Programul Fiscal Programat

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Despre programul de studii fiscale

Un program de drept unic, orientat spre practică.

Programul de impozitare absolventă de la Universitatea din California, Irvine School of Law oferă un curriculum inovativ care insuflă studenților atât adâncimea doctrinară cât și abilitățile practice necesare pentru a practica dreptul fiscal la cele mai înalte niveluri, în Statele Unite sau în străinătate.

Programul de impozitare absolventă urmărește să producă absolvenți care sunt pregătiți pentru carieră ca avocați fiscali, judecători, administratori de taxe și avocații politici, precum și să consolideze semnificativ abilitățile fiscale ale celor care sunt deja membri ai profesiei fiscale.

În proiectarea curriculum-ului său inovativ, facultatea de fond a programului a consultat practicanții fiscali, administratorii guvernamentali, avocații politici fiscali și alți experți din industrie pentru a dezvolta o experiență educațională de clasă mondială la una dintre școlile de drept din Statele Unite. În centrul curriculum-ului este o cerință obligatorie practică în materie de competențe fiscale, care este realizată prin intermediul unor taxe externe, al unor clinici fiscale sau al unor clase de impozite special concepute. Este singurul program din Statele Unite care face abilitățile practice în materie fiscală o parte inerentă, obligatorie a curriculum-ului academic.

Facultatea renumită din lume

Miezul full-time facultate fondator de impozitare a UCI Legea Programul de Graduate Fiscale cuprinde experți de renume mondial, laudat în domeniile lor. Toți membrii facultății noastre fiscale fondatoare au o experiență practică în domeniul fiscal și au dobândit o experiență semnificativă de predare cu normă întreagă la alte programe fiscale postuniversitare din țară înainte de a se alătura la facultatea de Drept UCI.

În plus, lectorii noștri în domeniul dreptului sunt toți cei mai importanți practicieni în firme mari de avocatură, corporații și agenții guvernamentale. Facultatea fondatoare de impozite a avut grijă să recruteze lectori care vor contribui activ la program și care vor fi cu adevărat interesați de succesul academic și profesional al elevilor lor.

Angajamentul pentru succesul studenților

Facultatea fondatoare de taxe a beneficiat de o largă marjă de manevră pentru a-și proiecta "programul de impozitare a viselor". Acest lucru însemna proiectarea unui nou program de impozitare a absolvenților axat pe succesul studenților și aplicarea practică a impozitelor. Facultatea noastră se angajează să-i ajute pe studenții noștri să înflorească în clasă și să fie dedicați să le abiliteze să-și atingă obiectivele educaționale și profesionale.

Reputație impecabilă

În mod individual și colectiv, facultatea, personalul, studenții, absolvenții și prietenii școlii de drept au transformat Legea UCI într-un loc de excelență și inovație în predare, bursă și serviciu public. Legea UCI a avut cea mai mare clasament de debut în SUA News

Dimensiuni mici de clasă

Raportul student-facultate este printre cele mai bune din țară. Combinăm cele mai bune dintre mediul mic, colegial și de susținere, cu o instituție de cercetare de mare anvergură.

Facilități de ultimă oră

Toate cursurile programelor pentru absolvenți sunt predate într-o nouă instalație de ultimă oră, situată în apropierea clădirii UCI School of Law. Această clădire de 75.000 de metri pătrați include facilități de învățare expansive, tehnologie de ultimă generație, spații de lucru ample de colaborare, o sală de bal cu picior de 3.000 de metri pătrați, plajă în aer liber și un magazin de cafea în incintă.

cerere

Admiterea la programul de studii postuniversitare este foarte selectivă. Programul își propune să mențină mărimea clasei mici pentru a permite studenților să se angajeze cu facultate și să profite din plin de oportunitățile practice de competențe fiscale. Legea UCI are una dintre cele mai mici raporturi între studenți și cadre didactice din orice școală de drept din țară. Ne propunem acest ideal și în Programul Fiscal pentru Absolvenți.

Cine ar trebui să aplice

Solicitanții interni trebuie să fi absolvit o diplomă JD într-o Școală de Drept din SUA acreditată de ABA înainte de a aplica. Candidații străini sunt eligibili pentru a aplica dacă au obținut gradul de drept al țării lor de origine înainte de înscrierea în program sau sunt autorizați în alt mod să practice legea în țara lor de origine. Solicitanții străini trebuie, de asemenea, să demonstreze suficientă fluență a limbii engleze pentru a se angaja în studiul riguros al legislației fiscale americane.

Standarde de admitere

Comitetul de admitere examinează cu atenție fiecare aplicație pe care o primește și ia în considerare, printre altele, realizările academice, experiența și experiența academică anterioară a solicitantului (a se vedea "cerințele și competențele de competență în limba engleză" de mai jos).

Cel mai important factor din considerațiile comisiei de admitere este dacă solicitantul este capabil să demonstreze un angajament față de o carieră în legislația fiscală sau politica fiscală. Solicitanții trebuie să demonstreze în mod convingător un interes anterior față de legislația fiscală (experiența fiscală practică anterioară poate fi utilă, dar nu este necesară). Declarația personală și scrisorile de recomandare joacă un rol important în acest context. Poate fi necesar și un interviu prin Skype sau în persoană (dacă este posibil).

Cerințele și cerințele de competență în limba engleză

Elevii care și-au câștigat diplomele de lege inițiale din școlile din afara SUA trebuie să demonstreze un nivel ridicat de competență în limba engleză în citire, scriere, vorbire și ascultare. Solicitanții trebuie să organizeze un test de competență în limba engleză (fie TOEFL sau IELTS) înainte de 31 ianuarie și trebuie să aibă scorurile de test trimis direct la UC Irvine School of Law. Scorurile minime necesare sunt 100 iBT (TOEFL) sau 7.0 (IELTS). Solicitanții trebuie să prezinte scorurile oficiale TOEFL sau IELTS ca parte integrantă a cererii lor.

Solicitanții care sunt (i) rezidenți din Australia, Canada (altul decât Quebec), Noua Zeelandă, Irlanda, Regatul Unit sau Statele Unite (altul decât Puerto Rico) și (ii) care au finalizat un program riguros cel puțin trei (3) ani de învățământ postliceal într-una dintre aceste țări, nu sunt obligați să prezinte scoruri de test în limba engleză.

Când se aplică deciziile de admitere / admitere

Aplicațiile pentru programul de studii postuniversitare sunt acceptate în mod continuu. Ca atare, deciziile de admitere sunt, de asemenea, luate în mod continuu. Cu toate acestea, comisia de admitere începe să analizeze cererile în luna septembrie a fiecărui an, pentru admiterea să se încadreze în semestrul anului următor. Solicitanții sunt informați cât mai curând posibil după ce se ia o decizie cu privire la cererea lor.

Studenții interni sau studenții străini care sunt rezidenți permanenți (deținătorii cărții verzi) sunt încurajați să își completeze cererea până cel târziu la data de 1 aprilie a anului în care intenționează să înceapă studiile. Pentru cererile finalizate după această dată, comisia nu poate decât să ofere admitere pentru anul universitar următor.

Elevii străini sunt încurajați să-și completeze cererea până cel târziu în data de 1 februarie a anului în care intenționează să înceapă studiile, pentru a permite un timp suficient pentru a organiza vize pentru studenți (dacă sunt admiși). Pentru cererile finalizate după această dată, comisia nu poate decât să ofere admitere pentru anul universitar următor.

Modul de aplicare / Lista de verificare a aplicației

Puteți aplica programul în orice moment pe site-ul LSAC. Nu se percepe nici o taxă pentru aplicație.

Comitetul de admitere nu va începe examinarea cererii dvs. până când cererea nu este finalizată. Trebuie îndeplinită o aplicație completă care să îndeplinească toate cerințele enumerate mai jos.

 • Înregistrarea LSAC: Trebuie să vă înregistrați la Serviciul de asumare a acreditărilor (CAS) al Consiliului de Admitere la Școala de Drept (LSAC) la adresa www.LSAC.org. LSAC CAS colectează și validează toate datele, scrisorile de recomandare și transcrierile în numele solicitantului ca serviciu pentru școlile de drept membre. La înregistrare, vi se va atribui un număr de cont de nouă cifre de către LSAC care începe cu litera L.
 • Scrisori de recomandare: Veți avea nevoie de minim două (2) scrisori de recomandare (depuse direct la LSAC pentru a fi incluse în raportul CAS). UC Irvine Law School va permite să ne punem la dispoziție maximum patru (4) scrisori de recomandare prin intermediul contului CAS. Asigurați-vă că ați desemnat UC Irvine Law drept destinatar al acestor scrisori prin intermediul contului dvs. LSAC.
 • Transcrieri: vă rugăm să solicitați transcrierile oficiale de la școala de drept (și orice alte școli postuniversitare, dacă este cazul) trimise direct la LSAC și incluse în contul dvs. CAS (veți găsi instrucțiuni despre cum să faceți acest lucru în aplicația LSAC).
 • Testul de competență în limba engleză: trebuie să vă asigurați că ați efectuat un test de competență în limba engleză înainte de data de 31 ianuarie a anului de aplicare și că scorurile vor fi trimise direct la UC Irvine School of Law.
 • Declarație personală: Ca parte a cererii dvs., vi se va cere să atașați o declarație personală care să reflecte interesul dumneavoastră în legislația fiscală în general și să studiați în special legislația fiscală la UC Irvine. O declarație personală generică este aproape sigur că va duce la respingerea cererii dumneavoastră.
 • Experiența fiscală anterioară: Nu este necesară o experiență anterioară în domeniul dreptului fiscal. Cu toate acestea, dorim să înțelegem angajamentul dvs. trecut cu legea fiscală. Ca parte a aplicației, vi se va solicita (1) să enumerați toate cursurile legate de impozitare pe care le-ați luat într-un cadru academic, precum și notele dvs. din aceste cursuri și (2) orice experiență de lucru în domeniul fiscal ).
 • Reluare: vi se va solicita să încărcați un CV curent ca parte a cererii.

Nerespectarea uneia dintre cerințele enumerate mai sus poate întârzia revizuirea cererii dumneavoastră. Vă rugăm să consultați pagina noastră de întrebări frecvente pentru orice întrebări suplimentare. De asemenea, puteți să ne trimiteți prin e-mail orice întrebări legate de aplicație la adresa GradTax@law.uci.edu.

* Vă rugăm să rețineți că toate materialele dvs., inclusiv transcrierile și scrisorile de recomandare, trebuie traduse în limba engleză. În timp ce toate înregistrările academice oficiale trebuie să fie emise în limba lor originală, în cazul în care acestea nu sunt în limba engleză, ele trebuie să fie însoțite de traduceri în limba engleză. Dacă instituția emitentă nu oferă o traducere în limba engleză, este responsabilitatea solicitantului să se asigure că este furnizată o traducere în limba engleză. Traducerea poate fi făcută de oricine atâta timp cât este o traducere literală și nu este necesară certificarea.

aplica

Cererea va fi disponibilă pe 1 august 2018.

Curriculum și cerințe de diplomă

Cerințe academice

Creditele necesare - în general

Elevii trebuie să câștige un total de cel puțin 24 de credite, după cum urmează:

 • 12 Credite de cursuri obligatorii (toate oferite în semestrul de toamnă)
 • 12 Credite de cursuri elective, dintre care cel puțin 4 trebuie să îndeplinească cerința privind abilitățile practice practice (PTS).

Cursuri obligatorii (Semestrul de toamnă)

Primul semestru al programului de studii postuniversitare este format în întregime din cursuri obligatorii și este destinat să construiască cunoștințe fundamentale doctrinare și practice. Cursurile obligatorii de cădere sunt următoarele:

 1. Impozitarea corporativă - 4 credite
 2. Taxarea internațională - 4 credite
 3. Impozitarea parteneriatului - 3 credite
 4. Practica și procedura fiscală - 1 credit (curs semestrial).

Elevii care și-au terminat diploma de drept în afara Statelor Unite trebuie, de asemenea, să completeze un curs intensiv de scurtă introducere în Statele Unite de impozitare. Acest curs este oferit în timpul săptămânii de orientare înainte de începerea cursurilor obișnuite.

Cursul de curs optional și cerințele practice în materie de competențe fiscale

Elevii trebuie să completeze cu succes cel puțin 12 cursuri elective de credit oferite în semestrul de primăvară. Cel puțin 4 dintre creditele elective trebuie să fie finalizate în clasele de competențe fiscale practice (PTS). Cerința PTS poate fi încheiată printr-un exercițiu de impozitare, o clinică fiscală sau clase pe care directorul de programe le desemnează sau aprobă pentru a îndeplini cerința PTS. Aceste clase conțin o componentă semnificativă a competențelor fiscale practice, cum ar fi redactarea documentelor tranzacționale sau simularea tranzacțiilor. Cursurile de calificare sunt desemnate PTS în catalogul cursurilor de program.

Încurajăm cu fermitate studenții să solicite o funcție de externare fiscală sau o clinică fiscală și să finalizeze mai mult de 4 credite PTS. Taxi Clinici și Externships pot fi, de asemenea, finalizate în timpul verii, după anul universitar regulat. Într-un astfel de caz, cu toate acestea, studentul va absolvi în toamna după finalizarea externship sau clinica.

Colocviul privind politica fiscală

Toți elevii trebuie să participe la prezentările vorbitorilor de colocviu privind politicile fiscale (de obicei, cinci sau șase prezentări), oferite în semestrul de primăvară. Elevii pot alege, de asemenea, să ia seminarul pentru credit (acest lucru va cere studenților, printre altele, să prezinte observații scrise), în vederea îndeplinirii cerinței de curs electivă.

Alte cerinte

Cerința de rezidență, durata studiilor

Elevii trebuie să completeze Programul de impozitare absolvent într-un format în clasă, în timp ce în reședința în campus. Timpul petrecut în exterieri este considerat "în clasă" pentru astfel de scopuri. Din când în când, anumite cursuri pot fi oferite într-un format online. Dacă cursurile online sunt oferite de Programul Fiscal pentru Absolvenți, studenții pot câștiga până la 4 credite pentru a-și îndeplini cerințele de grad în cursurile online.

Elevii trebuie să fie rezidenți cu normă întreagă la școala de drept pentru o perioadă minimă de două semestre consecutive. În absența unei derogări de la directorul academic, studenții trebuie să îndeplinească toate cerințele de diplomă în decursul a trei ani universitari.

Clasele minime

Pentru a fi acordat Programul Fiscal pentru Absolvenți, toți elevii trebuie să completeze cursurile necesare cu o medie a punctajului cumulat (GPA) de 2,7 (B) sau mai mare.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

UC Irvine School of Law opened its doors to students in August 2009, the first new public law school in California in more than 40 years. UCI Law seeks to create the ideal law school for the 21st cent ... Citeste mai mult

UC Irvine School of Law opened its doors to students in August 2009, the first new public law school in California in more than 40 years. UCI Law seeks to create the ideal law school for the 21st century by doing the best job of training lawyers for the practice of law at the highest levels of the profession. Recruited from prestigious schools, the faculty ranked sixth in the country in scholarly impact in a recent study. The student body has admissions qualifications comparable to those of student bodies at top 20 law schools. The school’s innovative curriculum stresses hands-on learning, interdisciplinary study, and public service. Citește mai puţin