Program de drept

Generalități

Programul de descriere

Balancing Life & Part-Time Law School

Oferirea elevilor de o oportunitate mai mare de a excela din punct de vedere academic și de a avea o experiență mai echilibrată a școlii de drept este luată în considerare în fiecare aspect al programului de drept de la GUCL. Programul cu jumătate de normă și cursurile de seară le permit elevilor să continue să lucreze cu normă întreagă și să-și mențină angajamentele personale în timp ce își urmează educația juridică noaptea.

Program de cursuri cu jumătate de normă

Toate cursurile sunt programate să se întâlnească de la 18:30 la 21:30

Cursurile se țin luni, marți, miercuri și joi seara

Elevii din primul an participă la clasa 2 - 3 nopți pe săptămână

Elevii din anul II participă la curs 4 nopți pe săptămână

Elevii din anul III participă la clasă 4 nopți pe săptămână

Studenții din anul IV participă la clasă 3 nopți pe săptămână

Program structurat

GUCL oferă un program structurat de școli de drept cu jumătate de normă, ajutând elevii să reușească din punct de vedere academic, precum și să echilibreze viața și școala de drept mai optim.

Aflați în avans ce cursuri veți urma pe tot parcursul programului de patru ani.

Planificați munca și viața în jurul unui program de clasă stabilit, M-Th, 6: 30-9: 30, pe tot parcursul anului .

Rămâneți concentrat pe absolvire prin menținerea sarcinii necesare a cursului.

Obțineți întotdeauna cursurile; nu trebuie niciodată să „prăbușesc” un curs pentru a intra.

Sistem trimestrial pe tot parcursul anului

Studenții beneficiază de sistemul trimestrial al GUCL în multe feluri. Menține elevii implicați și mai puțin probabil să rămână în urmă, oferă oportunități de testare mai frecvente, sporește conștientizarea elevilor mai devreme dacă sunt necesare schimbări sau îmbunătățiri și creează un impuls care îi mută rapid pe elevi spre absolvire. Sferturile sunt de obicei de 12 săptămâni, iar cursurile se desfășoară pe tot parcursul anului: toamna, iarna, primăvara și vara.

Ultima actualizare Ian 2021

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

With our thoughtful, challenging curriculum and supportive, success-oriented learning environment, Glendale University College of Law is one of the best law schools in California for the money. As an ... Citeste mai mult

With our thoughtful, challenging curriculum and supportive, success-oriented learning environment, Glendale University College of Law is one of the best law schools in California for the money. As an affordable, evening law program with a diverse community, we provide our students with an abundance of academic and personal support to pursue their dreams. Class sizes are small, professors are accomplished legal professionals, and students learn every subject tested on the California Bar Exam. Citește mai puţin