profesională (BPTC).
  • Cererile de membrii altor profesii juridice vor fi luate în considerare, de exemplu, brevetul Avocati sau marca de comerț Avocati.
  • Persoanele juridice din alte jurisdicții sunt, de asemenea, eligibile să aplice.

Specificăm aceste cerințe minime de înscriere, dar vă vom evalua în mod individual cu privire la capacitatea dvs. de a beneficia de curs. Oferim locuri, uneori, pe baza unor calificări de intrare nestandard, precum și a experienței industriale sau profesionale.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Nottingham Law School is one of the largest university law schools in the UK with a reputation for innovation and delivering the highest standards of legal training and education. Our mission is to pr ... Citeste mai mult

Nottingham Law School is one of the largest university law schools in the UK with a reputation for innovation and delivering the highest standards of legal training and education. Our mission is to prepare students for their future careers and we have a proven track record in graduate employability. The School's credentials speak for themselves... Citește mai puţin
Nottingham , Nijmegen + 1 Mai mult Mai Puțin