Programul JD / MBA

Generalități

Programul de descriere

Susținut de facultățile de clasă mondială și de rețelele puternice de absolvenți ai University of Alabama School of Law și din Manderson Graduate School of Business din Alabama, programul JD / MBA oferă un curriculum de patru ani bogat în oferte de cursuri și oportunități experiențiale. Studenții JD / MBA din Alabama sunt scufundați într-un set riguros de clase și sunt implicați în situații juridice și de afaceri reale, cu posibilitatea de a interacționa cu directori cheie și avocați practicanți.

Studenții participanți ies din cursul de studiu interdisciplinar, cu abilități extrem de comercializabile, poziționându-i spre succes în mediul global de astăzi.

Datorită naturii interdisciplinare a programului JD / MBA, studenții sunt încurajați să profite din plin de toate resursele disponibile prin ambele școli, inclusiv, de exemplu, consilieri academici și birouri de servicii de carieră.

Dacă căutați o modalitate nouă și strategică de a explora lumile care se intersectează între afaceri și drept, dacă căutați un echilibru între învățarea bazată pe echipe și cazuri, dacă apreciați relațiile strânse cu facultatea și clasele mici și dacă doriți o valoare fără egal pentru dolarul dvs. pentru învățământul superior, aparțineți în Alabama.

Ultima actualizare Sept 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

For more than 140 years, the University of Alabama School of Law has produced attorneys who become leaders locally, nationally and globally. Alabama Law provides a top-rate education at a reasonable c ... Citeste mai mult

For more than 140 years, the University of Alabama School of Law has produced attorneys who become leaders locally, nationally and globally. Alabama Law provides a top-rate education at a reasonable cost in a supportive and diverse environment. The school has nearly 400 JD students and a 6.4 to 1 student to faculty ratio, 7 clinical programs, and first-year JD students currently representing 24 states and 50 undergraduate institutions. Citește mai puţin