Programe de masterat în sistemul juridic american

Generalități

Programul de descriere

MSU Law este o a doua casă pentru studenți din întreaga lume, iar acești studenți se reunesc ca o familie în timp ce sunt departe de proprii lor dragi. Sărbătorind împreună sărbătorile naționale și religioase și educându-se reciproc despre obiceiuri, credințe și tradiții din țările lor, studenții noștri internaționali se alătură colegilor de clasă americani pentru a recunoaște și date importante din calendarul sărbătorilor din SUA.

Biroul de Programe Absolvenți și Internaționale, Oficiul de Avocatură al Serviciilor de Diversitate MSU și numeroase grupuri de studenți prezintă întâlniri educaționale, culturale și sociale frecvente pe tot parcursul anului.

De asemenea, studenții noștri internaționali profită la maximum de experiența lor petrecând timp cu studenți americani JD și absolvenți de drept, atât în interiorul, cât și în afara clasei, inclusiv prin activități conduse de un grup de studenți axat pe reunirea studenților internaționali și americani la Colegiul de Drept.

Studenții la Drept se alătură studenților internaționali din alte departamente MSU pentru a sărbători sărbătorile, pentru a găzdui evenimente și pentru a interacționa cu comunitatea internațională și studențească MSU mai mare. În timp ce Dreptul MSU are mai mult de 50 de grupuri de studenți, MSU are mai mult de 250. Studenții internaționali ai Dreptului MSU se pot alătura oricărui grup de studenți ai Colegiului de drept sau oricărui absolvent de MSU sau alt grup de studenți, făcând posibilitățile de a face prieteni și conexiuni profesionale nesfârșite.

Ultima actualizare Oct 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Michigan State University has been intentionally global for more than 60 years, and is known worldwide as a top research university. It is home to renowned scholars and scientists from around the glob ... Citeste mai mult

Michigan State University has been intentionally global for more than 60 years, and is known worldwide as a top research university. It is home to renowned scholars and scientists from around the globe and a vibrant and diverse community of undergraduates and graduate students. MSU leverages international partnerships with scientists and practitioners from academia, the government, private sector, and strategically chosen research and development organizations to create new knowledge and explore innovative and practical solutions to the world’s most pressing problems. Citește mai puţin