Programul de licență în drept: Juris Doctor (JD)

Generalități

Programul de descriere

JD - Juris Doctor este o diplomă în drept profesional. Este gradul pe care majoritatea studenților la drept trebuie să îl obțină pentru a-i da dreptul să susțină examenul de barou și, la promovare, să devină avocat autorizat. Facultatea de Drept oferă un program JD de patru ani, cu jumătate de normă, o facultate de drept neacreditată. Acest program le permite studenților să lucreze în continuare cu normă întreagă în timp ce frecventează facultatea de drept. Gradul JD este un program tradițional de școală de drept conceput pentru a pregăti studenții pentru intrarea în domeniul juridic, în special practica dreptului în California și în cadrul sistemului judiciar federal. Acest program permite studenților să primească instrucțiuni cuprinzătoare începând cu contracte, delict și drept penal. La finalizarea examenului pentru studenții din anul I de drept (FYLSX), acesta continuă prin subiecte juridice de nivel intermediar și superior. Obiectivul principal al programului Facultatea de Drept este de a oferi studenților un background puternic în profesia de avocat pentru a deveni un avocat de succes. Studenții care sunt înscriși în programul JD și finalizează primul an de studiu în drept trebuie să treacă examenul pentru studenții din primul an de drept solicitat de Codul afacerilor și profesiilor § 6060 (h) și Regula VIII a Regulilor care reglementează admiterea în practică în California ca parte a cerințelor pentru a te califica pentru a susține examenul de barou din California. Un student care trece examenul de anul I al studenților la drept în cadrul a trei (3) administrații ale examenului, după ce va deveni eligibil pentru susținere, va primi credit pentru toate studiile juridice finalizate până la momentul examenului. Un student care nu promovează examenul în cadrul a trei (3) administrări ale examenului după ce a devenit eligibil pentru prima dată să fie susținut trebuie să fie imediat descalificat din programul de diplomă JD al facultății de drept. Dacă studentul concediat trece ulterior examenul, studentul este eligibil pentru reînscriere în program, dar va primi credit pentru doar un an de studiu juridic.

Ultima actualizare Ian 2021

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

American Heritage University School of Law (AHUSOL) was established with the adult learner's interest in mind that could not complete an educational goal due to unforeseen circumstances.

American Heritage University School of Law (AHUSOL) was established with the adult learner's interest in mind that could not complete an educational goal due to unforeseen circumstances. Citește mai puţin