Programul Master of Laws (LL.M.)

Generalități

Programul de descriere

Programul NSU Law Master of Laws (LL.M.) îți oferă un curriculum flexibil și global, care te pregătește pentru roluri de conducere și valoare profesională pentru cariera ta. Programul de Master of Laws (LL.M.) este conceput pentru avocații din SUA și străini pentru a spori cunoștințele și abilitățile necesare în mediul juridic actual de schimbare.

Programul este conceput pentru a fi extrem de flexibil, astfel încât avocații pot participa online sau în campus în momente convenabile pentru a construi sfera practicii lor legale și a-și spori succesul fără a-și pune cariera în așteptare.

LL.M. poate fi finalizat într-un an cu normă întreagă sau pe doi ani part-time, prin intermediul opțiunilor online sau în campus.

Studenții își pot selecta propriul curs de studiu sau pot alege una dintre domeniile de interes ale NSU:

 • Dreptul privind proprietatea intelectuală, securitatea cibernetică și tehnologia (online)
 • Consiliere pentru afaceri și antreprenoriale (în campus)
 • Dreptul sănătății (în campus)
 • Drept internațional (în campus)
 • Litigii și soluționare a litigiilor (în campus)
 • Selectați cursul personal de studiu

129646_istock-677893280-2.jpg

Online LL.M.

Serviciul online LL.M. programul de studiu este disponibil pentru domeniul de proprietate intelectuală, securitate cibernetică și drept tehnologic. Abilitatea de a perfecționa abilități legale vitale din orice locație cu acces la internet permite studenților profesioniști să participe la ore după orele de lucru, fără a petrece timp și resurse de la și către campus.

Hibrid sau Pe Campus LL.M.

LL.M. studenții pot alege să ia cursuri atât în campus cât și online, creând formatul hibrid ideal pentru fiecare student.

Facultate

O parte integrantă a Colegiului larg de drept Shepard este facultatea noastră. Sunt mentori adevărați și modele de rol care te provoacă și te inspiră. Experiența și competența lor în domeniile de drept stabilite și emergente oferă puntea dintre tradiție și evoluție în profesia de avocat. Legea NSU are 18 ani de experiență în predarea online și în sprijinul studenților care aleg să ia cursuri de la distanță.

LL.M. Procesul de aplicare

Cererile sunt acceptate în mod regulat. Odată terminat un termen, cererile vor fi luate în considerare pentru următorul termen.

Toate termenele sunt la ora 23:59, ora de est a SUA.

 • Data limită pentru depunerea cererilor este 1 iunie.
 • Termenul limită pentru cererea de iarnă este 1 noiembrie.
 • Data limită pentru depunerea cererii de vară este 1 martie.

Toate termenele marchează data până la care toate cererile către LL.M. programul trebuie să fie transmis online prin intermediul serviciului de aplicații electronice al LSAC al Consiliului de admitere a școlii de drept (LSAC). Toate documentele justificative necesare, cum ar fi transcrierile, ar trebui să fie primite de LSAC cât mai aproape de data limită posibil.

Eligibilitatea programului

Solicitanții americani ai LL.M. programul trebuie să fi primit o diplomă de doctorat în jurisprudență și să aibă doi sau mai mulți ani de experiență în practica dreptului.

Solicitanții din afara SUA trebuie să fi obținut un prim grad de drept care le dă dreptul să practice legea în țara de origine. Este de preferat experiența profesională după finalizarea diplomei străine.

Taxe și taxe

Pentru anul universitar 2019-2020 LL.M. taxa de școlarizare se percepe pe oră de credit la rata de 1.450 USD. Taxele suplimentare pot varia și taxele și taxele pot fi modificate.

Personal și consilieri

Susan Stephan

Decan asociat al programelor de absolvire și online și profesor adjunct de drept

 • E-mail: sstephan@nova.edu
 • Telefon: (954) 361-3611 sau 1-800-541-6682 Ext. 26289

Jennifer McIntyre

Asistent decan pentru programe online

 • E-mail: mcintyre@nova.edu
 • Telefon: (954) 262-6079 sau 1-800-541-6682 Ext. 26079
 • LLMAdmissions@nova.edu
 • 1-800-326-3660
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Become Part of the Legal Community at NSU Law With degree and certificate programs for law students, paralegals, practicing lawyers, and professionals expanding their legal knowledge, Nova Southeaster ... Citeste mai mult

Become Part of the Legal Community at NSU Law With degree and certificate programs for law students, paralegals, practicing lawyers, and professionals expanding their legal knowledge, Nova Southeastern University (NSU) Law equips all students with skills needed for professional success – today, tomorrow, and for decades to come. Citește mai puţin